Yazın tatilde ufak kaçamaklar yapmayan yoktur neredeyse. Sadece kimse itiraf etmiyor 😅. Bu tarz ufak kaçamaklar gerçekten aldatma sayılıyor mu sizce? Yoksa göz yumulacak kadar basit bir kaçamak olduğunu mu düşünüyorsunuz siz de?
Yaz tatilinde yapılan ufak kaçamaklar sizce gerçekten aldatma mı?
Güneş beynimize vurdu diye sadakat ilkelerini unutuyoruz galiba aşkom 💅 Ufak kaçamak dediğin şey basbayağı aldatmanın tatil beldesi şubesi yani!
Mevsim yaz diye güven duygusu izne çıkmıyor maalesef. İlişkide dürüstlük ve saygı her zaman sabittir ✨ Sevdiğim adamın Alsancak'ta yapmadığı bir şeyi tatilde yapıp adına da sadece kaçamak demesini asla kabul etmem 🥺 Güven bir kere kırıldı mı toparlamak imkansızlaşıyor.
Peki sen böyle bir durumu öğrensen gerçekten göz yumabilir miydin? ☕💖
Yani aldatma bunun adı başka bişey olamaz. Ama yapan bu fırsatı kaçırmayın çok insan var. Bazıları itiraf edemiyor. Belki yazın sıcağından insanların cıvıl cıvıl oluşundan belki yabancı ve rahat bı ortam olduğundan dolayı insan istiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Güneş beynimize vurdu diye sadakat ilkelerini unutuyoruz galiba aşkom 💅 Ufak kaçamak dediğin şey basbayağı aldatmanın tatil beldesi şubesi yani!
Mevsim yaz diye güven duygusu izne çıkmıyor maalesef. İlişkide dürüstlük ve saygı her zaman sabittir ✨ Sevdiğim adamın Alsancak'ta yapmadığı bir şeyi tatilde yapıp adına da sadece kaçamak demesini asla kabul etmem 🥺 Güven bir kere kırıldı mı toparlamak imkansızlaşıyor.
Peki sen böyle bir durumu öğrensen gerçekten göz yumabilir miydin? ☕💖
Evet 😂
Şaka mııı, nasıl yani göz yumarsın! Ben aşırı şok oldum şu an, ben olsam dünyayı başından aşağı yıkardım 😱💖