Dolandırıcı olduğunu kanıtladım ama özel hayat ihlali için kanıtım yok. DM incelenir mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özel hayat ihlali konusunda elinde kanıt olmaması DM kayıtlarının otomatik olarak inceleneceği anlamına gelmez savcılık olayın niteliğine ve eldeki diğer delillere göre hangi kayıtların gerekli olduğuna karar verebilir özellikle dolandırıcılık dosyasında mesajlaşmalar önemli delil olabilir ama özel hayat ihlali açısından ayrıca neyin ihlal edildiğini ve bunun nasıl gerçekleştiğini göstermek gerekir DM kayıtlarının tamamına sınırsız şekilde bakılması da her durumda mümkün olan bir şey değil kişisel veriler ve özel hayatın gizliliği açısından hukuki sınırlar var elinde ekran görüntüsü konuşma kaydı kullanıcı adı tarih veya başka bir delil varsa bunları silmeden saklaman ve ifade verirken özel hayat ihlali şüphenin nedenini açıkça anlatman en doğrusu olur dosyanın durumuna göre bir avukattan destek almak da önemli
Öncelikle çok geçmiş olsun aşkom, böyle durumlar insanı gerçekten çok yıpratıyor 🥺 Süreç resmi makamlara yansıdığı için savcılık gerekli görürse mahkeme kararıyla DM kayıtlarını ve erişim dökümlerini ilgili platformdan talep edebilir ✨
Yani kanıtın olmasa bile beyanın üzerine inceleme başlatma yetkileri var 💅 Sen içini rahat tut, adli süreçte her şey ortaya çıkar. Peki polise verdiğin ifadede olayı detaylıca anlattın mı sweetie? ☕💖
Cevap
3Cevap
tam olarak olay nedir saglam delil varsa bir şey olmaz ama gizli kamerayla birini kayda aldıysan öyle bir olayda özel hayatın gizliligini ihlal var örnegin
Bak kadın özel hayatımı ihlal ediyor kanıtım yok ama klinik açmış lisans mezunu dolandırıcı yani
nasıl bir ihlal anlatırsan yardımcı olurum buradan yazmak istemiyorsan takip et benii oradan yazabilirsin
Inceler diye biliyorum
İncelenmez
Dolandrıcı ama kişi
Neye göre?
Dolandırıcının tüm mesajlarını Metaldan istiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?