Güncellemeler
18 sa
Trol soru ya böyle saçma şeyden kavga cikarmi 🤦🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Kapalı birinden açılmasını istemek saçma! Tesettürlü birinin sevgili olmasını da hoş bulmuyorum..
Mesele sevmek sevgili değil. Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Çiftlerin aşktan sevgiden iz ibaresi yok. İki yabancı gibi arkadaş gibi ellerde telefon filan! 😅
Hiç kimse demez bunlar seviyor ulan! 😅
Sevmesine, hoşlanmasına, geleceğe dönük, ileriye dönük görüşülmesine karşı değilim! 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı! 😅
Kapalıların sevgilisi olmamasının neyi hoş değil pardon? Ayrıştırmanız ne kadar saçma.
Hoş görmüyorum. Çünkü sevgili helal olan bir şey değil. 😊
Ayrıştırma yok. İnsan Allah'a karşı samimi olmalı. 😊
Ayrıca sevmesine hoşlanmasına ileriye dönük görüşülmesine karşı değilim de yazmışım. 🌸
Sevgili açığa helal kapalıya mı haram sadece? Sen kapalı birinin sevgilisini hoş bulmuyorum diyerek ayrıştırdın zaten en sondaki cümle bir işe yaramadı her neyse iyi günler. 😊
Sevgili normalde de haram ancak örtülü birinin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.
Ameller niyetlere göredir. Hadis-i şerif. 🌸
Ayrıştırma yok, olması gerekeni söyledim. Üç kız arkadaşım oldu, bak ilk kız arkadaşım teklif ettiğinde 2 gün sonra mesaj attım, niyetin ciddiyse evlilik düşünüyorsan olur tanışalım dedim
2. Facebook'tan oldu 15-20 gün konuştuk sevgili olmak istediğini söyledi Ben sevgili olmak istemiyorum dedim yuva isterim
3. Kız arkadaşıma da aynı şekilde cevap verdim niyetin ciddiyse evlilik düşünüyorsan olur 🌸
Herkesin sevgili biçimi aynı olmuyor
İkinizde haksızsınız😂😂 aşk kabullenmektir değiştirmek değil
Ona direk şu cevabı ver. hadsiz sana nasıl böyle bir şey der
https://www.youtube.com/embed/hITqogFGPJMPaushhshshshshhshsbs işte işte biraz slk zaten ayrilcam bu sünepeden
ayrıl daha iyilerine laiksin çiçek sshssjs
Laiğim ben dimiii jdjjdjdjfj
en iyisine hem de sfsds 🥰
Xjjdjdj 😻
Bence ikiniz de biraz haklısınız çünkü o kendi beğenisini söylemiş sen de onun söylediğini aynı şekilde ona yansıtmışsın ama burada önemli olan bunu birbirinizi değiştirmeye çalışmak için kullanmamak sevgilin açık giyinmeni seviyorsa bunu söyleyebilir ama sen istemiyorsan sırf onun zevki için değişmek zorunda değilsin senin kaslı erkeklerden hoşlanman da aynı şekilde onun kendi vücudunu değiştirmesi gerektiği anlamına gelmez birbirinizi olduğunuz halinizle beğeniyorsanız daha sağlıklı olur ama sürekli birbirinize sen şöyle ol ben böyle olayım diyorsanız bir süre sonra ilişki yorucu hale gelir
@Amoura kesinlikle öyle, olayı çok net özetlemişsin.
Herhalde ikinizde başka kişilerden hoşlanıyorsunuz fkjdk
Sanırsam sdjdjfjd
Fkdjk
Oldu mu bu şimdi xdksjskf
Sen haklısın kuzum seninde en büyük hakkın 😂
Demi aşkım of beni haklı bulan bir kişi sonunda ya 😂
Evet sen bu yorum yapanlara bakma 😅sen haklısın Allah Allah kaslı bir sevgili o zaman seninde hakkın😂
Kapalı açık farkı ne?
İçinde insan yok mu kapalıların?
Dimi
Evet.
Kas yapsın nie yapmıyo hfjfjdj yapsın köle lan işi ne lan jdhdhdhahashabab bence onu biraz zorbala , Zaten kasın bile yok gelmiş bana seni seviyorum diyorsun ya eee yuh yaniii hsjdjd
Sen haklısın 🤭
Değil mi 🤭
O bir şekilde kas yapar da sen açılır mısın veya niye açılasın? 😂
Boyle troll sorular sormayin bence, insanlari ayristiran seyler bunlar (kas icin demiyorum tabii ki)
Açık kapalı ayristirmasi ben bu soruyu sordum diye artacak veya azalacak mi? ya da ben ayrıştıriyor gibimi durdum?
Yani tartismaya musait konu biri cikar bi sey der oburu karsi bi sey der yillardir ulke olarak hala kilik kiyafette takili kaldigimiz icin. Nacizane tavsiyemi soyledim tercih senin yine de
Evet diyenler oldu ve yorumlarını sildim. Aklı başında olan insan ayrıştırmaz zaten ayrıştıran avellerdende uzak durmak en iyisi olacaktır.
Dedigin gibi olsun
Kimse haklı değil gibi
Ayrılın herkes istediğine gitsin :D
Ayrıldım zaten sünepeden jshdhhxhx
Hayırlı olsun 😄
Haklısın askoo sjsjsj💞
Dimi xjdndjdjjdjd
Hıhıı skskksks
İkinizde haksızsınız ula etmiş sende sivamişsun da
Öyle dersin ula 😕
Yapacak bir şey yok gerçekler açı
Vermişsin eline oooooh içimin yağları eridi valla
Sensin haklı olan bu arada ilk o başlatmış hakkınıda almış
Kasli sevmiyorsun yoksa onunla degil benle takiliyordun
Çok haklısın 😃
İyi demişin aferin 😄
Sensin
İkinizde haklısınız bu yüzden ayrılın
Mükemmel iletişim 👏
İkinizde haksızsiniz 🙄
2 tarafta haklı ayrılın
İkiniz de haklısınız
İkinizin de canı cehenneme 😂
Ben inancıma saygı duyanlari seviyorum
@Melike12_ başta her şey toz pembe de sonradan gerçek yüzler çıkınca insanın hevesi kursağında kalıyor.
Haketmiş😅
Sen haklısın bacım
Sana açıl diyemez
Komik olmuş :d
Sen haklısın
Haklısın
İkinizde
Derdiniz ne
Ayrılın mq
Haklı olan yok, ayrılık görüyorum
Haklı benim
Hadsizz..