Herkese merhaba,
Instagram'dan birisi ile tanıştım 1 ay oldu konuşalı. Mesajlaşıyoruz, bazen yazdığı mesajları geri alıyor. Ben resim yapmıştım, resim hesabım var bu arada. O resmime yorum yapmıştı. Ben de beğenmiştim cevap yazmıştım. Baktım birkaç gün sonra yaptığı yorumu silmiş. O şekilde davranınca ben de aynı şekilde davranmaya başladım ona. Flörte doğru gidiyoruz kendisi bunu itiraf etti. Dün de bana dedi ki sen benim arkadaşımsın vs. Bana aşkım vs demeye falan başlamıştı. Ama sonradan dedi ki aşkım lafı için erken vs dedi, demeyi bıraktı. Beni arıyordu hep konuşuyorduk. 2-3 gün oldu aramıyor. Ben de neden diye sorunca, bunları demen için daha erken sevgili de değiliz dedi. Neden dengesiz davranıyor sizce
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başkasını bulmuş fakat tam olarak net değil. Yani onunla da olma aşamasında * resmen bu. Sana tavsiyem direkmen engelle.
Ciddi mi ya 🥺
Yüzde kaç ihtimal bu peki. Ve ona ne demeliyim açıklama olarak?
Konuşmak istemiyorum de direk bir açıklama yapmana gerek yok. Biz bulamıyoruz , bunlar bulup değer bilmiyor ya deli oluyorum
Soğuk yapmaya başladı birden bire. Bana mesaj atıyor atarkende diyor ki işte seni rahatsız etmiyorum dimi vs falan
Bak o gidince zaten sevgili değildik diyip gidebilecek. Bence iletişimi kesmelisin. Böyle insanlarla olmaz zaten.
Ondan çok hoşlandım ben🥺🥺 nasıl unuturum bilmiyorum
Herkes unutulur dünyanın sonu değil ya. Ah ah vallahi kıymet bilmiyorlar. Bizde ara ara dur.
Cesaret edemiyorum :( pişman olursam diye korkuyorum. Bana dediki sen benim sanatçı arkadaşımsın. Arkadaşlıklar ne güne duruyor vs dedi. Ama bana güzel hoş kadınsın dediği bile olmuştu
1 ay olmuş konuşalı abartma daha buluşmamissinizdir bile sende varya hemen insanları hayatının aşkı sanma gel ben arayayım seni en azından kafan dağılır sohbet ederiz
Hahah teşekkür ederim 😂 evet ya bağlandim hemende. Çocuğa fazla yüz verdim şımardı. Ama bitirmem lazım sencede değil mi? Beceremedim şu işi de. Bana ilk baş sıcak davranıyordu şimdide buz gibi oldu
Bana dediki moralini bozmaya müsaitsin vs falan
Hem hemen bağlanmak iyi değildir. Bu arada yaptığım resimlerini de merak etmedim desem yalan olur.
Belkide sadece şımardı ondan öyle davranıyor. Ama ben böyle şeylere gelemiyorum ya. Psikolojim bozuluyor stres oluyorum direkt
Bu simarmak değil kendini kandiriyorsun
Ne peki o zaman
E söyledik ya işte başkasıyla konuşuyor yedeksin bildiğin aaaa
Keşke kendi gözlerimle görebilsem yedeğe aldığını
Kesin manitası var
Öyleyse bu ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum ben
Geç bile kaldın
Ooo o kadar yani diyosun
Başka birini bulmuş olabilir bence
Bana da öyle geldi. Ama neden söylemiyor bunu bana. Ben başka birisi var sa söyle dedim ona. Başka birisi yok diyor
Günahını da almayım ama kesinleşmemiştir belkide
Kesinleşmemiş derken
Yeni biriyle konuşuyordur o olursa bırakır diye düşünüyorum ama yine söylüyorum günahını almayalım belki başka problemi vardır
Merhaba
Merhaba
Merhaba
Başkası var
Bu ilişkiyi bitireceğim
Evettttt
manitası var
Neden ben ona birisi var mı diye sorduğum zaman kimse yok diyor
kızım slak olma mesajları da geri çekiyor kız görmesin diye yedek kulübesindesin şu an
Tamam valla haklısın kimseye güven olmaz. Teşekkürler. Sence ona ne demeliyim? Yani kendimi nasıl ifade etmeliyim
bişey deme engeli bas gitsin seni arayıp sormayana böyle davranmalısın
Birde bana diyor ki sen moralini bozmaya çok müsaitsin vs falan.
sktrsn gtsn
😂😂😂