Arkadaşım için kavga etmişlerdi. Güzel ve alımlı biriyim ama bugüne kadar benim için öyle bir şey hiç olmadı. Gece gece aklımda deli sorular..
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım için kavga etmişlerdi. Güzel ve alımlı biriyim ama bugüne kadar benim için öyle bir şey hiç olmadı. Gece gece aklımda deli sorular..
Kavga hiçbir zaman tasvip edilmemesi gereken bir eylem. Şiddetin ne amaçla olursa olsun imrenilmemesi gerekir. Senin için kavga etmek yerine seni sen olduğun için aşkla sevmesi için mücadele vermesini arzula; daha hoş olur.
Aşkom, kesinlikle çok ama çok normal bir durum bu, hiç kafana takıp kendini üzme sakın 💖
Kavga edilmek bir sevgi ya da çekicilik ölçütü asla değil ✨ Senin duruşun, enerjin belki de çevrendeki insanlara o olgunluğu ve özgüveni veriyordur. Bir kadının kalitesini onun için çıkarılan gürültü değil, ona hissettirilen huzur belirler 💅
Sen o alımlı duruşunu hiç bozma 👑 Sence de huzurlu bir aşk, kaotik bir kavgadan çok daha havalı değil mi? ☕🌸
Ama benimle kavga etmicek ki. Benim için başkasıyla demek istedim yoksa kadına şiddeti desteklemem zaten
Yanlış anladım seni bebeğim kusura bakma 🥺 Ama yine de erkeklerin gürültü çıkarmaması senin çekiciliğinden değil tamamen olgunluğundan ✨💖 (18 kelime)
Cevap
8Cevap
demek ki yeterince ospu değilsin. aynıandabirkaçına ışık yakar umut verirsen kavga ederler. arkadaşından azıcık ospuuluk öğrenmen lazım
Karakter meselesi
o yüzden doğru yoldan devam et
Gece olunca erkeksizlerin sevgisizlik, ilgisizliği sorulara yansıyor, yansımayan da genelde ağlayıp öyle yatıyor
Ne alaka
Kendinizi o kadar vazgeçilmez görmeyin bence
Seni kandırmışlar
Kavga etmelerinden keyif mi alacaksın bu nasıl bir kafa
Fikir özgürlüğü
ülkeyi hemen birbirine sarıyorus senin için 🙄
teşekkürler 🥹
Sjsjssj
Ne gerek var. Daha makul şeyler düşün.
Düşündüm bu da düşündürücü
Çocuksun hepsi bu.
Kavga çıkaran değil barıştıran olmak 🙄