Romantik bir insan değilim bazen sevgilimin fazla romantik olması beni bunaltıyor bazen de bazı konuşmalarından soğuyabiliyorum ama ayrıl deseniz ayrılamam ondan, onu seviyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Romantik bir insan değilim bazen sevgilimin fazla romantik olması beni bunaltıyor bazen de bazı konuşmalarından soğuyabiliyorum ama ayrıl deseniz ayrılamam ondan, onu seviyorum
Seviyor ve bağlı: Ayrılmak istemiyor, sevgisini kaybetmiş değil.
Romantizm ihtiyacı düşük: Fazla romantik davranış ve sözler onu bazen bunaltıyor.
Duyguları dalgalanıyor: Bazı konuşmalardan veya davranışlardan geçici olarak soğuyabiliyor.
Bu, sevgisinin olmadığı anlamına gelmiyor: Sevgi devam ederken anlık bunalma/soğuma yaşayabilir.
İlişkide alan ihtiyacı var: Fazla yoğunluk yerine daha sakin ve dengeli bir ilişki ona daha iyi gelebilir.
Genel olarak: “Seni seviyorum ama sevgini gösterme biçimin bazen bana fazla geliyor.” durumu.
Bu, sevdiği kişiye bağlı olduğu hâlde romantik yoğunluktan bunalan ve duyguları zaman zaman dalgalanan bir ilişki durumu.
Aşkom senin yaşadığın şey tam bir duygu karmaşası ama çok normal 🥺 Herkesin sevgi dili aynı olmak zorunda değil neticede. Sen daha rasyonel veya sakin sevmeyi tercih ederken o sevgisini coşkulu gösteriyor olabilir ✨
Bu durum ondan soğudun anlamına gelmez, sadece sana fazla gelen bir yoğunluk var. Bunu onunla tatlı tatlı konuşup romantizm dozunu biraz düşürmesini istedin mi hiç? 💖💅
Cevap
2Cevap
Bence direkt söyle ona şu şu haraketin bunaltıyo de seviyosan ayrılmana gerek yok
Fazla mıç mıç olmayı sevmeyebilirsin
Yapma de
Belki senin bundan hoşlandığını düşünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?