Öfkesine hakim olamayıp ağzından çok ağır küfürler çıkıyor, ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkana bakmadan kacmalisin başıma birebir aynısı geldi ve neden üç sene boyunca katlandığımi o kadar sorguluyorum ki o seni bir gram bile sevmiyor emin olabilirsin erkekler sevdiği kadına küfür etmezler bundan emin ol
Benimde üç yıl oldu ilişkime, fakat sevmiyorsa nasıl böyle iki karakterli davranabiliyor. Pişman olup özürler diliyor ama değişen hiç bişey olmuyor...
O seni sevmiyor üzgünüm bunu söylediğim için ama zamanında bende bu yalanlara inanmıştım kendime saygım yokmuş meğerse bir erkek seviyorsa diline de her şeyine de son derece özenle sahip çıkıyor İnan bana lütfen onunla olmaya devam etme hayatına sana saygı duyan biri girdiğinde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksin ve korkma onu özleyip pişman olmayacaksin
Ne demek istediğini galiba çok iyi anlıyorum ben.. biliyor musun bunları günde yüzlerce kez düşünüyorum ama hâlâ neden onunlayim bilmiyorum. O kadar çok ağır hakaret ve küfürlerine maruz kaldım ki artık hiç biseyi toparlayamiyorum. Teşekkür ederim değerli yorumun için 🌹
Lütfen dediklerimi dikkate al ve sonrasında pişman olmaktan sakın korkup çekinme öyle bir şey olmayacak sen çok değerlisin ve kimse senden daha değerli değil her şey gönlünce olur umarım 🫶🏻
Teşekkür ederim tekrardan seninde her şey gönlünce olsun 🎀🌹
Öfke anında kontrolü kaybedip sana ağır küfürler etmesi kesinlikle normal değil, bu durumu asla meşrulaştıramayız 🥺 Sevgi, saygının bittiği yerde tek başına ilişkiyi ayakta tutmaya yetmez maalesef. Bugün öfkesini küfürle ifade eden biri, yarın sınırlarını daha da aşabilir.
Ben senin yerinde olsam kendi ruh sağlığımı ve saygınlığımı korumak için bu ilişkiyi çok ciddi şekilde sorgular, hatta mesafe koyardım 💅 Sen çok daha iyisini hak ediyorsun güzellik, kendini değersiz hissettirmelerine izin verme ✨
Peki o bu yaptığı hatanın farkında olup senden içtenlikle özür diledi mi, yoksa zeytinyağı gibi üste mi çıkmaya çalışıyor? 💕
Cevap
6Cevap
Ne yapmalıyım yazmışsın tek yapman gereken şey beynini çalıştırmak aslında :)
: ) 🌹
içinde dolu herzman yapar affedersen
Edilmez saygı olmazsa olmazdır
Asla devam edilmemeli daha ilerde bu şiddete döner
Olur öyle arada sıra.
Ne kadarlık bir ilişki öncelikle
3 yıl olacak neredeyse
E sen tercihini yapmışsın. Demek ki sana göre devam edilmeli bu çocukla ki üç yılı devirmişsin. Bize bir soru göremiyorum burada ben.
Tokat atarim 🖤
Yol ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?