Wp'den durum atıyor, ben yazmadıkça engelliyor, ben de hiç yazmadım. Beni aldatmıştı, neden böyle yapıyor
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Wp'den durum atıyor, ben yazmadıkça engelliyor, ben de hiç yazmadım. Beni aldatmıştı, neden böyle yapıyor
Cevap
4Cevap
Ergen olduğı için böyle yapıyor
Şey abi 30 yaşında kendisi😪😂
Çocuk işte cocuk
Aklı hala sizde olabilir
Onca zaman sonra mı 2 yıl oldu
Sizde unutmamışsınız ki soru olarak soruyorsunuz
Çok aşıktım ben aldatıldım. Gözüm başkasını görmezdi başka kadınla yattı. Üstüne kadın başıma bela oldu yüzsüz gibi sanki 3. Kişi o değilde benmişim gibi. Sözde ikisi sevgili oldu yıllarca ama ikiside hep beni stalkladı hep yakaladım hala da öyle neden yaptığını merak ettim sadece ben yazmam zaten ona
Zor bir durum. Aşkın gözü kördür derler. Evlendiniz mi sonra
Yok bekarım hala ne zaman birini evlenecek kadar severim bilmiyorum
Sevince de bir zaman sonra sıradanlaşıyor her şey o yüzden seni seven biri ile evlen veya görücü usulü. Al çok aşık oldun sonuç ortada...
Abi yok ya ben sevsem ömür boyu severim sıradanlaşmaz sevdiğim.. görücü usulü evlenip kendime ızdırap çektiremem
Hayaller ile gerçekler çok farklı, ne deyim Allah gönlüne göre versin
Eski sevgili diye bir kavram yok 😂😂😂
Yokluyor unutamamıştır
2 yıl sonra mı
Aklına ne zaman gelirsen geçen zamanı önemsemiyor
Hadi telefon değişti engel kalktı desem bu cocuk 10 telefon mu değiştiriyor 😂
Kandırma kendini hahaha
Ne yalan mı
Basbaya yokluyor yani demek istediğim o erkekler ne istediğini bilmediği dönemde onu en çok sevecek kadını kaybedermiş ya
O kızla yıllarca sırf yatmak için olur mu bi insan? Hadi sevdi diyelim neden bana bunu yapıyor madem
Doyumsuz karaktersizmiş demekki
Uzak dur
Senin kaşarlıgından dolayı
Kendi aldatmıştı ben bişey yapmadım
Sen bir şey yapma zaten kaşarlıga devam et. Eski sevgili koleksiyonu yapma
Bide peşinden mi gidicem
Soludugun ve israfı ettiğin havayı silkim senin
Sen bu kafayla devam et sadece
Ne bu kuyruk acısı sendeki😂
🙄 şunu merak ediyorum eski sevgi madem. Onun senin WhatsApp durumuna bakması için sende numarası kayıtlı olması gerekiyor. Sende neden eski sevgilinin numarası var
Çok aşıktım ben aldatıldım. Gözüm başkasını görmezdi başka kadınla yattı. Üstüne kadın başıma bela oldu yüzsüz gibi sanki 3. Kişi o değilde benmişim gibi. Sözde ikisi sevgili oldu yıllarca ama ikiside hep beni stalkladı hep yakaladım hala da öyle neden yaptığını merak ettim sadece ben yazmam zaten ona
Tamam ayrıldın ama. Kuyruk acısı deme sebebin kızdığım için. Birşeyler yaşanmış bitmiş.. eger bitmişse. Numarasını siler engeller ya da Numaranı değiştirirsin. Aksini yapmadığın sürece eski sevgilin gibi bir sürü döl ısrafı hayatı boyunca Numaranı silmez böyle bakar bakar durur .. onun numarasını silmek engellemek çok Zor mu merak ediyorum
Yine dost ona da eziyet olmasın mı? Ben ondan sonra birini sevdim ama sevebilmek için başkasını yıllarımı verdim.
Kimi seviyorsan sev. Ama eskileri hayatında çıkart. Nerde bir eski sevgi varsa anasından çıktığı deliğe geri girsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir zihin bulandırma taktiğiyle karşı karşıyayız. Kendisi hata yaptığı için guilt trip yaşıyor ve senin ona ulaşıp egosunu tatmin etmeni bekliyor. Sen yazmayınca kriz geçirip engeli basıyor, sonra merakına yenilip geri açıyor 💅
İçindeki merakı beslemeyi reddetmen aşırı havalı bir hareket olmuş. Lütfen çizgini hiç bozma ve o profili tamamen zihninden sil. Sence de bu toksik döngüyü onun engellemesini beklemeden senin tamamen bitirme vaktin gelmedi mi? ✨💖