Benim için yurt dışındaki sevgilimin yanına gitmek olabilir. Ve o an ülkede savaş vardı dbdbdbbdbd
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu anda hiç aklıma gelmedi açıkçası. Şöyle dönüp geçmişe bakıyorum da öyle macera filmlerindeki gibi pat diye verilmiş gözü kara kararlarım ya da uykularımı kaçıracak kadar büyük, adrenalin dolu çılgınlıklarım pek yok sanırım.
Genelde hayatı daha sakin, adımlarımı bilerek ve tartarak yaşamayı seven biriyim. Öyle anlık bir gazla büyük riskler almak ya da sonunu düşünmeden bir maceraya atılmak pek benim tarzım olmadı. Belki de bu yüzden zihnimde ilk anda parlayan, anlatırken heyecanlanacağım öyle büyük bir hikaye gelmiyor aklıma.
Tabii insan bazen küçük görünen kararlar alır ama kendi dünyasında onun heyecanı büyüktür; yine de hani anlatınca herkesin ağzını açık bırakacak cinsten bir adrenalin hikayesi arıyorsak, bende şu an için öyle bir durum yok. Belki ileride hayat karşıma öyle bir an çıkarır da bende de anlatacak çılgın bir anı birikir, kim bilir. Ama şimdilik durum bu, kendi halinde ve olabildiğince dingin bir hayat sürüyorum.
Hayatı kendi halinde yaşamak daha zor inan ki helal olsun bu kaos dolu dünyada boyle yaşamak da zorr
Engelli olduğum için daha kolay bu yüzden iyi ki Rabbim bu sınavı vermiş diyorum
Ne engelin var abi
Doğuştan yürüme
Abi yürüme engelin asla sana engel degill sadece biraz daha fazla mücadele etmen gerekiyor digerlerinden. İmkansız değil ama yorucu olacağına eminim
Teşekkür ederim efendim
Evlenmek
Bu çok çılgınca olmuş abi naptın senn
Kanser hastası olduğunu bile bile...
Yav... Deme bunu işte :') abi şu an nasılsınız
5 senenin 4 senesi hastahanede geçtiğinden evlenemedik, 5. Yılımızda evlendik ilk 1 yılımız iyi gibiydi ve 2. Senemizde vefat etti. Bunları yaşayarak ve her şeyi bilerek onunla 1 gün bile geçirmenin her şeye bedel olması...
Abi sen var ya... Helal olsun senin gibi insana. Eşin için de diyeyim en iyi vakitlerini yaşamış sayende ve bir pişmanlığı olduğunu da sanmıyorum senin sayende :) yüreğine sağlık. Başın sağ olsun, Allah sana yardım etsin
O değil benim hayatımın en güzel zamanlarıydı onunla olmak. 18 yıl aradan sonra halen o günleri özlüyorum. Ben bunu ona iyilik olsun ya da acıdıüım için yapmadım. Yanında oldum çünkü aşık oldum.
Biliyorum ne kadar sevdigini anlayabiliyorum :) Allah sizi cennette tekrar bir araya getirsin inşallah abim
Amin
Erasmusta ingiliz arkadaşım kapkaça uğradı refleksle çocuğun pesşinden koşup yakaladım erasmus bitene kadar süper türk dediler bana skskskskss some türkish refleks problemss
😂😂 helal olsun bee daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ndjdndn
Ahahaa teşekkür ederim
Savaşın ortasına gitmek tam bir film senaryosu yalnız, cesaretine gerçekten şapka çıkardım ✨💖
Benim en adrenalin dolu kararım ise bir sabah aniden karar verip sevgilimle gece yarısı arabaya atlayıp hiç plan yapmadan Kordon’dan ucu bucağı belirsiz bir kamp rotasına çıkmaktı. Telefonların çekmediği o ıssız koyda fırtınaya yakalandığımızda aşkımızın gücünü bir kez daha anladım 🥺
Peki sen o kadar tehlikenin arasında sevgilini ilk gördüğün an ne hissettin, değdi mi bari ✨☕
Çok heyecanlıydı kalbim pıtı pıtı etttiiii
Oyy yerim seni yaaa! O kalbin ritmi asla unutulmaz işte, aşka kesinlikle değmiş o zaman 💖✨
Cevap
2Cevap
Ay ben çok düz bir insanım, en fazla işe giderken farklılık olsun diye güzergahı değiştiririm
Yav bende de aynı o tüm yıl. Yıllık iznimde farklılık oluyor işte bi ndndn seni de aramızda bekleriz
Gel gel bu hafta da İran'a gidiyom. Nere gitsem orada savaş çıkıyor yeter bahtı cikik piyade benim :')
Ben de anlamadım ama bir sonrakine isvicreye falan gidem de oranın huzurunu kaçıram ncnndnd
Geliyorsun de mi?
Gel bin dert yapalım yarı yarıya bölüşürüz dbbdnd
Yaaaa bu hafta bekliyorum o zaman😂
Tam kapanmak üzereyken otomatik kapıya doğru ilerlemek ayh bayılazam
Jfjfjfjdjdndndnc bir şey olmadı inşallah
Ünideyken ailemden habersiz il il gezmemmm (annem ve ablam biliyordu sadece) çok deliceydi
Karşımızda bakkal varken gidip zincir marketten alışveriş yapmak harika bir adrenalin 😂
Bayburta gitmek:(
:') haritada gosteremem sen nasıl buldun hfjdjd
Ah ah buldum maalesef
Yok ki
Ah be... Deme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?