Yanlış bir şeymiş gibi hissediyorum ama düşündükçe bir garip oluyorum, hep onunla konuşmak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış bir şeymiş gibi hissediyorum ama düşündükçe bir garip oluyorum, hep onunla konuşmak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bi 5 yaş daha olsa baban yaşında olacak.
babam benden 40 yaş büyük
13 yaş az değil erkek dediğin en fazla 4-5 yaş büyük olacak kadından. Çok yaş farkı olursa kuşak farkı olur sonra anlaşamazsınız.
İlişkilerde yaş sadece bir rakam gibi görünse de aslında hayatın hangi evresinde olduğunuz çok daha kritik bir detay.
Şu an hissettiğin o tatlı heyecan, sürekli konuşma isteği çok doğal ve aşırı tatlı bir duygu ✨💖 Fakat aradaki 13 yaş farkı, ilerleyen zamanlarda olgunluk seviyesi, gelecek beklentileri ve sosyal hayat ritminde farklılıklar yaratabilir.
Hemen kendini suçlayıp yanlış bir şey yapıyorum diye dert etme 🥺 Kalbine söz geçiremezsin ama mantığını da tamamen devreden çıkarma derim. Onun seninle aynı hayat enerjisine sahip olup olmadığını iyi gözlemlemelisin.
Peki senin yaşın kaç acaba aşkom, bu detayı çok merak ettim? ☕💅
Cevap
9Cevap
Hay trolunuzu seveyim sizin ya altta demiş 23 yaşındayım kendinden 13 yaş küçügu 10 yaşında oluyor okuma yazma bilmiyordur o bkunu çıkardınız iyice
Ay pardon küçük diye okudum 😭😭😭
Bence bişey olmaz ondn
hahahahah diyorum küçük mü yazmıiım şüpheye düşürdün beni valla
Yani yazık olur ilgisi olsa bile sadece cinsel olarak yakınlaşırsiniz
Nesine aşık oldun ben de 40ıma gelince 20lik çıtır istiyorum böyle de o yüzden soruyorum
tavrı davranışları ve maskülen yakışıklı olması eril dominant bir kişiliği de var
verdin mi ona
hayır ya ne alakası var
ohooo vermiceksen napsın kuru sevgiyi
niye her erkek aynı mı ki
her erkek değil her insan cinsellik yaşıyor
en nihayetşnde yaşanır tabii sevgi varsa o da olur da tek amaç o olmaz hani anladın mı
tamam işin sonunda vercen yani. iyi iyi 40ıma gelince de çıtır kıstırabilirim demek. Maddi durumu nasıl adamın zengin mi? Neyini çekici buluyosun tam olarak anlamam lazım
Sorun olmazda kaçman lazım ananan baban karşı çıkar.
kaçmak diyorsun da ben o bana karşı boş mu değil mi onu bile bilmiyorum
O sıkıntı o zmaan yol yakınken boş ver
İyi hissetmoyosun uzak durmalisin
baska erkek blursun kasma
yaşın kaç
23
kim peki çocuk
internetten tanıştım bir ortak alandan değil
Yaşlı
biraz büyük
Çok.
Arzuyu ask saniyon
Fazla
uzak dur harcar seni
sadece konuşuyoruz benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum daha yüz yüze bile görmedim
Seni yıllarca kullanır evli olma ihtimali de yüksek sonra da işini bitirip atar kenara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar