Sevgilim hasta olduğumu bile bile 4 saat yazmayıp ‘erindim’ dese siz ne yapardınız?

Sevgilim benim hasta olduğumu bile bile 4 saat boyunca yazmadı bununla ilgili alındığımı söylediğim 4 saatin içinde 1 dakika bulamadın mı dedim. Bana 5 dakikada bulurdum ama erindim dedi, çalışıyordum. Ben de sen erkek olarak sevdiğin kadın hastalanmış 5 dakika ayırmaya mı üşendin dedim. Bana her şeyde kusur arıyorsun dedi. Bu bir kusur aramak değil, senin bana yaptığın kabalık, ihmalkarlık dedim. Bayağı bir kırıldım erindim dediği için. Onun da niyetinin iyi olduğuna inanmak istiyorum ama kalbimin kırıklığı geçmiyor. Ona dedim ki bana "gülüm hata ettim düşünemedim yoğunluktan, sen hastayken sormamakta ayıp ettim kusuruma bakma" dese zaten konu kapanacaktı dedim. Haklısın özür dilerim dedi, daha dikkatli olacağım bu açıdan düşünemedim dedi.

Ve arkadaşlar ben öyle zırt pırt arayan ya da ilgi isteyen biri değilim. Çalıştığı için zaten onu illa benimle ilgilensin diye darlamıyorum. Ama hasta olmuşum ve küçük bir şey değildi. Hastanelik olmuştum yani şiddetli mide krampından 10 saattir geçmiyordu ağrı öyle düşünün ve evde yalnızdım, bir tek o biliyordu hasta olduğumu. Hastaneye gitmek zorunda kalacağım galiba falan da dedim, yani durumun açıkça farkındaydı. Kalbim çok kırık, konuştum onunla, hatasını kabullenmenin bende daha iyi his bırakacağını söyledikten sonra hatamı kabul ediyorum tamam diyor ama bende özür dilemesinin falan anlamı kalmadı.

Kızlar size böyle davranılsa tepkiniz ne olurdu?

Ayrı olarak erkeklere sorum sevgiliniz böyle bir durumda olsa siz nasıl tepki verirdiniz?

Sevgilim hasta olduğumu bile bile 4 saat yazmayıp ‘erindim’ dese siz ne yapardınız?