Erkekler evlilik ciddiyeti ve aileler devreye girince neden birden soğuyup uzaklaşıyor?

Sevgilimle 2 yıldır birlikteydik ve o hep evliliğe yönelik adımlar attı tüm mutfak eşyalarımızı ve birçok eşyamızı beraber aldık daima bir aradaydık sevgisinden en ufak şüphem olmadı ve hâlâ sevdiğine eminim fakat aileler tanıştıktan sonra değişmeye başladı kendi memleketine tayin istedi ve gitti biraz borcu vardı marta kadar onu ödeyeceğim burada kalırsam maddi olarak çok sıkıntılı olacağım dedi ben de sıkıştırmak istemedim gitti oradayken de sürekli yanıma geldi 5 saatlik mesafedeyiz fakat son zamanlarda donuklaştı ruhsuzlaştı ailesiyle ilgili konu açtığımda hep bilmiyorum ailem böyle benim işte ben sana zarar veriyorum falan demeye başladı ben en son sinir krizleri geçirmeye başladım çünkü ailesi ailemle hiç iletişime geçmiyordu bayramlar dahil ben aradığımda da açmıyorlardı ben soytarı düzensiz saçma bir insan değilim ve ailem de hiç ters değil ama neden böyle yaptılar bilmiyorum en son ben ayrılalım dedim ağlaya ağlaya sen bilirsin dedi sadece bana ve ayrıldık ben aylardır perişan haldeyim arada konuştuk ama hep sonuç aynı oldu ben acımı dindiremiyorum

Erkekler evlilik ciddiyeti ve aileler devreye girince neden birden soğuyup uzaklaşıyor?