Ne yapmam lazım söyleyin yapayım baydı artık gerçekten koşullu koşulsuz farketmez sevilmek istiyorum artik.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Sevilmiyorsak bu bizim suçumuz değil, nedenini arama.
çünkü sen sevilmeye odaklanmışsın ilşki yaşamaya değil önce ilşki başlar sonra sevgi oluşur dostum dostum güzel dostum
Soruyu yanlis sordum iliski yaşiyamiyorum işte
Sevilmenin sebepleri çok ama sevilmemenin nedenleri yok eksikleri vardır
Sevilmemek değil aslinda bu ya ilişkim yok işte f
Adım atıyor musun? Çaban var mı
Adım atcak bir olay yasamadim oyle bir firsat gelmedi realde ama bana adim atan oldu ben onu beğenmedigim benim begendigimede durduk yere adim atamam
🤗 Dünyaya hoş geldin kanka bu bir döngüdür
Ama elbet bulursun bukdugunun kıymetini bilmezsin kesin
Kendinle neden çelişiyorsun ki hem 23 senedir bulamıcagım ve bulunca da kiymetini bilmicem eğer o kişi doğru olursa karakterlerimiz uyuşursa onu bilerek istiyerek asla kırmıyacam ve mutlu olmasi icin hayatim boyunca çabalıcan burada bir söz veriyorum.
Tamam ben sana inanıyorum da o kişiyi nasıl bulcaksın
İnsanlar nasıl buluyorsa illaki çıkacak karşıma
Bol şans 🤗🤗
Tesekkürler
Çat kapı gelirim aklına oğlum modun düzelicekk
Amin abla amin
Formül varsa bende istiyorum
Valla ben kendimi geliştiriyorum sürekli spor iş yatırım kültür felan ama yaş 23 oldu yani bu yaşlarda bu sevgiyi hissetmek ileride ki ile ayni olmucak ama ileride biriyle çok sadakatli bir iliskimiz olcak eminim.
Ya şu an kiytirik da olsa bi ask yasamak istiyorum abi mantikci olmak çok zor bi insan lisede bile manita yapmaz mı yapmamisim resmen bomboş bir hayat
O konuda haklısın manitam olsun yeter ki kafasindaysan bir kadın olarak olmaması biraz talihsiz.
Askim sence o kafada olsam hiç olmaz mıydı mantikci olmak zor demişim
Anladim sory kafam 50 farkli yerde olunca boyle oluyor
Aynısını ben de istiyorum ama işte zor
Biz bu dünyaya izlemeye gelmişiz
bilemiyorum
İçimizden seni sevmek gelmiyor
Kimse kosulsuz sevmez unut pnu
Önce soruyu oku sonrada benimle konusan ve taniyan herkes karakterimi beğenir + olarak boyum var arabam var param var ne eksigim var o hırtlardan
Fazlam var tabi ki tek eksigim doğru kişi karşima cikmiyor ve tanisamiyorum
Belki o hirt dediklerin daha sevilesidir
Evet öyle oluyor onlar aldatiyor ben karşı cinsi sadece o olarak goruyorum onlar siddet uyguluyor ben sacinin teli için tum fedakarligi yaparim evet haklısın iyilik her zaman cezalandırılır.
Tamam yarrrrr en iyi sensin fazlam var diyor bide HAHAGJAGAJAVAJSBKSBSKSBSJSBKSND
Bir hırta göre fazlam var demek sana şaşırtıcı geliyor takılabildigin erkek potansiyelini anliyorum bu yorumunla hayatında bol şans.
İnsan sıkılıyo sonra hevesini alınca
bir tek anamız sever koşulsuz gerisi boş
Ben seni sevdim
Utangaç mısın
Değilim
akışa bırak
Oyle yaotim Yaş 23
gençsin daha
Değilim 15 yasinda millet goturuyo
La boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana kocaman sarılmak istiyorum şu an 🥺 Tatlım, bazen hayat tam olarak böyle hissettiriyor ama sorun kesinlikle sende değil. Biliyorum, o koşulsuz sevgiyi hissetmek, değer görmek istiyorsun. Şakası bir yana, bazen sırf birileri olsun diye yanlış kişileri hayatımıza çekebiliyoruz.
İnan bana, önce sen kendindeki o ışığı görüp kendini sevmeye başladığında, o doğru ve güzel enerji sana akacak ✨ Şimdi derin bir nefes alıyoruz ve modumuzu düşürmüyoruz! Peki senin ruhunu en çok ne besler, bugün kendin için ne yapmak istersin? 💖