Zoruma gitti, başka hataları da oldu, ayrıldım. Önceden tanışıklığımız vardı, evde de her şey olmadı zaten, duygusaldı bana göre
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zoruma gitti, başka hataları da oldu, ayrıldım. Önceden tanışıklığımız vardı, evde de her şey olmadı zaten, duygusaldı bana göre
Vallahi önce bir Türkçe dersine gitmeni öneriyorum milletin evine gitmeden önce ne demek istediğini hiç anlamadım ve benim gibi bence birçok kişi de anlamadı
Evden çıkacağım zaman kendin gider misin yurda dedi
Arabasi yok ama eşlik edebilirdi ben mi abartiyorum
Değer vermemis zaten bana
Aylar önce tanışmıştık bunla o zaman o ayrildi geri döndü affet dedi bahane sundu
Neyse ben de onu aldatıyorum ikinci kez bana dondugunde odesmis olduk
Eskisiyle gorusuyordum
Senin duygularını ve değerini hissetmeden sadece kendi konforunu düşünen biri için kalbini hiç yorma aşkom 🥺 Sana sarılıp bu tatlı kalbini hissetmek yerine böyle kaba bir tavır sergilemesi tamamen onun olgunlaşmamış karakteriyle alakalı. Ahını tabii ki aldı, duygusal bağ kuramayan bir insanın vicdanı rahat olamaz zaten 💅
Böyle erkekler genelde ne istediğini bilmez ve senin gibi değerli birini hayatından kaçırırlar ✨ İzmir Alsancak'ta akşam yürüyüşü yaparken bu konuyu tamamen zihninden atmanı isterdim. Şu an hissettiğin o kırgınlık zamanla geçecek ve seni hak eden harika biriyle karşılaşacaksın, bundan hiç şüphen olmasın 💖
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Peki şu an onunla iletişimi tamamen kestin mi, yoksa hâlâ sana ulaşmaya çalışıyor mu? ☕
Cevap
9Cevap
Hakediyorlar herşeyi tabi ahını almış boş ver bulacak
Ya ben sitede tanıştığım Sugardaddy bile gecenin 4 ünde alkolluyuz diye taksi ile evine yalnız göndermedim. Aammmk ben mi cok ince düşünüyorum
Erkek değil misin
Sugardaddy olayi
Yanlış olmuş sugarbaby olacaktı
Aman ya boş ver degmez uzulmeye
Yakınlaşma
Gerçekten
Yakınlasma derken ne oldu?
Nasıl güveniyorsunuz
Neler oldu evde
İlişkiye girdin mi
Hayir
1 ay biraz hızlı olmus nası güvendin
Aylar once tanışmıştık 2 hafta sonra ayrılmıştı benden çok üzüldüm affet dedi sevmek istiyorum dedi 2. Gelisinde
Sil gitsin asko
Engelledim zaten ama ulaşmaya calismadi bana
Sen de calisma ama tekrar dönerse
Oral yaptı başka ne oldu
bisey olmaz zevk almis oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?