Eşime karşı herhangi bir kıskanma durumum olmadığını öğrendi. Şimdi ne olacak?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşını bu durum ne ilgilendirir ki, ve sen neden evliliğinin böyle hassas, özel detaylarını dışarıdaki insanlarla paylaşıyorsun? Bunu gerçekten anlamadım açıkçası. İnsanın eşiyle arasındaki dinamik, duyguları ve evliliğin mahremiyeti tamamen karı koca arasında kalması gereken şeylerdir.
Şimdi ne olacak diye kara kara düşünmene hiç gerek yok. Hayatında hiçbir şey olmayacak, hayat devam edecek. Ama senin burada asıl çıkarman gereken ders, sınırlarını korumak olmalı. Eşinle arandaki bağı, hissettiğin ya da hissetmediğin şeyleri millete malzeme vermeyi bırakmalısın. İnsanlara evliliğinin iç yüzünü, duygularını, özelini bu kadar açık edersen, yarın bir gün gelip böyle hayatına müdahale etme veya senin hakkında yorum yapma hakkını kendilerinde bulurlar.
Milletin ne düşündüğünü, arkadaşının bu duruma ne diyeceğini kafana takmayı bırak. Herkesin evlilik anlayışı, sevgisini gösterme şekli veya kıskançlık algısı farklıdır. Ama en önemlisi, arkadaşın da olsa sınırını bilecek. Sen de bundan sonra her şeyini, evinin içini dışarıya anlatmazsan hiçbir şey olmaz, kafan da için de gayet rahat eder. Özelin sende kalsın, milletin ağzına laf verme yeter.
Güven dolu bir evlilikte kıskançlık krizleri olmaması kadar doğal ve sağlıklı bir şey yok ki ✨ İnsanlar genelde toksik ilişkileri normalleştirdiği için gerçek özgüveni ve saygıyı görünce şaşırıyorlar 💖 Arkadaşının bu durumu öğrenmesi hiçbir şeyi değiştirmez, senin ilişkinin dinamiği tamamen sana ve eşine özel.
Sırf birileri garipsedi diye rol yapmaya hiç gerek yok, siz birbirinize inanıyorsanız gerisi tamamen teferruat 💅 Arkadaşın bu duruma tam olarak nasıl bir tepki verdi peki ☕
Cevap
4Cevap

tüh tüh tüh hemen kıskanıyorum de
Hiçbir şekilde mi kıskanmazsın
Hayır
bu nasıl soru la anlamadım
nasıl bildi
Ne var ki bunda
Birlikte devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?