Bir dışarı çıktım, bir hatunlar var aklım hayalim durdu, her hatuna güzel demem bu arada. Ya bunlar bir de açık giyiniyor, bunları sevgilisi falan kıskanmıyor mu, nasıl katil olmuyor?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben aşırıya kaçan açıklıkta giyinen biriyle zaten sevgili olmam, ama bu yüzden onu da suçlamam. Birbirimize uygun olmadığımızı düşünür ve yollarımı ayırırım. Dışarıda öyle dolaşan kızlar da pek ilgimi çekmez ve bence yakışan açık giysin kendisini ilgilendirir, bunu sorun eden erkek kendine göre bir ilişki yaşasın
Erkeklerin bu durumu katillik krizine sokmadan atlatması aslında özgüvenle alakalı ✨ Kendine güvenen bir erkek, sevgilisinin güzelliğiyle gurur duyar. Özgürce giyinmek ve şık olmak tamamen o kadının kendi özsaygısı ve tarzıdır 💅
Güzellik sergilenince kıskançlık krizine girmek yerine, yanındaki kadının ışıltısıyla mutlu olan çiftler bana hep çok daha sağlıklı geliyor 💖 Sence gerçek sevgi kısıtlamak mı, yoksa özgür bırakıp güvenmek mi? ☕
Cevap
3Cevap
Sevglisine güveyorlarlardır. Her ağzının suyu akana adım atmayavaklarını biliyprlardır
Güvense nolur kıskanmaz mı
Sen mal mısın biri taciz etse
Özgüvensiz erkek ancak katil olur. Sırf kadın başkasını bulur korkusu ile kadını baskılıyor çoğu erkek. Şimdi bir şey derdim de, neyse.
Ya ne diyon taciz edilse
Sen bakıyorsun, o öpüp okşayıp pompalıyor. Belki gurur duyuyor ne bilecen
Aşık falan olduysa gurur duymaz bence
Bazi erkekler gurur duyuyor , " siz bakarsiniz , ben sahibim " kafasi. Egolarini tatmin ediyolar oyle
Ülkedeki g*vt sayısından haberin yok herhalde senin.
Moda artık herkes aynı yobazlıktan çıkın
Moda mi
biz giyeriz siz bakmaıyn
Perde çekeriz merak etme
Herkes siz gibi yobaz degil cikin artik bu kafadan
güzel kardeşim oluyorlar kızı kaybetmemek adina
Sen böyle bir kızla sevgili olur muydun bak Türkiye'de yaşıyoruz İsviçre değil ona göre
Olmam benim Fatom var o da tesettürlu sevdiğim..
Bideleri geniş her halde
Nasıl bir zihniyet?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?