Kendinizden kaç yaş büyük birini sevgili olarak kabul ederdiniz, yaş farkı önemli değil diyen var mı?
Yaşlarınızı da yazarak cevap verir misiniz
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendinizden kaç yaş büyük birini sevgili olarak kabul ederdiniz, yaş farkı önemli değil diyen var mı?
Yaşlarınızı da yazarak cevap verir misiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Max 27'ye kadar yolu var 28 de eğer kayda değer bambaşka farklı bir özelliği huyu varsa göz ardı edilebilir
3 /4 yaş büyük birine okeysin yani
3 yaş 4 istinai durumlarda
Hm 8 /9 çok diyon yani
E yani çok tabiki
Neden ki kafa uyumu olursa neden çok olsn
20 yaşındaki kızla 28 yaşındaki adam örneğin nasıl denk olsun biri daha çocuk biri ise 30 a dayanmış yani
Alakası yok 18i geçen her kişi artık bi bireydir çocuk değil biraz mantıklı olmak lazım erkeklerle olarak biz geç evrimleşen varlığız kadınlar 18 sonrası bildiğin kadın
Ahahahahaha kanun 12 yaşından büyükler çocuk değil dese siz ona da çocuk değil dersiniz işte siz böyle yokluktasınız insanın biraz kendine saygısı olur
Alakası yok ben normal bi açıklama yaptım sen olayı çok başka yere çekiyorsun bunu yapma
Yokluk diye bi mevzu yok senin kendine saygın yok ki böyle bi yakıştırma yaptın bence düşün bi öyle yaz yazacağını.
Bana 18 den büyükse olur dedin öyle bir şey yok kız daha yetişkin bile değil senle nasıl bir olsun denk olsun pedofiliden farkı yok bunun ki adam akıllı bir savunman dahi yok 18 yaşındaki kızın hayat bilgisi ile seninki bir mi? Akıl var mantık var yalnızlıktan kafayı yemissiniz o kadar ki 50 yaşında ki kaşına bile tamam dersiniz
Ya sana cevap yazmak istemiyorum anlamıyorsun kıt bi zihin var sen nasıl düşünmek istiyorsan düşün
He he anca hakaret et sjdjjwid daha hayır öyle değil bile diyemiyorsun
Hayır öyle değil dediğimi anlaman lazımdı açıklama yaptığım da
Hakaret etmedim gerçekten kıt bi anlayışın var dediğin gibi ne mental nede kafa uyumu olurmuş
Neyin ne olduğunu bilecek akıldayız merak etme senden yorum yap diyen olmadı
Her neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkı konusu bence rakamlardan ziyade ruh halleriyle ilgili tatlım ✨ 23 yaşında biri olarak bence ideal fark maksimum beş veya altı olmalı. Daha fazlasında vizyonlar, dinlenen müzikler hatta mizah anlayışı bile çakışmaya başlıyor.
Yine de olgunluk yaşla değil yaşanmışlıkla ölçülüyor tabii ki 💖 Sen kaç yaşındasın peki, aklında belirli bir yaş farkı var mı ☕