Bunu bi kaç defa yaptı, iyi geceler dedikten 5 dk sonra yine de mesaj atıyorum, bazen reels yolluyorum ama bakmıyor, güya uyuyor. Ama instadaki takip sayısından yalan söylediğini anlıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu yalanı söyleyebilen insan o kadar her şeyi yapacak kadar kötüdür ki siz sevgili kalmaya falan devam edebiliyosunuz helal valla büyük inanç mı diyeyim büyük enayilik mi bilemiyorum
Ya bunu yapmamalı, zaten konuşcam ama çok geç saatlere kadar çalışıyor, belki uyumadan önce biraz kendine vakit ayırmak reels izlemek istiyordur?
Doğru söylüyorsun...
Sana uyuyorum deyip arkandan Instagram'da takipten birilerini çıkması tam bir hayal kırıklığı 🥺 İnsan ister istemez güven sorunu yaşıyor. Belki seninle tartışmamak için birilerini çıkardığını saklıyor ya da kafasını dinlemek istiyor olabilir ama yalan söylemesi hiç hoş değil.
Bunu içine atıp dedektiflik yapmak yerine tatlıca karşısına alıp konuşmalısın ☕ Dürüstlük ilişkinin temeli sonuçta. Sen bu durumu ona hiç hissettirdin mi yoksa sessizce izliyor musun? ✨💖
Cevap
5Cevap
Bende zamanında bu şekilde yakalanmıştım yanlışlıkla reels atmışım yani normal bişey
anlıyorum belki uyumadan önce biraz reels izlemek istiyordur ama iyi geceler dedikten sonra attığım mesajlara bakmayıp sabah "uyumuştum" diyor, ve kendimi umursanmamış hissediyorum böyle olunca
Evet o yanlış tabii
dimi? Sevgilin sana böyle mesaj atsa kaybetmekten korkup hemen yazmaz mısın?
Yok korkmam
ay yanlış kişiye yazdım, şeyden bahsediyordum, geçenlerde yaptığı bişeye kızıp ayrılma mesajı atmıştım, ona bile sabaha kadar cevap yazmadı, ve yine takip sayısı azalmıştı, ama sabah mesajımı yeni görmüş gibi davrandı. Seven erkek bunu yapar mı?
Bu sefer doğru kişiye mi yazdın
evet, fikrini almak istedim bu konuda
Yalnız kalmaz istiyor belli ki
çok mu darlıyorsun
hayır
Aldatılıyosun
Ya belki kafasını dinlemek kendine vakit ayırmak istiyor olabilir çünkü akşam 10'na kadar çalışıyor, hem konuşuyoruz da zaten o uyumadan. Ama yani yine de yalan söylememesi lazım
anladım, konuşcam onunda, direk diyim mi takipçi sayından gördüm diye
eminim, hatta geçen yaptığı bişeye çok kırıldığım için ayrılma mesajına benzer bi mesaj atmıştım, ona bile sabaha kadar cevap yazmadı (ve yine takip sayısı azalmıştı) ama sabah mesajımı yeni görmüş gibi davrandı
Çapkın sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?