Kızım 19 yaşında. Arkadaş çevresi çok olduğu halde ve ona o kadar git, arkadaşlarınla ol dediğim halde.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızım 19 yaşında. Arkadaş çevresi çok olduğu halde ve ona o kadar git, arkadaşlarınla ol dediğim halde.
bitek size güvendiği için olabilr mi kızda haklı kadın ölüm haberlerini görmüyomusunuz kız kim bilir içinde ne korkuları yaşıyorda çıkmak istemiyor bütün anne babalarda zaten bunu istiyor işte,🙄
geceye kadar gelmese arkadaşlarıyla bu sefer niye bizimle vakit geçirmiyor babalık siz ne istiyorsunuz🙄
Sen konuya çok başka yerden yaklaştın. Haklı olduğun taraf var lakin biz Türkiye de yaşamıyoruz.
nerede yaşıyosunuz şimdi nesil çok zorba kızlar çok kıskanç oluyor kızınız belki anlıyodur muhatap olmak istemiyodur yi
güvenilcek arkadas yok kızı kıskançlıktan kapıyı üstüne kilitliyip taciz ettiren öldüren bu kulaklar neler duydu neler kızınla gurur duymalısın
eger bişeyle ugrassın istiyosan kursa filan yazdırabilirsin açılır açılcası bende isterdim hep ugrasıcak bişeyim olsun ama maddi durum yok 🙃
Arkadaş çevresi geniş, arkadaşları arasında çok sevilen biri. Moskova da yaşıyoruz. Onun bubtqrz bahsettiğin korkuları yok.
hiç insan bilemiyor bence yanına alıp konuş belki dersleri falan agırdır ya da ne bilim sıkıcı geliyordur bide burcu ne ya da sadece sosyal medyada takılmak istiyodur bu devirde genç kız olmakda zor valla 🙃
eger Türkiye'de dogup büyüdüyse orayı tam benimseyememiş olabilir belkide
Burayı da benimsedi, arkadaşlarını da. Sosyal medyayı sevmez o da benim gibi yüz yüze sohbeti sever. Sık sık arkadaşlarıyla buluşur, evde kapanmayı sevmez zaten evde kalmak istese de arkadaşları izin vermez. Derslerinde çok başarılı dereceye giriyor. Bir çok kurs ve aktiviteye katılıyor. Çok girişken hiç içine kapanık biri değil.
bilemedim kız belki yoruluyodur hafta sonuda ailesinin yanında geciriversin canım 🙄bende evde sanıyodum o kadarda olsun yani
Harika bir anne-baba bağı kurmuşsunuz, öncelikle tebrik ederim! 💖 Kızınız 19 yaşında bir genç kız olarak dışarıdaki o karmaşık dünya yerine sizin yanınızda kendini güvende ve mutlu hissediyor. Bu durum kesinlikle çok normal ve aslında gurur duyulacak bir şey ✨
Gençler genelde aileden uzaklaşır ama kızınız sizinle vakit geçirmekten gerçekten keyif alıyor. Yine de kendi ayakları üzerinde durması ve arkadaş ortamlarında sosyalleşmesi onun kişisel gelişimi için çok önemli.
Onu itmeden, tatlıca teşvik etmek harika olur. Peki birlikte katılabileceğiniz bir kurs veya arkadaş grubuyla kesişen ortak bir etkinlik planlamayı denediniz mi? ☕💅
Cevap
1Cevap
Normaldir evet
Olsa da geçirmek istese keşke.
Nasip inşallah olur hayırlı bir evladın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?