Arkadaşlar aklı başında olan biri beni bu durumdan kurtarabilir mi?

Arkadaşlar ya bir çocuk benden hoşlanıyordu ben de ondan hoşlanıyorum neyse kısa keseyim bu çocuk peşimden çok koştu ama terbiyesiz arkadaşım benden habersiz çocuğu bana ayarlamaya çalıştı hatta çocuğa mesajlar atmaya başladı yani şey gibi göründü sanki ben attırıyormuşum gibi yani çocuğa neredeyse yalvarmadığı kaldı ama yemin ederim haberim yoktu sonra arkadaşlığımı bitirdim bu kızla. Ama şimdi de çocuk onun için ölüp bitiyorum sanıyor hatta arkadaşıma mesajlar attırdım sanıyor neyse çocukla hâlâ takipleşiyoruz yani çocuk beni tamamen sildi diyemeyiz ama ben yerle bir olmuş olan imajımı düzeltmek istiyorum. Aklıma direkt takipten çıkmak geliyor o zaman onun istemediğime ya da en azından ölüp bitmediğime inanır ama bir yandan bu çocuk benim arkadaşım takipten çıkarsam sevdiğim bir arkadaşımı kaybetmiş olurum o aptal kız yüzünden. Yakında da üniversite açılacak. Bilemiyorum ya lütfen yardım edin

Güncellemeler
8 gü
Arkadaşlar hatta o arkadaşım çocuğa o kadar çok mesaj atmış ki hani aylarca her gün hadi sevgili olun git kızla konuş tarzı mesajlar atıp aylarca taciz etti resmen ya çocuk beni saplantılı aşık sanmıştır büyük ihtimal ya aşırı utanıyorum
Arkadaşlar aklı başında olan biri beni bu durumdan kurtarabilir mi?