Neden istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor?

Güzel biriyim hayatımda tanıyan tanımayan karşılaştığım herkes bunu söyler. Edepli ahlaklı bi kızım herkesi hayatıma dahil etmem kaliteli insanlar var çevremde. İşimde gücümdeyim. Çok gezmiyorum ondan mı acaba? 😄 Şey diyorlar kim görecek de sana gelecek ortama gir düğüne git vs bir sürü şeyler işitiyorum. Asosyal değilim ama amaçsız gezmekten hoşlanmıyorum her gün kafelerde orada burada olmak sosyallik değil bana göre. Çok sık tatil yapıyorum öyle gezip keyif alıyorum, denizli tatiller tutkunuyum. İletişimim de iyidir sıcakkanlı biriyim hatta bazı erkekler yanlış anlıyor ama herkese böyleyim. Karşıma çıkan tiplerse yakışıklı paralı pullu son model araba havalı vs ama toksik hayatları olmuş tipler. Karakteri oturmamış bi tuhaf tanımaya değer görmedim açıkçası. Senin beğendiğinde ilgi gösterip sen de adım attığında kasılıyorlar bu özgüven geliyor nedense. Evlilik anne olmak sevdiğin adamla keyifli bir hayatı paylaşmaya hazırım ama yok yani, ne kalbim heyecanlanıyor ne tanıma hevesim var. Aa tamam bu diyebileceğim biri olmadı tam 6 yıldır yalnızım 😄

Neden istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor?