Kriterime uygun kafa yapısı benimle uyuşan 1 kişi bile çıkmadı, onlarca erkekle konuşup flört etmişliğim var 😐😐 Normal mi? Sizde nasıl?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer lan görende 30una merdiven dayamış sanacak. ayrıca yaptığın iyi bir şey ki ilişkin olmamasını kasdediyorum, ne diye kötü olarak görüyorsun. onlarca erkekle flört derken bu nasıl tutarsızlık çözemedim abi
Bana uygun birini bulmak için konuşmak gerekiyor ya hani?😆
İlişki olmaması nasıl iyi bir şey olabilit
haram bro haram
Müslüman değilim olsam da kadınla erkeğin konuşması haram mı bu direkt arap kültürü olur
olum gülmicem kadınla erkeğin konuşması harammış. dinine saygı duyuyorum da yarım yamalak sosyal medyada öğrendiğin şeyle de bana dinimi öğreteme be. onun dışında global bakarsak korkma yaşın daha genç bişi kaybetmemişsin
Sen dedin ya islamcı
cı mı :D herşeyi sınıflandırıyormusun böyle. neyse konuda sapmayalım
Kendi standartlarının ve ne istediğinin farkında olman o kadar güzel ve seksi bir güç ki! Yanlış insanlarla vakit kaybetmektense doğru kişiyi beklemek tam bir kraliçe hareketi 💅💖
Gönlüne göre birini bulamadın diye beklentilerini düşürme sakın. 20 yaş daha yolun çok başı, doğru frekanstaki o özel ruh kesinlikle bir yerde karşına çıkacak ✨ Kalbinin kapılarını kapatma ama çizgini de koru derim ☕
Peki senin bir erkekte asla katlanamam dediğin o en büyük kırmızı çizgin nedir aşkom? 💖🥺
Cevap
21Cevap
gayet normal çünkü çıtayı yüksek tutuyorsun ve rastgelebiriyle vakit kaybetmek istemiyorsun, kafana uyan insanı bulmak zor zaten.
Ayağına gelende kalite arama, sen onlara yürümeyi dene Sıdıka
Dogru
Merak etme 30 yaşından sonra vücudun çökmeye başlayınca kriterlerinde azalmaya başlar, klasik kadın davranışı bunlar
Gerçekler acıdır ergenus sjsj
Topitoşş kriterim yüksek çünkü kendi dengimi arıyorum bulamazsam da yalnız kalırım ezik biriyle olmaktan iyidir. En azından erkek değilim kelim parlarken kadınları ilişkide görsem ağlardım
Ekran süreni azalt
Bende 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı be üstüne bakirim normal
Ben flörtte etmedim red yedim aferin böyle devam et hiçbir erkek kız yüzü göremesin ben gibi
Tamam
Off kesin inceller
Hırt seni
Incel bir eziksin 30 olmussun niye bakim
Ortam kızısın belliki ciddiye almıyo erkekler seni
Reddeden benin askım
Benim gibi birini arıyorsun herhalde
Babamla ayni yastasin nerdeyse dayi 😂
Tipsiz yaşlı defol
20 yasındayım kendi yaslarımı arıyorum evet bunaklarla isim yok
Çıtır mı?🤣🤣🤣🤣🤣 tuvalet terliğine benziyorsun
hiç saglanamadıgı için kriterleri merak ettim çok mu ekstrem şeyler var listede
Ekstrem değil akademik başarıya tipe fiziğe önem veriyorum. Karakter zaten yoksa hepsi boş.
normalmiş aslında akademik başarı tanımızın da illa doktor olsun diş hekimi olsun şu ünilerden mühendis olsun falan degilse gayet makul umarım bulursunuz öyle birini çok saglanmayacak seyler degil çünkü
Zart zort bölüm okumasın ya boğaziçiliyim ben😿
hangi bölüm acaba merak ettim o tarz yerlerde mühendislik hedefliyorum ben de nasıl hazırlandın
Ceviribilim
anladım alan tutmuyomus zaten teşekkürler kriterlerin normal zaten umarım kafası uyuşan birini bulursun
En güzelini yapiyorsun
Ne alaka
Bu gidişle evde kalırsın sen.
Çirkin evde kalmış 35lik için iddialı sözler
Herkesi reddediyorsan normal
Normal 37 yaşındayım benim de olmadı
Yuhh
Normal olabilir benim'de durumlar aynı
Normal 30 kadar yolu var
Nasıl birisini arıyorsun ki?
