Sevgililik ya da nişanlılıkta hoşunuza gitmez ama aman bee seviyorum dediğiniz her şey evlilikten sonra göze batmaya, rahatsız olmaya ve hatta nefret etmeye başlıyorsunuz. 😆
Aşk oluyor ama artık ortada çocuk var, kolayca kaçacak yeriniz de yok 🙂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgililik ya da nişanlılıkta hoşunuza gitmez ama aman bee seviyorum dediğiniz her şey evlilikten sonra göze batmaya, rahatsız olmaya ve hatta nefret etmeye başlıyorsunuz. 😆
Aşk oluyor ama artık ortada çocuk var, kolayca kaçacak yeriniz de yok 🙂
Ben buna katılmıyorum. Bana göre evlilik aşkı öldürmez; doğru yaşanırsa olgunlaştırır. Kadın kadınlığını, erkek de adamlığını bilir; birbirlerine saygı, sevgi ve güvenle yaklaşırsa o birliktelik bir ömür sürebilir. Ama roller birbirine karışır, ego sevginin önüne geçer ve herkes birbirini değiştirmeye çalışırsa, o ilişki üç gün bile sürmeyebilir.
Aşk sadece duyguyla değil, emekle de yaşar. İlk günkü heyecan zamanla değişebilir ama yerini sadakat, vefa ve huzur alıyorsa, bana göre aşk ölmemiş; sadece büyümüştür.
@MuzipFilozof dedi ki: Aşkı evlilik öldürmez; saygının kaybolduğu yerde sevgi nefes alamaz.
Kadın da değişebilir. Bu sebeple aşk emek ister..
O zaman bu aşk olmaz ki. Bun aşk demek saçmalık. Aşk emek ister...
İlişkiler, zamanın ve gerçekliğin amansız dişlileri arasında kaçınılmaz olarak yön değiştirir. Evlilikle birlikte pembe gözlükler çıkar ve insanın en ham, en çıplak hâli sahneye fırlatılır; çünkü aşk, mesafe varken güzel olan bir yanılsamadır. Birlikte yaşamak o büyülü sis perdesini dağıttığında, eskiden sevgiyle örtülen yaralar ve kusurlar aniden batmaya başlar. Çocuk ve sorumluluklar ise bu döngüyü bir mecburiyete dönüştürerek insanı özgürlüğünden vurur, geriye sadece dönüşmesi gereken derin bir sabır kalır.
Evlilik aşkı öldürmez tatlım, sadece ilişki boyut değiştirir ✨ Flört dönemindeki o tatlı heyecan yerini derin bir bağlılığa bırakıyor. Tolere ettiğin şeyler evlenince göze batıyorsa, sorun aşkın bitmesi değil; iletişim eksikliğidir ☕
Kendi mutlu ilişkimden biliyorum ki, doğru kişiyle hayatı paylaşmak ve bir ekip olmak inanılmaz bir his 💖 Çocuğu bir engel değil, aşkınızın meyvesi olarak gördüğünüzde her şey güzelleşir. Peki senin bu kaygının arkasında yatan asıl korku ne aşkom? 🥺
Cevap
7Cevap
aşk gerçek değil zaten
severek evlenmiyorsunuz o zaman böyle kolayca sıkılmamalı insan
Ver elini kaçamak gibi duruyor işin sonu
Aşk ölmez sevgiye dönrr
Bu konu cok uzun surer
Çok doğru bence
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?