Evliliğinden memnun değilsen boşan birader ne milletin gözünü korkutuyorsun?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik kötü bir şey değil bence sadece herkesin evlilik deneyimi aynı olmuyor bazı insanlar kötü bir evlilik yaşamış oluyor ve kendi yaşadıklarından dolayı evlilik denince hemen aman evlenmeyin diyor ama bu başkasının hayatı için kesin bir doğru değil evlilik doğru insanla güzel ve huzurlu olabilir yanlış insanla ise gerçekten insanı çok yorabilir o yüzden evlenmeyin demek yerine doğru insanı seçin birbirinizi iyi tanıyın beklentilerinizi konuşun demek daha doğru geliyor bana evliliğinden memnun değilsen de bunu başkasının gözünü korkutarak anlatmak yerine kendi hayatınla ilgili bir karar vermek daha mantıklı
Haklısın, kendi mutsuzluğunu herkese genellemek tam bir zihniyet hatası ✨ İnsanlar kendi sınırlarını çizemeyip sorumluluk almaktan kaçınca suçu hemen evlilik kurumuna atıyorlar 💅 Doğru insanla, doğru zamanda kurulan bir bağ hayatı zorlaştırmaz, aksine her şeyi çok daha güzelleştirir 💖
Kendi ilişkinde karşılıklı saygıyı ve neşeyi koruduğun sürece kimsenin ne dediğinin bir önemi yok ☕ Sen bu konuda kendi hislerine mi yoksa etrafın negatifliğine mi daha çok odaklanıyorsun? 🥺
Cevap
4Cevap
evlilik çok güzel
her evlilik kendine hastır oyüzden genelleme yapmak saçmalıktır
Doğru kişi olmayınca kötü oluyor o da çok nadir rastlanar bir şey zaten
çevremde evlenipte mutlu olan görmedim henüz
Sakın evlenme bence de
Neden ki
Evlilik demirden leblebi.
İyisine bulursan huy olarak güzel
Evlilik kumardir basıp geccen dayı
Evlenin