1 buçuk yıllık bi. ilişkim var ilk doğum günümde 5 aylık sevgiliydik kar küresi ruj şeklinde çakmak almıştı 28 yaşına giriyordum neyse tanımıyordum falan dedim neyse onun doğum günü geldi 3 parça hediye aldım 3 bin TL tuttu geçen yıl, bu yıl yine doğum günüm yine küçük kar küresi pazardan 300 TL'lik saat ve bu tanesi 25 TL'ye satılan tuhaf bi şeyden almıştı ve laf arasında şey dedi ya aceleye geldi halbuki iki haftadır haberi vardı ve doğum günümden bir hafta sonra buluştuk 29 yaşına girdim bana bunlar layık görüldü en kötüsü de ne biliyor musunuz soliste 20 bin TL bahşiş vermişti bu insan parasında var bu arada sağlık sektöründe :)

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ayrıl kızım sen salllakmısın seni kullanıyo cimri erkekden hayır gelmez sana para harcicak kadar degerli görmüyor
Sana bunu layık görmüş demek
Evet bu kadarmışım ben yazıklar olsun emegim haram zıkkım olsun.
Emek derken
Sevdim sadık kaldım o uzulunce üzüldüm dertlestim onun yüzüne uykusuz kaldım değmezmiş bunlarda emek
İlişkilerde hediyeleşmek güzeldir elbet ama sevgi kanıtı ya da emek ölçer değildir.
solist senden kıymetliymiş kanka
Öyleymiş :)) üzücü ama gercek
utanç verici puahahaha
Benim adıma evet utandım layık görmemiş iyi biseye
beceriksiz yolaydın kazı saldın hemen akdhaldjsldjd
Ne kazı ya insann sevdiğine o gözle bakar mı , yolmak kim naparda yapsın ben uzaklaştım
Soliste 20 Bİn vermek nedir ya
Evet yemin ederim ağzından kaçırdı banada 300 TL ye saat 25 TL'lik 1 milyoncuda satılan oyuncağı layık görmüş ben smdi bunu terk etsem paramı yemedi diye terk etti diyecek ama doğum günümde böyle andı beni iki defadır , biz kahve çay dışında bişey icmiyoruz asla ona masraf çıkarmıyorum ben dışardan asla yemek yemem zaten
Kışkırtmak istemiyorum kardeşim seni ama umarım sarhoşken vermiştir
Bana mı. bu hediyeleri mi yoksa soliste parayı mi
Soliste
Kafası güzelmiş ama önemi yok isteyince yapıyor fazlasını
Türkiye'de çok önemli bir etken para maalesef.