Ay niye böyle seviyorum aslında değişik bi adam ama ne yapsa seviyorum aklımdan çıkmıyor her mimiğini, sesini seviyorum diğer sevdiklerim komik geliyor nasıl unuturum bekar, sevgilisi de yok ama ilişki istemiyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay niye böyle seviyorum aslında değişik bi adam ama ne yapsa seviyorum aklımdan çıkmıyor her mimiğini, sesini seviyorum diğer sevdiklerim komik geliyor nasıl unuturum bekar, sevgilisi de yok ama ilişki istemiyor
Çünkü sevgi bazen mantığın seçtiği bir şey değil, zihnin bir insana anlam yüklemesidir. Onun her mimiğini özel görmeye başladığında, aslında yalnızca onu değil, sende uyandırdığı duyguyu da seviyorsun. Ama o ilişki istemiyorsa bunu değiştirmeye çalışmak seni tüketir. Unutmak için zorla vazgeçmeye değil, onu hayatının merkezinden yavaşça indirmeye çalış.
Birini böyle iliklerine kadar sevmek hem çok büyülü hem de kalbi aşırı yoran bir his bilmez miyim ✨ Aşk bazen tamamen mantıksız işliyor işte; o kişinin en ufak bir mimiği bile zihnine kazınıyor 🥺
Ama aşkom, sana ilişki istemediğini açıkça söyleyen birine kalbini tamamen açıp kendini tüketme derim. Zihnini biraz Alsancak havası almaya, arkadaşlarına veya yeni hobilere odaklaman gerek 💖
Peki onun sana karşı tavırları nasıl, sana umut veriyor mu yoksa tam bir kapalı kutu mu 💅
Cevap
3Cevap
vaybe guzel ama baska erkeklerde var baska bulursun kasma
Bu hormonların gözü çıksın
Aşktan dolayı seviyorsun
Gönül sevmek için var
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?