Bir haftadır konuşuyorduk, gayet iyiydik. Durduk yere ghostladı ve yazdım, aradım, hiç bakmadı. Daha sonra da engelledi.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada Oğlak burcu olmasından çok yaptığı davranışa bakardım çünkü bir hafta güzel konuşup sonra hiçbir açıklama yapmadan ghostlamak ve sen yazıp aradığında da engellemek oldukça net bir davranış aslında geri dönme ihtimali elbette var bazı insanlar merak edip özleyip bir süre sonra yeniden yazabiliyor ama dönmesi yaptığı şeyi değiştirmiyor ve geri dönerse de neden böyle kaybolduğunu açıklaması önemli olurdu ben olsam şu aşamada kesinlikle peşinden gitmezdim çünkü sen zaten ulaşmaya çalışmışsın o ise cevap vermek yerine engellemeyi seçmiş biraz geri çekilip kendi haline bırakmak en doğrusu eğer gerçekten konuşmak ve açıklama yapmak isterse zaten bir yolunu bulur ama engelledikten sonra sürekli neden yaptı neden dönmedi diye düşünmek seni sadece daha fazla yorar ayrıca bir haftalık bir iletişimde bile böyle davranabilen birinin ileride daha ciddi bir ilişkide nasıl davranacağını da düşünmek lazım
Oğlak erkekleri tam bir gizem küpü oluyor kızlar, sizi çok iyi anlıyorum! Kendilerini güvende hissetmediklerinde ya da kafaları karıştığında kabuklarına çekilip duvar örmeyi çok severler. Engellemesi tamamen kendi iç dünyasındaki karmaşayla alakalı, seninle değil 🥺
Eğer üstüne gitmeyip tamamen kendi haline bırakırsan, merakına yenik düşüp o engeli kaldırma ihtimali çok yüksek. Şimdi arkana yaslan, kendi hayatına odaklan ve enerjini yüksek tut 💅
Peki sen bu süreçte onu sık sık arayıp darladın mı, yoksa akışına mı bıraktın? ✨
Cevap
4Cevap
Karaktersiz i*tin tekiymiş boş ver dönmesin zaten. Bu şekilde insan terk edilmez.
Konu sen isen kimse dönmez.
Neden öyle düşündün? Beni tanımıyorsun bile.
evet 10 güne açar
dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?