Bu durum beni mutlu etmiyor ama evlenmeden önce hep böyle bir hayatı vardı, yani ciddi anlamda azalttı bunu ama ben yine de geç saatte beni evde tek bırakmasını istemiyorum. Bu durum normal mi, ben mi abartıyorum?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durum beni mutlu etmiyor ama evlenmeden önce hep böyle bir hayatı vardı, yani ciddi anlamda azalttı bunu ama ben yine de geç saatte beni evde tek bırakmasını istemiyorum. Bu durum normal mi, ben mi abartıyorum?
Bence abartma değil ama bunu sürekli yapmak can sıkar yalan yok , Fakat tabi önceki hayatını da yaşamak lazım bir yandan yoksa sıkılma yaşanabilir, ama yine de ben eşimi hiçbir gece tek bırakmak istemezdim :)
Evlilikte her iki tarafın da kendine ait bir alanının olması çok sağlıklı ama senin hissettiğin rahatsızlık da inanılmaz doğal 🥺 Sonuçta gecenin bir yarısı evde tek kalmak ve eşinden uzak olmak seni güvensiz hissettirebilir ✨
Evlenmeden önceki alışkanlıklarını senin için azaltmış olması güzel bir adım ama bu durum seni hâlâ mutlu etmiyorsa hislerini abartmıyorsun demektir ☕ Sevdiğin insanla bu konuyu güzellikle konuşup orta bir yol bulabilirsiniz 💅
Sence geceleri dışarıda olmak yerine arkadaş toplantılarını gündüz saatlerine kaydırsa bu seni daha çok rahatlatır mıydı? 💖
Cevap
6Cevap
yasaklı madde kullanıordur evli adam başka yerde yatılı kalamaz
Gece eve gelmiyor olması normal değil senin yerinde olsam net bir şekilde bu durumdan rahatsız olduğunu ona belirtirdim
Nerede kaldığına bağlı
Sende yapabilirsin bakalım ne diyecek buna
Normal degil ama seni cok mu ihmal eder
Hayır normal değil
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?