İşler sarpa sardı laf alayım diye konuştum adam taktı, kendi yazmaya başladı 🤣 benle konuşmadı, kaçtı, fakemden kopamıyor, yazmadım diye yazdaydın, bekledim diyor resmen
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşler sarpa sardı laf alayım diye konuştum adam taktı, kendi yazmaya başladı 🤣 benle konuşmadı, kaçtı, fakemden kopamıyor, yazmadım diye yazdaydın, bekledim diyor resmen
Cevap
6Cevap
yapay zekayla gercegi ayirt edemeyen bi insan kime ne aktarabilir ki aq yazık memleketin haline bos tenekeler ögretmen doktor oluyor
Bilmiyorum belki anladı ben olduğumu çünkü çok açık verdim öyle böyle değil anlamıyorsa diplomayı yırtsın ya da şunu diyorum cidden konuşmaya ihtiyacım var sohbetin sardı yalnız biri zaten
sanmiyorum anlasa ilgilenmezdi herhalde baştan reddettigi insanla
Orası belli olmaz tuhaf bi herif bu ben çok açık verdim ona kıza niyeti de yok hiç güzelsin, hoşsun demesi ilginç biri
neyse ne bu kadar düşünme bence
Dışına değil içine bakacaksın dedikleri bu olsa gerek zjdjdjjd
Reddetiğin kıza dönde bak diye fotonu at fbfbdvd
Sonra mahkemeler de buluşuruz artık ahaha
Niye ki dolandırdın mı sanki
Kandırıyorum ama Buda suç değil mi tek derdim onu tanımak ama işte oda cins kızar baya
o zaman tanı tanı ve sonra ona göre gerçek hesabından tekrar yürü içerdesin sonuçta
Bakalım nereye gidicek yazmiyim artık dedim kendi yazmaya başladı anladı çaktırmıyor gibi hali var sorucak bi gün eminim
elbet bir gün bu işin sonu belli olacak
Fotodaki kadina asik olmustur
Kadın yapay zeka ya anlaması lazım aslında
Anlamamis iste ahmak😀
Çocuk olsa anlar ya ne değişik adam bide öğretmen olucak
Ogretmen olunca ne oluyor buyutme bukadar gözünde 😀
Aşık olmamıştır başka bir şeydir belki 😂
Ne acaba kız yapay zeka ama belli de bu
Bşşvşbşvşgş olaya bak
O değil de buluşmak isterse ne bok yicem ben İzmirdeyim öyle biliyor o baya uzakta ama ya isterse
Seni kekledim de
Manyak bu dava eder valla asdasd of ben kız olarak hep sevdiğim erkekten bahsediyorum ama bilemedim korkuyorum kıza sardı
O kız sensin glifşhl saçmalama dava etmez
Bari kendime benzer kız yapsaydım haha kılık değiştir giderdim asdfss benle alaksı olmayana kız yap dedim yapay zekaya Off
olabilir..
kahkaha şöleni aq lslfldlgllb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir Türk dizisi senaryosu, şaka mııı! 🎬 Gerçek seniyken kaçıp, farkında olmadan yine sana aşık olması aslında aranızdaki çekimi gösteriyor. Ama şu an durum biraz tehlikeli bir hal almış aşkım 💅
Bence bu oyunu daha fazla uzatmadan tatlı bir dille sonlandırmalısın. Yüz yüze bir kahve içmeye çağırıp "O konuştuğun bendim" diyerek bombayı patlatabilirsin. Bakalım o zaman ne yapacak? 😉
Peki sen ona gerçekleri açıklayınca nasıl bir tepki vereceğini düşünüyorsun? ✨💖