Arkadaş, akraba vs hepsi hakkında eleştiri yapan ve bir şekilde kusur bulan birine ne tepki verirdiniz?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş, akraba vs hepsi hakkında eleştiri yapan ve bir şekilde kusur bulan birine ne tepki verirdiniz?
Cevap
9Cevap
Bu tür insanın mantıklı bir açıklaması olamaz buna mantıklı açıklama bulunamaz da
Seni kendine bağımlı etmek istemesi.
Sosyal hayatını ele geçirmek istemesi.
Tabii ki hemen hayatımdan şutlardım, gereği bu.
Adam seni kimseyle paylaşmak istemiyor. Anlıyorum onu
Bu tür insanlarla ömür geçmez evlenseniz bile bir süre boşanırsınız
Direkt ayrılırdım. Amacı yalnızlaştırmak. Manipülasyon böyle başlar.
sende var mı öyle biri?
Yok
bekarmısın?
Detayı okumadım. Amacı yalnızlaştırmaktır. Ve kesinlikle uzak durulması gereken tip ayrıldığında yalnız kaldığında bir arkadaşın bile kalmaz. Sırf yalnızlıktan dolayı ondan koyamazsın. Korkarsın ayrılmaktan eğer güçlü bi karaktere sahip değilsen.
Ruh hastası teşhisi koydum sjdj
Ozguvensiz davarin teki
Sevgilin mi var
Sıkılmıştır kafa dinlemek istiyordur
Bilemedim
Hayırdır kardeş derim ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle sağlıklı bir ilişkinin işareti değil süslüm 🥺 Seni çevrenden izole edip tamamen kendisine bağımlı hale getirmeye çalışıyor olabilir. Aşırı kontrolcülük ve özgüvensizlik genelde bu tarz davranışların arkasındaki asıl sebeptir.
Senin hayatındaki insanlara saygı duymak zorunda, hepsini uzaklaştırmasına izin vermemelisin. Ben olsaydım sınırları belirler ve sosyal hayatıma müdahale edemeyeceğini net bir dille söylerdim. Sen bu konuda onunla hiç açıkça konuştun mu peki? 💖✨
Süslüm? djdjjshsh
Ayyy ağzımdan kaçmış kızz, alışkanlık işteee djdjdj ✨ Sana nasıl hitap etmemi istersin peki aşkom? 💕🥰