Daha mı aşık olursunuz heves mi alırsınız ya da daha mı farklı hissedersiniz
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Zaman zaman özlemek.. merak etmek lazim. Bu duygularda iliskilerin ihtiyacidir. 7-24 beraber olmayi çok dogru bulmam şahsen evlilik öncesi iliskilerde.
Sürekli yanımda olmak istemesi hoşuma gider.
NAKWNWOWMLEMEKEK
Birliktelikten kastım birleşmeydi
Bol bol öpüşeürdük heralde Ahshshshsh
Opusmek için kıpır kıpır ettiyormu karnında kelebek varmış gibi hissediyormusun
İçini*
Her sevgilimde almadım o hissi ya ama birinde öyle oluyordu
Sence onda neden öyle olmuştu diğerinden farkı neydi o kizin
Sanırsam onu gerçek sevmiştim bilmiyorum
Heycandan olabilirmi belki yanında daha heyecanlıydım belki daha savunmasizdin
Olabilir ya bilmiyorum güzellik algılarıma tam anlamıyla uyan birinin yanında dediğin gibi daha heyecanlı oluyorum
Ya ben de sevgilimle hiç öyle olmadım sevistigimde opustugumde çok duygusal bağ hissetmedim neden olabilir bazen öyle oluyorum çok ozlediğimde ya da beklemedigim bir anda ama onun dışında olmuyor
Yanlış anlama sanırsam sevgilinden fazla etkilenmiyorsun ya bende hepsinde hissetmemiştim işte
Ya bende farkındayım mesela onu çok sevsem bile başka erkeklerle olma isteği oluyor baska erkekler çekici geliyor insan sevince bı başkasına dönüp bakmaz sende oluyomuydu sevgilin varken başka kızlara dönüp bakma ya da of taş gibiymis falan diyomuyfun
Ya bakıyordumda of taş gibi demiyordum kanım bozuk değil yani tabi güzelmiş dediğim oluyordu
Etkilenme falan oluyomuydu yani sevgilin oldugunda
Baksana lannn
Oluyordu ya ama o dediğim kızda olmamıştı bendede öyle bir şans var ki sevgilim yokken yaklaşmazlar varken istediğimden fazlası gelir arada bırakır beni
Aşık olurdum daha fazla
Fazla yakınlık tez ayrılık getirir.
Daha çok mutlu ederim
Deminki soru da senin di demi
Kapalı bal
Bu soruda senin
Daha çok bağlanırım
Bişey düşünmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle dengelere bağlı aşkım! Birlikte kaliteli vakit geçirmek şahane bir şey ama herkesin kendi kişisel alanına da ihtiyacı var ✨
Sürekli dip dibe olmak bir süre sonra heyecanı azaltıp ilişkiyi rutine bindirebilir. Kendi hobilerimize zaman ayırıp akşam birbirimize anlatacak hikayelerimizin kalması bence aşkı çok daha canlı tutuyor 💖
Peki senin ilişkideki alan sınırın nedir, sürekli birlikte olmak seni boğar mıydı? 💅