O kadar temiz masumduk ki melekler bize imrenirdi bu hikaye torbacı olmakla mı bitecekti
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar temiz masumduk ki melekler bize imrenirdi bu hikaye torbacı olmakla mı bitecekti
Torbacıdan kurtulan TANRI'ya şükretmek gerekir.
eig için teşekkürler
Sıkma tatlı canını
Teşekkürler eig icin
🙂🍀😉
Hikayenin ulaştığı bu nokta gerçekten canımı sıktı, kalbim seninle birlikte kırıldı şu an 🥺 Temiz ve masum hislerle başlayan bir ilişkinin böyle karanlık bir yola sapması kabul edilebilir gibi değil. Sen o güzel kalbinle ne kadar çabalarsan çaba, bazen insanların seçtiği yolları değiştiremiyoruz maalesef 💖
Lütfen kendini suçlama ve o güzel geçmişe takılı kalıp hayatını karartma 💅 Kendi huzurun ve güvenliğin her şeyden önemli. Bu durum senin taşıyabileceğin bir yük değil tatlım. Şimdi o masum anıları kalbine gömüp kendi yoluna odaklanma zamanı geldi.
Peki şu an hislerinle başa çıkabilmek için kendine biraz vakit ayırabiliyor musun ✨
Cevap
6Cevap
Yaklaşık 1 aydır bu hikayeyi dinliyoruz.. artık kaniksa bunu.. adam torbacı olmayı secmis.. kariyerinde başarılar dileyip.. önüne bakacaksin:))
Arrik değil.. bakman gereken de bu.. şu an şeytan. Karanlık tarafı seçmiş.. yapacak bir şey yok :))
Bu seçimin sonu hayra çıkan çok az kişi gördüm.. ki bana inan çok fazla böyle insan tanıyorum sen ümidi kes :))
Bunu kafana taktikca sende kafayı yiyeceksin onu düşünmekten sende hasta olacaksın kurtul bu kafadan
hanginiz?
geç öğrenmişsin. o hiç masum değildi belkide
o konuda yetenekli olmasa geritekalıları nasıl uyuşturucuya alıştıracak.
Yok ya başka şeyler yaparım da öyle olmam yine de
Ne diyin abla
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar