İlişkide erkekleri anlamıyorum, biri beni nasıl sever, nasıl bırakılmaz olurum sizce bunları öğrenmek istiyorum. Hoşlandığım biri var ama küsüp barışınca bir soğuk geldi, nasıl bağımlı olur banaaa kızlar gerçek cevaplar sadecee
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bağımlı yapmaya calışmakta ne bileyim herkes bağımlılıklarından kurtulmaya çalışırken hemde😂
Şaka şaka seviyorsa zaten seninle olur bu kadar korkmayınız
Bağımlı demiyorum bağlı diyorum aynı şey değil ben aramizda bi bağ olsun istiyorum takıntı değil
Bağlı dediğinizin farkındayım
Lafı çarpıtıyorsunuz ama sevgiden bahsettiğim aşikar sapık istiyormuşum gibi söylemeyin lütfen
Sapık istiyorsunuz demedim başta bir şey söyledim altta şaka yaptığımı yazmışım zaten öyle düşünenlere gönderme yaptım ben. Bilmem anlatabildim mi hanımefendi
Olduğun gibi davranmadığın sürece olmaz. Aşkta ilişkide taktik olmaz. Yapmacık durur ve her zaman ilişkiyi daha kötü bir seviyeye götürür
Önceden doğal halimle olduğum ilişkide çok seviliyorum sanarken terk edildim kıırldım kandırıldım tamam zatwn başlası değilim kendimim ama herkes oyuncak etmiş aşkı oynuyor kırılmak istemiyorum
Rahat ol. Hoşuna gitmeyen yerde durma. Düzelir diye bekleme. Kimseye uğraşmak zorunda kalmazsın. Kırılmazsın. Asıl taktik işine girersen kırılırsın. Sen de kendin olmuuorsun çünkü o zamman
Peki teşekkürler
Aşkımın radarına yakalanmış bir erkek var demek! Öncelikle birini kendine bağımlı yapmak değil de, senin o muhteşem enerjinden mahrum kalmak istememesini sağlamak asıl hedefimiz olmalı ✨
Erkekler kaçan kovalanır taktiğini çok sever ama küsüp barışma evresinde sürekli baskı kurmak onları darlar. Şimdi biraz geri çekilme ve kendi hayatının ışıltısına odaklanma zamanı. Bırak senin yokluğunu, enerjini özlesin 💖
Kendine yatırım yaptıkça, o Alsancak havası gibi ferah ve özgüvenli durdukça zaten gözlerini senden alamaz. Peki sen bu aralar ona çok mu ilgi gösterdin acaba? ☕💅
Cevap
2Cevap
kolay
Yardimci olamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?