Sevgilimin başka kızla fotoğraf ve flört içerikli yazışması aldatma sayılır mı?

Şimdi benim beş yıllık bir sevgilim var. Dün ona bir kız fal bakma bahanesiyle mesaj attı. Bir şeyler söyledi fal baktığı kısmı bana atıp bu kızı tanıyor musun dedi, tanımıyorum boş ver dedim. Sonra biraz keklicem dedi. Tamam dedim sonra fal kısmıyla yazmıştı hatta ben de dedim kaç kardeş olduğunu sor KPSS ne olacak sor dedim tamam dedi sordu. Sonra bir süre sonra bana fotoğraf attı yürüyor dedi ben de bırak cevap verme dedim kalsın böyle dedim tamam dedi. Fotoğraf atmadın dimi ona dedim. He he ona arşiv attım dedi. Sonra bak yazma artık bir şey de gönderme dedim tamam dedi ama sonra yazmaya devam etmiş önce theadrsdan konuşuyorlar. Sonra sevgilim wp ver demiş vermemiş kız instagram ver demiş vermiş kız (ben sevgilimin instagram olduğunu bilmiyorum yeni açmış bir iki gün önce takipçisi yok ama yine de bilmiyorum) oradan konuşmaya başlamış oradan kız fotoğraflar atmış sevgilim hoş kızsın güzelsin boydan fotoğraf at yandan çek endamını görelim kafa kızsın cesaretli bir giyimin var. Nazar değecek hatunsun diyor sevgilim de kıza iki tane fotoğraf atıyor. Ama bana bu kısımları söylemiyor ertesi gün kız fotoğraf istiyor tekrar yok diyor o kadar samimileşmedik diyor kız da sevgili olmak kadar mı diyor yok diyor sevgili olmak istemiyor musun diyor yok diyor. Sonra kız bunları sevgilin duysa diyor ne olur diyor biliyor zaten diyor sevgilim. Emin misin diyor. Sonra ne sandın sevgilimden ayrılıp seninle mi sevgili olacağımı sandın diyor bana mesaj atıyor ve sadece sondaki kısmı atıyor ortadaki yazışmaları atmıyor soruyorum tekrar sen buna diyorum fotoğraf attın mı yok diyor. Ben kıza yazıyorum tüm mesajları ekran görüntüsü atıyor her şeyi. Şimdi bu bir aldatma mı değil mi dürüstçe cevap ver

Sevgilimin başka kızla fotoğraf ve flört içerikli yazışması aldatma sayılır mı?