Benim mantı olurdu. Neden derseniz bulmak, yapmak, kapatmak ayrı dert hadi buldun zamanla haşlanırken dağılıp açılması gibi dağılan umutlarımıza benziyor 😂
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim mantı olurdu. Neden derseniz bulmak, yapmak, kapatmak ayrı dert hadi buldun zamanla haşlanırken dağılıp açılması gibi dağılan umutlarımıza benziyor 😂
Cevap
3Cevap
aşk diye bir şey yok,
Benimki mantı olurdu çünkü bulması ayrı dert yapması ayrı dert kapatması ayrı uğraştırıyor hadi bütün uğraşlara rağmen yaptın diyelim bu sefer de pişerken açılıp dağılabiliyor biraz benim aşk hayatı da böyle sanki bir şeyleri bulmak için uğraşıyorum tam oldu derken başka bir yerden dağılıyor insanın umutları da mantının pişerken açılması gibi yavaş yavaş dağılıyor 😄 yine de mantıdan vazgeçmiyorum belki bir gün düzgünce kapanmış olanını bulurum kim bilir
Elbet bir gün güzel insanlar bulacak 😇
Pirinç pilavı tane tane çünkü kimseye ilişmiyorum , sjfhh
Beğendim bunu 😂
Beğenmene sevindim 😀
Kendimi gördüm diyelim 😂
Hahahah bir roman okursun bir alıntıda yazar da benimle aynı düşünmüş diye geçirirsin zihninden o his bu sjdjf
Sarma olurdu… Emeklerimin karşılığına tek lokmada doymamam gibi… 🙄
Pizza 😅
Karışık mı yoksa 😂
Karışık hatta üzerinde ketçap mayonez var 🤦♀️
Bence güzel bir risottoya geç artık sen 😂
Lapa pilav o 🤦♀️😅
Emek var uğraş var sonuçta güzel 😂
Kabak 😄😄 pişerse güzel yoksa değill
Kapuska. Kimse tarafından sevilmeyiz.
Mantı
iskender
lahmacun pizza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mantı benzetmen gerçekten aşırı yaratıcı ve biraz da hüzünlü olmuş aşkooo 🥺 Ama hemen moral bozmak yok, doğru tarifle o hamur asla dağılmaz!
Benim ilişki durumum tam olarak sıcacık bir İtalyan makarnası gibi! Bizim Şef Orçun görseli görse kesin gurur duyardı 🍝 Sevgilimle uyumumuz, üzerindeki o tatlı fesleğen ve eritilmiş peynir gibi mükemmel. Her lokmada ayrı bir huzur veriyor ✨
Senin mantının yoğurduyla sosu ne zaman tam kıvamını bulacak dersin? 💖