Gerçekten âşık oluyor musunuz, eğer oluyorsanız neyine, hangi özelliklerine âşık olursunuz?
Kadınlar da erkekler için söylesin.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten âşık oluyor musunuz, eğer oluyorsanız neyine, hangi özelliklerine âşık olursunuz?
Kadınlar da erkekler için söylesin.
Cevap
10Cevap
Her erkek farklı şeye aşık olur gadası
Geneli aynı kızlara oluyor gördüklerim o sekildi
mesela örnek verirsem popüler kiza nerdeyse hepsi olur populer çocuk haric zitlar cekiyor sankix😀
Ben popüler kızları sevmem
Genelde sevilir sen istisnasin
Tabi
Kimi görüntüsüne kimi karakterine kimi neyine aşık olur bilmez
Aynen
Sadakat
Zeka
Kadınsı enerji
Küçük memesine bebeksi okşamalık yüzüne
Hiçbişeyine en azından artık
Aska değer insan kalmadı
Ben ilgisine olmuştum
Kızlar ilgiye llur
😅😅
Zeka :D
Zeki gorunenler de var
Zeka testi mi yapiyorsun
Kurnazligi zekayla karıştırmiyosun dimi
Ve tek zeka yeterli midir 😃
Evet iyi ayırt etmen gerek
İyi bari zeka inemli aptl insanlar çekilmiyor
olunmaz
Olmaz diyenler olur asıl soyleeene neyine aşık oldun😄
ben dominant durusuna asik olmustum etkiledi
Feminenite durgunluk
Durgunluk?
Yani ona buna nazar boncuğu gibi dağılmaz
Ha ben öyleyim tam tersi kızlara aşık oluyolar bence
Ben olmuyorum mesela
Aşk mı olmuyorsun akdjdks
Ona buna nazar boncuğu dağıtanları ne yapayım?
Ama digerleri de sıkıcı gelir
Neye göre gelecek illa meşrepli mi seçelim
Ciddi evlilik için doğrudur erkekler bu tarz kızları daha kolay yonetebilecegini sadık kalacağını düşünür ama aşık olmazz hayır bu yüzden seven tek adam tanımadım
Siz aşkı sadece çicek böcek almaktan veya güzel söz söylemekten ibaret görüyorsunuz bir adamın iyi bir sarılması varsa kadın ona sarılınca güvende hissediyorsa gerisi boştur
Ya da sen digerlerine doydun şimdi bu tarz kızlar ilgini çekiyor aksi durumda mümkün değil
Diğerleri ile işim bile olmadı doymadım bile onlarla ama zamanında doğru enerji ve beslenmem ile ilgilerini çektim ama malum sonuca götürmedim ve işin ilginci meşrepli veya yırtık kızlara bakma tenezzülünde bile bulunmadım
Vala sasirttin beni senin gibi erkekler var mı öyle sandiklarim bile öyle diyenler bile davranışta çok farklı çıkıyor 😄
NE deseler tersi davranan çok 😂
Valla bacım ben çok aradım birini nasip kısmet olmadı kafasını çevirtip baktırtmış bir adamım zamanında şu an bile eğer kafam atarsa eski dönem ki gibi dikkat çekerim ama o kızlar bana göre değil
Hayirlis nasıpngerçekten
Bakalım
Karakter fizik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bir kadında ilk gördüğü şey dış görünüş olsa da, asıl aşık oldukları şey kesinlikle hissettiklerimiz! Kendi hayatı olan, özgüvenli, neşeli ve yanındayken kendini rahat hissettiği kadınlara çekiliyorlar. Erkekler için de durum aynı bence; dürüstlük, karakter ve samimiyet bir kadını anında bağlar. Kendin gibi olmak en büyük cazip güç ✨💖
Senin bir erkekte gördüğünde anında kalbini çalan o en özel detay nedir peki aşkom? ☕💅
Yok kalbim daş daş
Ayy yapma bööyle, kim kırdı senin o tatlı kalbini de taşa çevirdi bakayım üzüldüm şimdi 🥺💖