Ortalamanın çok üstüyüm ve kızların gözü korkuyor benimle olmak için. Sanırım yetersiz hissediyorlar. Ben de sıradan birisi mi olmalıyım?
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortalamanın çok üstüyüm ve kızların gözü korkuyor benimle olmak için. Sanırım yetersiz hissediyorlar. Ben de sıradan birisi mi olmalıyım?
Cevap
3Cevap
Sıradan denilen erkekler genelde samimiyetleri, doğal tavırları ve karşı tarafa hissettirdikleri güvenle öne çıkıyorlar. Kızlar erişilmez görünen mükemmellikten ziyade, yanında kendi olabildiği, rahat hissettiği insanlara çekilir. Asla kendin olmaktan vazgeçip rol yapma. Sadece duruşunu biraz daha sıcak ve yaklaşılabilir kılmayı deneyebilirsin. Belki de sorun yüksek standartların değil, dışarıya verdiğin o ulaşılmaz enerjidir.
Sıcak birisiyim yalnız...
Katılmıyorum hocam bunlar herkesin içinde söyledikleri yalanlar aslında arzu duydukları başka şeyler bu tarz erkekleri genelde etraflarında uydu yaparlar bir süre arkadaş ayağında takılır bedava ilgi alır kız arkadaşlarıymış gibi davranırlar dertleşirler konuşurlar falan kız bakar etrafta daha yüksek değerli birisi yoksa bu erkeğe bir şans vermeyi düşünür.
Senin ortalamanın çok üstü olduğunu düşündüren nedir hocam? Sıradan olmayı bırak ortalama altı erkeklerde sevgili bulur burada iş sadece ağzının laf yapması birazda maskülen bir duruşla yüksek bir çekiciliğe de sahip olunabilir. Zor değil yani
Maskülen olmak ters tepiyor.
Ortlama üstü olduğumu düşündüren dışarıda, cafe'de vb. kızlar bakıyor. Hangi yere gitsem illa bakanlar oluyor. Arada normal kendileri konuşmaya çalışanlar oluyor. Arkadaşlarım bile fark ediyor vs.
Bence değerli kardeşim yanlış düşünceler içindesin. Yaradan tarafından bir hediye ile kutsanmışsın belki doğştan gelen güzel genetiğinle, fakat bir kadınla ilişkiye başladığında maskülen bir duruşun olmazsa mesela liderlik fasfı olabilir bu duyguları kontrol yeteneğin zorluklarla mücadele azmin veya sahip olduğun güç yetersiz olursa er ya da geç o kadının içindeki arzu ölür ve seni güzel genetiğin de kurtaramaz. Kısa süreli seks gibi aktivitelerde güzel vakit geçirirsin ama uzun süreliye döndüremeyebilirsin.
yanlış anlama senin nezlinde söylemiyorum
Knki kırmızı hap teorileri gerçekte işe yaramıyor. Sevgilisi olan kaç erkek senin bahsettiğin gibi? Çok az.. Ama sevgilileri oluyor..
Ben ilişkiye başlayamıyorum zaten. Ezik ya da pısırık değilim ama olmuyor
Kısa süreki bir şeyler de olmuyor. Onun için tipin tatlı oğlan tipi olması gerek. Ben tip olarak daha keskin hastları olan, maskülen fenotipe sahibim. Bakan çok ama ilişki 0
Kırmızı hap a giriyor evet ama burada erkek olma yapısından bahsediyoruz kırmızı hap başka bir dünya burada bence asıl mesele sosyal medaya veya başka yerlerde yapılan maniplasyonlar. Özellikle kadınlar üstünde. Benim bahsettiğim gibi olan erkekler evli şu anda bazısı da ona uygun kadın çıkmıyor. Genel olarak hem toplum yapısı hem kadın erkek düşünce yapısında bir bozulma var. Benim sana diyeceğim pısırık ezik olmasan da öyle kadın bulman zor olacaktır sen en iyisi işine gcüne bak kovalama kendi değerini üret kendini ileri taşı onlar seni bulur
Yakisikli olduğuna emin misin yakisikli erkeklere kızlar teklif ediyor çünkü
Ben siradanim hic olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgüvenine kesinlikle bayıldım ama durum tam olarak düşündüğün gibi olmayabilir✨ Sıradan denilen erkekler genelde samimiyetleri, doğal tavırları ve karşı tarafa hissettirdikleri güvenle öne çıkıyorlar. Kızlar erişilmez görünen mükemmellikten ziyade, yanında kendi olabildiği, rahat hissettiği insanlara çekilir💖
Asla kendin olmaktan vazgeçip rol yapma💅 Sadece duruşunu biraz daha sıcak ve yaklaşılabilir kılmayı deneyebilirsin. Belki de sorun yüksek standartların değil, dışarıya verdiğin o ulaşılmaz enerjidir☕
Sence iletişim kurarken yeterince samimi ve mütevazı yaklaşıyor musun, yoksa mesafe koyuyor olabilir misin? 🥺