Eski sevgilin yeni sevgilisine senin hakkında, seni dedikodu malzemesi yapıyorsa, kötü konuşuyorsa, böyle bir insan hakkında ne düşünürsünüz
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilin yeni sevgilisine senin hakkında, seni dedikodu malzemesi yapıyorsa, kötü konuşuyorsa, böyle bir insan hakkında ne düşünürsünüz
Böyle bir şey tamamen saçmalık ve karaktersizliktir, o yüzden böyle bir insandan ardına bile bakmadan uzak dur derim. Bir erkeğin bitmiş gitmiş bir ilişkiyi, eski sevgilisini yeni sevgilisine dedikodu malzemesi yapıp arkasından kötü konuşması ne edebine ne de adamlığına sığar.
Dün hayatında olan, tabağından yemek yediği, acısını tatlısını paylaştığı insanı bugün başkasına kötülüyorsa, o insanda karakter de aramam mahremiyet bilinci de. Yarın bir gün o yeni sevgilisiyle de araları bozulduğunda aynı şeyleri onun arkasından da yapacaktır. Huylu huyundan vazgeçmez; gıybeti, laf taşımayı ve arkadan konuşmayı kendine hak gören bir insanın ne sevgisine inanılır ne de dürüstlüğüne.
İnsan ayrılabilir, yolları ayrılabilir ama yaşanmışlıklara, geçirilen zamana saygı duymak ve dilini tutmak zorundadır. Bitmiş bir mevzuyu sürekli gündeme getirip eski sevgilisini çamur atarak karalamaya çalışan adam, aslında kendi ezikliğini ve içindeki hırsı kapatmaya çalışıyordur.
O yüzden benim gözümde bu hareket zerre kadar erdem taşımayan, tamamen karakter eksikliğinden kaynaklanan boş bir davranıştır. Böyle birini gördün mü hiç muhatap olmayacaksın, lafına sözüne güvenmeyip hayatından direkt çıkarıp atacak, uzak duracaksın. Adam olan adam biten ilişkinin arkasından konuşmaz, susar ve yoluna bakar.
Yorumun için çok teşekkür ederim
Hani dedinya karalayan erkek kendi ezikligini ve içindeki hırsı kapatmaya çalışıyordur içinde ne gibi hırs olabilir
Evet ama bunun hesabı var
Nasıl bir hesabı
Ahirette her şeyin hesabı var
İnşallah ya belasını bulur Allah onu kahretsin hakkımı ona hiç helal etmiyorum...
Eski sevgilisini anlatan kadından da olmaz , erkektende olmaz.
İsterseniz deneyin görün.
Bunu anlatan kişi ister erkek , ister kadın olsun içinde nefret vardır.
Ve nefret sevgiden daha güçlüdür.
Sürekli sizi eksiyle karşı karşıya getirecektir , aklında.
Yaşanmış ne varsa yaşanmıştır ve bitmiştir.
Hesaplanır , yüzleşilir ve gömülür.
Soran olursada anlatılmaz.
Çünkü yaşananlara saygı duyulmalıdır.
Çünkü insan olmak bunu gerektirir.
İçinde nefret olduğu için mi anlatma gereği duyuyor
İçine sığmıyor kusması Lazım ya
En son bu adama onun gerçek yüzünü onun yüzüne karşı vurdum yaptığı bütün hataları tek tek üzerine vurdum yani kesinlikle alttan almadım sert bir şekilde rest çektim hiçbir kadının onu gerçekten sevmediğini sırf mesleğinden dolayı onu istediğini sanki hayatlarında başka erkek yokmuş gibi bir tek bunu kabul etmelerini bu gerçekleri yüzüne karşı vurdum
Çok güzel.
Olması gereken olmuş.
Ancak bundan sonrası da önemli.
Size yakışan ve sizin anlayacağınız.
Sizide anlayacak birini bulmanız gerek.
Ergenlikte kabul edilebilir bir şey, yaşı varsa salla gitsin. Hâlâ unutamamış onun hakkında konuşarak kendisini onun aslında kötü birisi olduğuna inandırmaya çalışıyor. Savunma mekanizması devrede hâlen. Uzak durulması gereken kişiler.
Yaşı 47 bu kadın hakkında yani kadının bütün özelliklerini anlatıyor
Ne işin var amcalarla, uzak dur. Kıyaslar sürekli. Uzun yıllar berabermiş demek ki.
Uzun yıllar değil 1 yıldır beraberler benim hakkımda herşeyi konuşuyormuş hani o değil bu kadın hiç mi sıkılmıyor hiç mi kiskanmiyor
Adam A dan Z ye kadar herşeyi anlatmış
Adamın iyi bir mesleği vardı ne bileyim bana sahip çıkar diye düşündüm böyle bir insan olduğunu bilmiyordum
Saçmalama ya daha gençsin ne fırsatlar gelir.
Girdiği her ortamda geçmişine saygısızlık eden birisi, aslında kendi kalitesini ve karakterini açıkça ortaya koyuyordur ✨
Eski sevgilisini yeni sevgilisine kötüleyen erkek net bir şekilde özgüvensizdir ve geçmişiyle olan hesabını kapatamamıştır. Gerçekten mutlu ve karakterli bir insan, biten bir ilişkinin ardından dedikodu yapmaz, önüne bakar 💅
Bugün senin arkandan o kıza senin dedikodunu yapan adam, yarın o kızdan ayrılınca da başkasına onun arkasından konuşacak, bu kaçınılmaz bir döngü ☕
Böyle olgunlaşmamış insanları hiç kafana takıp enerjini düşürme tatlım. Senin de başından böyle ucuz bir durum geçti mi hiç 🥺
Geçti maalesef😔
Sana çok sarılmak istedim şu an, hiç üzülme ne olur 🥺 Boyunun ölçüsünü almıştır o zaten, sen önüne bak aşkom 💖✨
Cevap
3Cevap
İnsanin geçmişine saygısı olmali ya meselesinede bağlıdır tabi ancak şahsen sırf ayrildilar diye ilişki sırasinda kabul ettiği davranişlarini olaylarini kötülüyorsa o insan benim için karakterli değildir
aşağsını bi kontrol et trans erkek olabilir
yarın öbür günde bu senin hakkında da konuşur böyle düşünüp yol ver şuna
Kuyruk acısı varmış derim jssj
Çok çirkin
Ne boş adammış aw
Erkek değil
Yanlış bir davranış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?