3 yıllık sevdiğimle ayrıldım 1 yılı geçti benden ayrıldığını bilmiyorum tek bir mesajla bitti yüz yüze konuşmuyor sebep yok hayatında kimse yok hediye gönderdim aldı Telegram'da durumlara
Telegram'da durumlara bakıyor sevgilim var aranız bozulmasın diye bakıyorum diyor dediği her şey çelişki bir dediği diğerini yalanlıyor bir yandan istemiyorum diyor yüz yüze konuşmaktan kaçıyor Antalya'da yaşıyorum barışmamıza tercüman edecek kimse var mı
Ayrıldıktan sonra fotoğrafını kilim yaptırdım onun doğum tarihi gün ay yıl numara aldım ona şarkılar yazıyorum YouTube atıyorum doğum günü için Prag yılbaşı için Prag Sevgililer Günü için Roma ili biletleri aldım gidemedik evlilik teklifi için sinema Laıdtuın balon kiraladım ne şehirden aldatma yok bir şey yok ne oldu affedemeyeceği yüz yüze konuşamayacağı ne oldu bana yardım edecek kim barıştıracak kimse var mı
WhatsApp'ta Telegram'da son görülme çevrimiçi profil resmi kapalı bir şekilde bekliyor ben yazınca ise yazıp silmedin mi neden yalan söylüyorsun diyor sanki yazıp sildiğimi bana sordu ben de hayır yazmadım demişim gibi engel devam ettiğini zannederek yazdım hem de devam ediyor diye geri sildim aslında engeli kaldırmış bekliyormuş bunun sebebini soruyorum cevap vermiyor mesela
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer