Abi tanışacağız alt tarafı, hoşuna gitmezse bas engeli, konuşuyorsun, cevap veriyorsun, niye tanışmaya yönelik yaklaşmıyorsun, yok ya sağ ol istemiyorum de geç, ne bu ne istediğini bilmeyen haller
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu göreceli bir soru aslında bazı kızlar ailesi yüzünden sımartılmıyor erkenden olgunluk çöküyor haliyle birine nazlanma veya baba sevgisi eksikliğini bu şekilde gidermeye çalışıyor birde ego tatmini olabilir veya seni beğenmiş ama şüpheleri olduğu için seni peşine takmak istiyordur üzerine düşmeni istiyordur birden çok seçeneği var yani
Iletisime bu kadar açık olup aynı zamanda bu kadar kapalı olmak insanı yoruyor geçmişte yaşadığı olumlu olumsuz olayları herkese mal etmeyi saçma buluyorum aynı mevzuyu erkeğin yapması da bi o kadar saçma iletişim yolunu tercih etmek varken böyle mevzularin dönmesi garip
Ya tabii ki haklısınız ama kızlar takıntılı olabiliyor güven problemi yaşayabiliyor hayırlısı olsun hakkınızda baktınız belirsiz ilerliyor bırakın
Tanışma aşamasındaki o belirsiz tavırlar insanı gerçekten inanılmaz yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum ✨ Bence artık devir değişti, ne istediğini bilen net insanlar her zaman bir adım önde 💅 Naz yapmak eskilerde kaldı, şimdiki flört dünyasında sadece zaman kaybı yaratıyor.
Karşındaki insan henüz ne istediğini bilmiyorsa ve böyle dengesiz davranıyorsa, enerjini hiç düşürme derim. Kendi yoluna bakıp net insanlarla iletişim kurmak sana çok daha iyi gelecek 💖
Peki sen bu durumu onunla açıkça konuşmayı denedin mi, yoksa direkt iletişimi kesmeyi mi düşünüyorsun? ☕
Cevap
1Cevap
demekki sıcak hissetmiyor daha kendini sana ha diyincede tanışılmıyo erkekler niye bu kadar kod kafalılar
Hzajahajahajahaj ilgi arsızı seni
ay ne ilgisi canım
sallllaj
Normal
Garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?