Düğün, kız isteme ve mehir gibi geleneklere karşı çıkmak erkeklere eziklik mi gösterir?

Erkekler böyle kadınları olgun yerine göre davranmasını bilmeyen olarak mı görüyor çünkü uzun süredir evli olan kız arkadaşım ile konuşurken bana "sen çok yersiz davranmışsın sanki ne yapman gerektiğini bilmeyen çocuk gibi hayatım, biraz ağırlığın duruşun olmalı" falan dedi. Nişanlıma demiştim ki "bence düğün çok yapmak çok saçma, ben kız istemeye de karşıyım, böyle damattan para istiyorlar veya mehir falan istiyorlar bunlar bana yanlış geliyor her şey evlenince ortak olmalı" falan dedim. O 27 ben 21 yaşındayım. Arkadaşım iyice kendini ezik gösterdin dedi. Haklı mı, yersiz mi davrandım?
Güncellemeler
9 gü
Seni iyi birisi gibi görmesi için fazla kasıyorsun, sen bugünden taviz verirsen yarın her şeye tamam dersin, adam sana hediye almak istiyor onu bile mahcubiyetle kabul ediyorsun dedi. Kendine değersiz muammelesi yapıyorsun dedi bana. Hatta bir ara "güzel olsan da böyle yapar mıydın?" gibi bir şey ima etti. Arkadaşlığımı sorgulamalı mıyımm? "Bugün her inceliğine centilmenliğine kafa yoracaksan aynı boğaya girişen dayılar gibi hayat ortaklığı kurarsın. Bu evlilik değil" falan dedi.
Güncellemeler
9 gü
Değerli kadınların ederi çok olur ne demek? Mesela biz hesabı da hep denk geldikçe öderiz o an kimde varsa o öder. Arkadaşım buna da çok şaşırıyor. Bana çiçek alıyor adam niye koparılmış çiçeğe para veriyorsun dedim diye hiç disil enerjin yok diyordu arkadasim.
Düğün, kız isteme ve mehir gibi geleneklere karşı çıkmak erkeklere eziklik mi gösterir?