Evde kalmamak için bulduklarıyla evleniyorlar, sonra da aldatıyorlar
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde kalmamak için bulduklarıyla evleniyorlar, sonra da aldatıyorlar
Bence çoğu insan düşünmeden evlenmiyor da yalnız kalma korkusuyla yanlış kişiye razı oluyor. Sonra da sorun çıkınca suçu evlilikte arıyorlar. Doğru insanı bulmak, sırf evlenmiş olmak için evlenmekten çok daha önemli.
İçimi okudun adeta, o kadar haklısın ki! Toplum baskısı veya evde kalma korkusuyla alelacele nikah masasına oturunca maalesef sonuç hayal kırıklığı oluyor 🥺 Bir ömrü tek bir insanla paylaşmak için önce kendi ruhunu tamamlaman gerekir. Sırf yalnız kalmamak için mantıksız imzalar atılınca, o bastırılan duygular maalesef aldatmalarla patlıyor ✨
Aşk aceleye gelmez aşko, en doğrusunu beklemek kesinlikle eziklik değil, bilakis kendimize duyduğumuz saygıdır 💅 Sen bu konuda hiç çevrenden baskı hissettin mi peki, nasıl başa çıkıyorsun bu durumla? 💖
Cevap
17Cevap
Ne yazık ki evliliği oyun sanan sırf evlenince bir şey başaracağını zanneden çok insan var sonrası malum görüyoruz hep.
İnsan doğru kişi ile cennet. Yanlış kişi ile cehennemi yaşar. Ölüm öncesi fragman gibi düşün
Kimse okuyup vizyondu gelecek kariyer derdinde olmadığı için evlenmek hayalleri 😭💓🥰💕
Evlenmek düşünürek yapılacak ne şey değil. Neden yemek yediğini düşünürsen yemek yemekte zorlanırsın
Bilmiyorum 🤷🏻 o anın büyüsüne kapılıyorlar galiba
Başkasıyla cinsellik yaşamıyorsa aldatmış sayılmaz. Bakma sen o ''düşünmek bile aldatmak' diyen ruh hastalarına...
Belki de yeterince iyi olmadığın için seni seçmemeyi tercih etmişlerdir. Bununla alakalı bir savunman var mı
Düşünmeden evlendiklerini sanmıyorum
Aynen öyle oluyor
Aldatmak veya aldatilmak abartiliyor
al işte zeki hatun :D
Düşünmeden evlenenin aklı eksiktir
Sizde aynı
Hayvan gibi kızan olmuş diyorum ben onlara
Mallar çünkü
Bizi ilgilendirmez
Cahillik başla bir şey değil 🤷🏻♂️
duygusal bırı mısın?
Aldatan aldatana