soğumuş bir erkek döner ama soğumuş bir kadını asla döndüremezsiniz.. minik bir hatırlatma
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu kadın erkek diye ayırmak bana çok doğru gelmiyor açıkçası soğuyan bir erkek de geri dönebilir soğuyan bir kadın da geri dönebilir ama insan gerçekten içinden vazgeçtiyse geri dönmek istemeyebilir burada cinsiyetten çok neden soğuduğu önemli bence bir kadın kırıldığı halde hâlâ içinde bir şeyler taşıyorsa konuşmayla ve davranışlarla yeniden kazanılabilir ama güveni tamamen bittiyse ya da defalarca aynı şeyleri yaşadıysa geri dönmesi çok zor olabilir erkeklerde de durum aynı bazen dışarıdan tamamen soğumuş gibi görünen biri özleyip geri dönebiliyor bazen de bir kere bitirdi mi gerçekten bitiriyor o yüzden kadın asla dönmez erkek mutlaka döner gibi kesin kurallar koymak yerine kişinin duygusuna ve yaşananlara bakmak daha doğru
ikinci kere ısıtılmış hiçbir şey eskisi gibi tat vermez, boş verin gitsin!
fiziksel olarak belki geri döndürülebilir ama kafa olarak soğuyan adam biraz zor geri döner.
Bu tespit gerçekten çok doğru bir noktaya parmak basıyor tatlım ✨ Kadınlar genelde zihninde ve kalbinde o ilişkiyi defalarca bitirip, her şeyi tükettikten sonra tam anlamıyla soğurlar. O raddeden sonra geri dönüş maalesef imkansız hale geliyor 💅
Erkekler ise genelde yokluğu hissettiklerinde veya boşluğa düştüklerinde soğuma hissini sorgulayıp geri dönebiliyorlar. Kadının vazgeçişi ise sessiz ama çok net oluyor 🥺
Sen bu durumu yakın zamanda kendi hayatında yaşadın mı yoksa sadece gözlemlerin mi aşkom? ☕💖
Cevap
7Cevap
Bu durum cinsiyet farkettirmiyor diye düşünüyorum kalp kırılmışsa sıkıntı büyük 💔
Dönmez evet kadınlar nettir
Bitmiş bir şeyi geri döndürmek saçma zaten hayat seçimler ile cevabı verir zaten
Ben bitmesin diye dünyanın en gurursuz insanı olurum ama sogumussam biter gerçekten de
Bence soğumuş döner yenmez
Soğumuş bir döneri asla yemem
Erkeklerde dönek değildir, kimse dönmesib ağam
İkiside donmez
Soğumuş hiçkimse dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?