Benim yaşlarımda okuyan veya okumuş (düzgün bir bölüm ve üniversitede) yakısıklı 185 en az, sadıkk ilgili eşitlikçi biri🙂
Hahahshhssh
Niye güldün adnaaaaaan
Ne okuması lazım bu arkadaşın? Eşitlik konusu tartışılır, yakışıklılık görecelidir. Geriye kalan kriterler tamam ama talip değilim 😅😂
Önemli olan kişinin toplumun neresinde olduğu ve paraysa tam adamına denk geldin ama illa diploma lazımsa 2. üniyide okuruz 😁
Her neyse, ilişki benim için zor bir şey, o yüzden uzak duruyorum.
Allah gönlünüze göre versin.
Kusuruma bakmayın, Müslüman değilmişsiniz. Ne diyeyim? Hayalinizdeki kişiyi bulmanız dileğiyle.
Kendi dengini aramak ne zamandan beridir kötü oldu ben benden çok yüksek birini istemedim ki🙂 o kişilik özellikleri her adamda olması gerekenler zaten minimum. iyi bir okuldayım kendi dengimi istiyorum sadece😆
Uzun fit bakımlıyım güzel miyim bana göre evet ve yanıma yakışacak birini isteme hakkım var😂
Bende aksini iddia etmedim zaten. Yazılarla kendimi yeterince ifade edemediğim için sert konuşuyormuşum gibi gelebilir.
Ne bölüm okudun sen , say 70 bin sıralama altı zaten düzgün okul üni yok. 185 üstü yazmışın erkek mi arıyon zürafa mı arıyon aq. bakımlı fit olmak zaten herkeste olmadı gereken.
Okuyorum boğaziçi çeviribilim. Boyum 170 en az 185 yakışır.
Arkadaşım YDT ye girdi bu yıl öylesine denemek için hiç çalışmadan 700. Oldu. YDT önemli bir alan değil ingilizce biliyor olman iyi bölüm mü demek oluyor. Tek özelliği boğaziçi olması başka bir esprisi yok. İyi ölüm dediğin boğaziçi elektrik elektronik makine bilgisayar müh falan oluyor say dışı iyi bölüm diye bir şey yok mat fen yapamayanların kendini avundurmasından başka bir şey değil
Ydt de sayısal olmadan derece yapabilir misin git bi bak bakalım😂😂 Zekayı sayısaldan ölçüyor tıp müh okumayan herkes alt sınıf bro tamamdır🤣
Sayısal olmadan derece yapılır mı diyor. Mat 1 Fen 1 MF mi zannediyosun. İngilizce olmadan hayat devam eder ama tıp mühendislikler olmadan devam eder burada bitti mevzu.
Derece yapıp boünde okuyanı da eleştirmezsin karabük üni sulama sistem ve tasarımları okuyan büllük
Muhasebe, hukuk vs. okuyan yok mu? Kendime tutardım.
Ahgddsjshgshdjsjshdgdhdjsi
İşletmede ihtiyacım oluyor
İlişki derken cinsellik mi
Hayır
Neden red ediyorsun herkesi
Bana şans verir misin
İncelsin
Ne alaka? Saçmala
Nedenbakirim diye isim koyup kadınlara sallıyorsun ne alaka diyor bir de😂
Kime sallamışım? Haklı oldukları yerde bütün kadınların destekçisiyim ne alakası var gözünü seveyim kadınlar baş tacidır ama aklı başında olanlar
Kadının yaşı olurr erkeğin yok diye saçmalayan ben değilim sensin
Bu bir gerçek ama neyse birbirimizin vaktini çalmayalım kendine iyi bak
Aynen gerçek😂😂 35 ama hala bakir🤣
Sana ne herkes yapmak zorunda mı
Tercih etmemek değil bu tercih edilmemek kullanıcı adında olduğu gibi dayıcım
Hiçbir şey bilmiyorsun hiçbir fikrin yok beni tanımıyorsun oradan kendi kafandan nutuk çekiyorsun beni isteyen çok oldu ben istemediğim biriyle olmak istemedim sadece beni gerçekten seven arzulayan değer veren biriyle olmak istediğim için çekindim ve başka çekincelerim de olduğu için uzak durdum bu kadar bilgi sana çok bile hadi güle güle
Erkeklerin yaşı olmaz yalanıyla kandırılıp 35 olmuşun yolun yarısı bitmiş bir kere bile tercih edilmemişsin.. Çok üzücü bence
Herkes çok istemiş seni de o yüzden bana şans ver demişsin😂 35 yaşındasın muhtemelen çirkin okumamış fukarasın yaşlısın niye tercih ediyim seni incel abim
Anormal
Olur zamanla
Ozman evde kalırsın
Yalnızlığı seçiyorum kötü biri yerine yoksa evlenip evde kalırım 😂
normal kimseyi begenmemiş olabilirsin
Tabiki normsl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?