Gerçek manada geçmişte de fark ettim, yani böyle erkekler var, illa sevgili olmak zorunda da değilsiniz tabii ama var yani, kızlar neden hepsi aynı diyor anlamıyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
30Cevap
Merhaba,
İyi kızların olduğu gibi kötü kızlar var. Bir çok kadın ile görüştüm çoğunluğu kötüydü.
Tek tük iyiler oldu kız arkadaş olarak, abi diyen abla dediğim ya da nice iyi insanlar var!
İyi kardeşlerim de var ama çok az!
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir.. (SNR)
Neden biliyor musun? Yaralar iyileşmeden doğru insanı göremezsin. İnsan geçmişindeki kırgınlıkları temizlemediğinde, karşısına pırlanta gibi bir erkek çıksa bile onda bir bit yeniği arar ya da en ufak bir hatasında hah, işte bu da diğerleri gibi der.
bence iyi erkekler fazlasıyla var ama genelde kötü tecrübeler daha çok akılda kaldığı için herkes aynı kefeye konuluyor. insan canı yandığında genelleme yapmaya çok meyilli oluyor, durum bundan ibaret.
Hepsi aynı demelerinin nedeni, onlara yürüyen erkekler arasından seçmeleri. O erkeklerin her karıya yürüdüklerini bilmeyecek kadar düşük zekalılar, sonuç kaçınılmaz haliyle
Sorun şu ki kendi halinde düzgün erkeklerde de atıyorum bir kızda onu sevse erkek adım atmıyor genelde bu da sıkıntı işte
Çok haklısın ama karşı tarafta atıyorum bizim için endişelense ya da davranış biçimden anlıyoruz ama işte ben kesin emin olmadan adım atmaktan çekiniyorum ama asla çapkın erkeklerden de çok nefret ederim
Çok haklısın bu sözünü dinliycem pat diye diyemem ama kendi halinde bir erkek Bir gülümseme ya da naber demekten falan böyle şeylerden anlar mı bir şekilde
Teşekkür ederim abiii
Var tabii ki, sadece kötü deneyimler insanın aklında daha çok kalıyor. Birkaç kişiden yaşanan hayal kırıklığı yüzünden herkes aynıymış gibi geliyor bazen
İyi erkekleri kötü kadınlar, iyi kadınları da kötü erkekler eledi. Şimdi kötüler başbaşa kaldı. İyiler kafasını dinliyor.
Farklı olmak çok zor kendimden biliyorum iyi olmaya çalışıyorum da o da zor
Eski zamanları anımsatıyorsun
Tanışıyor muyuz?
Anlamadım
Yok çünkü, o yüzden kullanmak harika. Her açıdan para pul cinsel anlamda kendimi tatmin ediyorım aşık ediyorum sonra da bırakıyorum, napıcaktom başka?
Nasıl yani sana kötü erkekler mi denk geliyor
yok bacım yok olanda saçma sapan şeyler söylüyo sonra
İyi erkekler var ama ben de iyi kadın kaldığına inanmıyorum.
Onlar da haklı, 10 kadından 9'u kötü çıksa biz de tüm kadınların aynı olduğunu söylerdik...
herkes aynı diyor bir tanesi de herkesin aynı olduğu halde sözde kimse de tek yapamıyor
İyi insanlar çok kırıldılar köşelerine çekilip işinde gücüne odaklandılar
Bana da öyle diyorlar. Artık kriterleri dusurmeli miyim bilmiyorum
Sen kimsin ki
Ne anlamda sordun
Kriterin ne anlamadım
Ahlaklı geçmişte uzun ilişkisi veya daha farklı ilişkileri olmamış olsun.
Yani pç seviyorsun
Olmamış olsun dedim ne alaka knki
Çok nadir var yani çok çok nadir 90 kişinin arasından belki bir tane denk gelir
İyi erkekler genelde yalnız en azından ülkemizde öyle
İyi erkeği rüyamda görüyorum ben valla😂 Erkeksiz ev o kadar huzurlu ki ihtiyacım yok
Yüzde 98i aynı yemin ederim diğerlerini bulamıyoruz
Bilmiyorum iyiler varken nerde hırt tip var onlara gittikleri için olabilir belki
Çok haklısın
Aynı fikirde olmak güzel herkes senin kadar bilinçli olsa
Var ama onlara da iyi kızlar denk gelmiyor sanırsam
Yani bana denk geldi de değerlendiremedim zamanında bir kaç kere denk geldi
Yaa aşk sonra Eve kapandım üni gidemedim işte bulamadım sosyal çevremde yok şu an nasıl denk gelsin artık 🥹
Yerim seni en güzeli senin olsun umarım babam gibi narsist toksit değildi sakin biri bize düşer amin
Allah korusun en iyisi bizim olur umarım
Varsada diğer bacılarımız kapmış bize bişey kalmamış
İyi erkek de iyi kadın da var bazı insanların huyu suyu bozuk diye herkes aynı olcak değil.
Kızlar hep kekoları havalı bulduğumiçin iyi erkek yok diyo
İyi erkekler elbette var ama iyi kadınların da kıymeti bilinmediği gibi onlarınki de bilinmiyor.
İyi niyetli insanlar var azda olsa var
Bu sitede çok var; görmek isteyene.
Beyinsizsiniz knk yapacak bişi yok
Çok az
Ya bilmiyorum geçmişte mesela ergenken sorunlarım vardı bir çocuk bana destek olmuştu çıkarsız hemde teşekkür de edememiştim içimde kaldı böyle kendi halinde komik ya da böyle tiplerde gördüm şahsen
Tabiki
Yok kalmadı hepimiz kötüyüz nolcak😂
Haklısın
Var var
Kıyıda köşede kalmıştır bişeyler
Tabi var
Var evet
Var da frekans uyusmuyor
Vardır
Aynı çünkü
Ön yargılı kızlar ondan kanka
Tamam en farklı sensin
En farklı benim demedim aq ben geçmişte bana iyi davranmış düzgün erkekleri düşünerek yazdım yoksa çapkın erkeklerde bizi üzmeye çalıştı orası ayrı
Nankörler
Var ama burada arama o iyileri
Var tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğru erkekler kesinlikle var aşkom, ben kendi ilişkimde o güveni ve sadakati her gün yaşıyorum ✨ Kızların hepsi aynı demesinin sebebi ise genelde üst üste benzer yanlış kişilere denk gelip kalplerinin kırılması 🥺 İnsan kırılınca kendini korumak için genelleme yapıyor maalesef.
Biraz bakış açımızı değiştirip doğru yerlerde doğru insanları aramayı öğrenmemiz gerekiyor 💅 Sen bu konuda şanslı olanlardan mısın, çevrende böyle güzel örnekler var mı hiç? ☕💖