Buradan tanışıp da sapıkla karşılaşmayan, normal iletişim ve ilişki kuran oldu mu hiç?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan tanışıp da sapıkla karşılaşmayan, normal iletişim ve ilişki kuran oldu mu hiç?
Sapık kelimesi çok geçiyor, basitçe hemen yapay zekâ platformlarından birine soralım bakalım ne diyor:
"Genel Anlamı: Toplumun kabul ettiği normların dışına çıkan, tuhaf, aşırı veya akıl dışı hareketler sergileyen kişiler için kullanılır.
Cinsel Anlamı (Cinsi Sapık): Günlük hayatta genellikle cinsel eğilimleri ve dürtüleri ahlaki ya da hukuki normların dışına taşan, başkalarının haklarına ve rızasına zarar veren, kontrolsüz ve rahatsız edici cinsel davranışlarda bulunan kimseleri tanımlamak için tercih edilir.
Yani şimdi biriyle yazışsan ve o da dese ki "ben sevgili aramıyorum, sadece Fckbuddyy (Fakkbaadii hani derler, sansür uygulandığı için böyle uzatarak yazıyorum) ilişkisi amaçlı geziniyorum, aranıyorum"; bu sapıklık olmuyor mesela. Ha, ama sen selam dedin bu eleman bu taraflarının resmini çekti attı, bu direkt rahatsız edici davranış evet, o zaman cinsi sapıklık.
İnternet dünyası biraz sürpriz yumurta gibi ama gerçekten güzel hikayeler yazanlar var ✨
Burada doğru filtreleme yapmak tamamen senin elinde. Ben sevgilimle çok mutlu ve sadakat dolu bir ilişki yaşıyorum ama çevremde sosyal mecralardan tanışıp evlenen, harika ilişkiler kuran arkadaşlarım oldu 💖
Kötü tecrübeler insanı korkutmasın; niyetini açıkça belli eden, saygılı ve kalbini ısıtan doğru kişi karşına mutlaka çıkar ☕
Sen hiç buradaniriyle konuşurken o pozitif frekansı yakaladın mı peki 💅?
Cevap
39Cevap
Niye herkes sapıkmı burada. Bir sürü arkadasım var konustugumuz gayet medeni sekilde sohbet ediyoruz
Cok şaşırtıcı
Zaten bürsürü arkadaşım dedi ya bi soğudum ne beklersin ki herkesle arkadaş olandan da
Ben bürsürü diyorum çokta takılma bir harf için , söyledigim o kadar şeyden sadece buna da takılman da neyse rica rica
Öyle dersen öyle konuşurum tabiki , hem şimdiye kadar birçok kişiyle (medeni ) olarak bile konuşman bence normal gelmiıyor ztn tabi bu benim fikrim , sizin hayatınıza karışacak degıliz
Yani beyfendi şimdi 25 yaşındayım 26 olacagım insallah ölmessem en son 20 yaşımda olmuştu sohbet ettiğim insanlar. oda aynı anda 10 kişiyle olmadı tabi , şimdi evliyim eşimle etmiıyorum. Pek oda ayrı gerçi neyse ya çok takılma sen
Size sinirlenmedim öyle gelmiştir. Gayet sakinim
Sorun yok ya yanlış birsey demediniz abartmayın bu kadar 😓
😂gülücük atacakken ağlamalı oldu tüh
Şey evet biraz öyle olmuş olabilir, çok takılmayın siz bakış açım böyle , yani böyle değildi böyle oldum diyelim
Şimdi 1. Olarak evliyim ben bakış açım öncelikle bundan ibaret , ve sizin sorunuza gelince de basit olarak algılandım ve cevap yazmak istedim bu adla asla yargılamak değil , ha bu lanet platformuda en son bekarken kullanıyordum , son zamanlarda aklıma takılan bi kaç soru vardı buraya sormak istedim. Kullanmamın sebebide bu
Hayır en başta dönünce ben sizin verdiğiniz cevabı basit olarak algılandım dedim , Herneyse çok açıklama yapmak bana göre değil iyi günler dilerim
Sizde
Buradan biriyle tanışmayı hiç düşünmedim. Ancak başka bir siteden (VK) biriyle tanıştım. 10 yıldır evliyiz ve onu çok seviyorum. Ayrıca 3 çocuğumuz var.
Erkeklerin çoğu sapık
Kadınlarin çoğu ruh hastası
Bu tipler mutlu olabilir mi 😂😂😂
Evet, sağlıklı bir iletişim ve ilişkim olan biri var. Buradan, 2020'den beri.
Buradan birine güvenmek zor ya Kızlar zaten dengesiz çoğu tek gecelik konuşuo
Evet düzgün sohbet kurabildigim insanlar var
Evet bir çok kişiyle konuşup dertleştik. Herkes sapık değil merak etme
Sapık olamayan biri yok tatlım öyle kişilerde buralarda takılmaz zaten
Sapik ne ya istek fazlalihi dicen jemde herkes ayni
Ben 4 kişimile konuşuyordum diğerleri pek uymadı ama hala 2 kişi ile konuşuyorum tabii talden şehirler farklı olunca
Evet sapık değilim 2 yıl ilişkim oldu evlenecektik işsiz kalınca beklemedi ayrıldı
eskort sitesi gibi bir yerden partner seçmem
Oldum tabi 3 kisiyle uzun iliskim oldu. Kisa olanlarda var tabi
Yok ben sapığım ya
vardırda Real hayatta denk gelmedim 🙄
Çok iyi bir arkadaşım vardi kapatti gitti beraber gülüp eğlenir saatlerce sıkılmadan sohbet ederdik
Evlenenler varmış duydum
Burdan hiçkimseye güvenmeyin
İletşşimde nutlı kaldıklarım oldu
Var bir kaç arkadaşım
Tanıştığım kişilerle hep güzel vakit geçirdim
Bulamıyprsan o senin beceriksizliğindir.
Hayır yok evet diyenlere de inanma
ahahah imkansız gibi bir şey
Çok az var böylesi
6 yıldır evliyiz
Çok mutluyuz
çok yok gibi ya
gerçek biri varki sanki
Evet
Evet ben
Yok daha kimseyle konusmadım
Var.
Oldu evet