Ben 4 yıldır evliyim 2 çocuğum var biri 3, biri 8 aylık. Evlendiğim günden beri sürekli aldatılıyorum, eşim olacak mal da bende küçüğüz, 20, 21 yaşlarındayız. Bunca zaman sayısız ayrılıp, terk edip barıştık ama hiç değişmedi ve şimdi gelelim bugüne, birisiyle konuşuyor gene, sürekli çevrim içi grup gösterdi bunlarla konuşuyorum diye ama inanmadım sanırım şifre koymuş falan. Her neyse karşıma geçip çocuklar için katlanıyorum sana dedi, sonra dedim tamam konuş ailenle bitsin, cidden yarım yamalak konuştu, annesi ne istiyorsun dedi, bilmiyorum dedi falan. Eskiden direkt bitirirdim, deli gücüm vardı ama artık nasıl yapacağım diye düşünüyorum o gücü kendimde bulmuyorum. Ailem ayrı, ikisi de değişik insanlar, bana yardım ederler mi bilmiyorum, etseler bile evlendikten sonra sana düşman oluyorlar bilen bilir. Çocuklarımdan ayrı kalacağım, en çok üzüldüğüm bu; yemek yedim, yedi mi, vurdular mı, ne yapıyor diye. Kendime gelince bir işe gireceğim ama nereye kadar, kira vs. bir sürü soru aklımda ama benim için en önemlisi, sanki her şeyi ben yapmışım gibi kendimi pişman hissediyorum. Bana canım diyebilirsiniz ama öyle hissediyorum, neden bu his bırakmıyor beni, sanki her şeyi ben yapmışım da o nasıl bu kadar rahat bitirebiliyor?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer