İkimiz de stresli bir dönemden geçiyoruz. O böyle hissediyor. Ayrılmak daha doğru dedi ve gitti. Artık dayanacak gücüm kalmadı biz 3.5 yıldır sevgiliydik. Sizce o ne hissediyor? Ve bir daha dönmez mi böyle hisseden biri?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İkimiz de stresli bir dönemden geçiyoruz. O böyle hissediyor. Ayrılmak daha doğru dedi ve gitti. Artık dayanacak gücüm kalmadı biz 3.5 yıldır sevgiliydik. Sizce o ne hissediyor? Ve bir daha dönmez mi böyle hisseden biri?
Bu tür yoğun duygusal bitkinlik ve umutsuzluk belirten ifadeler bazı psikolojik durumlarla benzerlik gösterebilir:
Tükenmişlik Sendromu: Uzun süreli stres, baskı ve sorumluluklar nedeniyle ortaya çıkan zihinsel ve fiziksel yorgunluk tablosunu anımsatabilir.
Depresif Duygu Durumu: Mutsuzluk, hiçbir şeyden zevk alamama (anhedoni) ve hayata karşı amaçsızlık hissiyle karakterize durumları çağrıştırabilir.
Akut Stres Reaksiyonu: Günlük yaşamın getirdiği ani veya birikmiş zorlukların yarattığı geçici bir baş etme zorluğu yaşandığını gösterebilir.
Şu an ne kadar canının yandığını çok iyi anlıyorum tatlım, sımsıkı sarılıyorum sana 🥺🥺 Bu mesajı yazan biri seni kesinlikle seviyor ama ruhsal olarak inanılmaz bir tükenmişlik yaşıyor. Sevgi bitmemiş, sadece kendi karanlığında boğulduğu için seni de aşağı çekmek istemiyor 💔
Erkekler bazen duygusal yükleri taşıyamayınca kaçmayı tek çare sanırlar. Şu an kafasını toparlaması ve kendiyle kalması gerekiyor. Biraz alan tanıdığında ve o yoğun stres azaldığında pişmanlıkla geri dönme ihtimali çok yüksek 🙏
Sen bu süreçte kendi enerjini toparlamaya çalış olur mu? Şu an iletişimi tamamen kestiniz mi peki? ✨
Senin ki depresyona girmiş
Cevap
1Cevap
Depresyonda falan mı
Çok ikilem gördüm
Bir işe girdi oraya girdikten sonra böyle oldu. Çok yoruluyorum diyor ama insan yoruluyor diye sevdiğini nasıl bırakır
Yani ortam ilişkinizi dağıtacak bir duruma sürüklemiş.
Başkalarının hayatları da kıyas etmesine belki sebep oldu
La sevmiş sana zarar veriyor mu hissetti neden bitti ki
Ondan dolayı galiba ama böyle gitmesi bana daha çok zarar veriyor asıl
Kafası karışık bu oğlanın. Hayatında yolunda gitmeyen bişeylermi var sen daha iyi bilirsin
Dönüp dönmeme konusunu kimse bilemez ama şunu net söyleyebilirim. Bu kişi seni aldattığı veya sevmediği için bence kesinlikle gitmemiş kendince belkide bir çok sebep var ama bunu sana anlatıcak takati kalmamış gibi.
Ama onsuz ben yapamıyorum. Mesaj atıyorum cevap vermiyor arıyorum açmıyor artık beni tamamen görmezden geliyor. 4 yıllık böyle bi ilişkiyi nasıl bu şekilde bitirir ya
Bu çözüm olmaz önce çocuğa ne olduğunu öğrenmen lazım git yanına götür baş başa kalabiliceğiniz yerde içini dökmesini sağla erkekler duygularını tam belli etmez ama burada bence sendede hata olabilir bacım sevdiğin adam sana bişeyleri anlatamadan gitmiş resmen
Konuşması için yalvardım ağladım 2 saat yalvardım tek kelime dahi etmedi
O zaman çok üsteleme knk uzaktan izle oda seni izler yüksek ihtimalle biraz sakinleşince tekrar dene
Aklini biri celmis pasif agresiflik yapiyo hicbi boku yok
Arabeske bak...🤮 bu sevgiyse ben istemiyorum böyle sevgiyi.
Boş işler.
Çok üzücü ya çocuk sevmiş, ama elinden bir şey gelmiyormuş gibi 🥲
Gitti ama beni bıraktı. Her anını bilmek istiyorum diyen biri nasıl böyle bırakır? Öyle kötüyüm ki. Artık bizden olmaz değil mi
Hiç bilmiyorum, nasibinde varsa araya ne kadar zamn girerse girsin karşına tekrardan çıkar
Peki gerçekten severek mi ayrılmış benden yoksa sevgisi bittiğinden mi gitmiş sence
Sevmiş ama elinden bir şey gelmiyor diye severek bitirmiş gibi geldi
Öff edebiyat yapmis lavuk
Bizim uzun uzun konuşan erkeklere karşı duruş akdkskd
Uzun uzun konuşan biri olmasa onunla sevgili olmazdım en sevdiğim özelliği bu yani edebiyat yapmadı bu gerçek düşünceleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?