Her yerde çift görmekten sıkıldım, uzakta olun artık gözden ırak nazar değecek size
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben dışarı çıktığımda milletin ne yaptığına hiç bakmıyorum ki, banane elin adamından ve ilişkisinden. İnsanların sokakta, orada burada çift olarak gezmesi, el ele tutuşması inan benim hiç umrumda bile olmuyor. Kendimi niye milletin hayatına odaklayıp da sinirlerimi bozayım ki?
Her yerde çift görüp nefret etmek, o insanlara bakıp nazar değecek diye dertlenmek insanı sadece yıpratır ve içindeki yalnızlık duygusunu daha da büyütür. Millet ne yaparsa yapsın, kime ne? Sen gözünü elin insanından çekip kendi önüne, kendi hayatına bakacaksın. Başkalarının mutluluğunu ya da ilişkisini sürekli izleyip kendine dert edinirsen kendi huzurunu kendi ellerinle kaçırırsın.
Yalnız kalmış olabilirsin, gecelerin tek başına geçiyor olabilir; bu gayet insani bir durum. Ama bunun çözümü etraftaki çiftlere hırsla, nefretle bakmak değil. Bakmayacaksın, görmezden geleceksin, banane diyeceksin geçeceksin. Sen kendi dünyanda ne kadar huzurlu olursan, kendi kafanı ne kadar boş şeylerden uzak tutarsan etrafındaki o kalabalık da gözüne batmamaya başlar.
O yüzden bırak kim kiminle ne yapıyorsa yapsın. Gözünü elin hayatından çek, kendi ibadetine, kendi huzuruna ve kendi yoluna odaklan. Banane milletten deyip kafanı rahat ettirmek en güzeli.
Bir insan gördüğü güzel şeylerden rahatsız oluyorsa kendi yaşaması gereken hayatın kararlarını tek başına alamadığı içindir.
Kaderini başkasının iki dudağı arasıyla o kişinin vicdanına bıraktığı günden bu güne hep aynı senaryo bütün tv lerde film veya dizi diye seyircilere izletiliyor.
Seyircilerde oturup bir güzel izliyor.
Haaa demek böyleymiş diye ikna oluyor.
Merhaba,
Evet çok normal! 😅
Benim şu an üç misafirim var dört kişiyiz müzik kola şweps! 😅
Abur cubur! 😅
Ne güzel kızlar mı
Evime hiç kadın sokmadım ve sokmaya da niyetim yok. 🌸
Sözlüm nişanlım olursa sokarım anca 😅
Arkadaş olarak kız tercih etmez misin
Hayır hiç kadın arkadaşım yok kadınlar ile arkadaşlığım da yok bana ters...
Anamın evine anam ablam varken getirdim bir kadın bir de diğer kadında artı komşu abla vardı. Uygun olan budur
Ne güzel düşüncelerin var bayıldım 🥰
EyvAllah senin güzelliğin 🌸 değişmek istemiyorum 😅akraba kızları ile bile aram yok hiç tanımam etmem muhatap olmam 😅
alışırsın merak etme
Teşekkür ederim
sabırlı olman gerel kendini işine veya birşeylere odaklaman gerek
Hayır insanlara sarıcam
:))) şiddete karşıyım ben :D
O kadar haklısın ki tatlım, bazen ben de etraftaki o abartılı aşk gösterilerini görünce gözlerimi devirmek istiyorum 💅 Yalnızlık bazen insanı darlıyor ama bu hissettiklerin çok insani. İnan bana o sürekli el ele gezen çiftlerin de arkada ne krizler yaşadığını bilsen halılarına sarılıp yatarsın 💖
Şu an tamamen kendi krallığının tadını çıkarma zamanın! Kendinle baş başa kalıp enerjini toplamak varken neden başkalarının nazarıyla uğraşasın ki? Peki bu yalnız gecelerde seni en çok ne mutlu ediyor, kendine nasıl vakit ayırıyorsun ✨
Cevap
19Cevap
bende yalnızım hep normal nefret ederim çiftlerden
Ortak özelliklerimiz varmış

Eğer bl çifti ise bana ancak seyir keyfi verir
Nee
tamamen normal, insanın gözüne batıyor öyle anlarda herkes. bıkkınlık gelmesi gayet anlaşılır bi durum, kafaya takmamaya çalışak geçiyo o modlar.
Selam verdik almadın dm den nasıl çift olucaz ki 😅
Gizli üyesin adın yazsa bakardım valla
Pragmatic
ben de çift görüyordum sosyal medyada, algoritmayı bozdum şimdi haber kanalları çıkıyor hep
Fıstık gibi hatunsun evlensene
Enayi miyim
Ne alakası bar şimdi, o zaman kıskanma bari
Biraz kıskanılmış gibi hissetttim
Bakma
Çoğaldı her yerdeler bakılmayacak gibi değil onların mutlulugundan ölüyorum anlasana
Yalnızlık çok zor bir şey ya mutlu çiftler batar gözüne :)
Derdine ya 😂
Ne güzel dertlerim var demi
Beni çok ilgilendirmiyor
Yani sevgilin yoksa normal
Evlilik zamanin gelmis
Yokluğun gözü kör olsun
E sende bul bitane yalnızlık herkesin harcı değil
aynen
Mutlu mu hiç sanmam 😏
Gel kucağıma seveyim seni hemen ya
Yap sevgili zevkine bak
İstersen çift olabılırız