Arkadaşlar ben bir beyefendiyle konuşuyorum 2 aydır falan. Karakteri o kadar güzel ki ben aşık olacağım sanırım hafiften yanığım galiba mesaj atınca falan bir mutlu oluyorum ne yapayım taktik verin
3 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
hayır etme
Bence devam et ama kendini hemen kaptırıp bütün duygularını onun üzerine kurma derim çünkü daha iki aylık bir süreçtesiniz ve şu an hoşlanmanın verdiği heyecanla her şeyi olduğundan daha güzel görmen çok normal mesaj attığında mutlu olman da bayağı hoşlandığını gösteriyor zaten bence taktik yapıp soğuk davranmaya çalışma sırf daha çok ilgilensin diye geç cevap vermek ortadan kaybolmak gibi şeyler yerine doğal ol çünkü gerçekten güzel bir karakteri varsa bunu zaman içinde davranışlarından görmen daha önemli biraz gözlemle sana karşı tutarlı mı söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutuyor mu seni merak ediyor mu sadece konuşmak istediğinde değil senin hayatınla da ilgileniyor mu bunlara bak eğer bunlar varsa bence akışına bırak ve hissettiğin şeyden korkma ama bir yandan da kendi hayatını ihmal etme sürekli mesajını bekleyen bir hale gelme çünkü en güzel ilişkilerde bile insanın kendi hayatı ve dengesi olmalı bence şimdilik yapacağın en iyi taktik gerçekten taktik yapmamak ve onun seni tanımasına izin vermek olabilir zaten karşılıklı bir şey varsa zamanla kendiliğinden belli olur
Çook teşekkür ederim uzun uzun yazdığın yorumunu belirttiğin için ❤️
Bu hikayeyi çok iyi biliyorum sonu mutlu bitmiyor umarim senin için her sey cok guzel olur
İnşallah 🙏 İnşallah her şey çok güzel olur 🙏
ah bee. çok iyi. yaşa gitsin be. Allahtan dilerim gönlünce olur.
Aminnnn umarım onu yaşamama izin verir
Ayy bu ne kadar güzel yorum böyle çok teşekkür ederim 🥰
Duygularına yenik düşme mantıklı davranırsan üzülmezsin
Üzülmek istemiyorum o yüzden size sormak istedim 🥺
Lütfen duygularını biraz rafa kaldır. Yoksa gerçekleri göremiyor insan , bu evliyken de sevgiliyken de gerekli olan bir şey , en çok kendini sev bu hayatta 🩷
Duygularımı ona yansitmicam çünkü ne zaman yansitsam hep kaybettim bu sefer ben de kalcak ve akışına birakcam 🤗
En önemli sensin unutma , sana ters yanlış bir şey yaptığında lütfen uzaklaşması bil kendi değerini bil. 🥰
Onu becerebilirim inşallah çünkü ben kaygılı bağlanıyorum karşımdaki kişiye bağlanma stilim kaygılı yani kaybetme korkum falan var biraz 🥹
Ya çok iyi bilirim kaygılı bağlanmayı , kendini tercih edersen başarırsın çünkü bu hayatın başrolü sensin onlar sadece oyuncu istersen hayatına alırsın istersen çıkarırsın öyle düşün
Devam etmemen için bir sebep bulamıyorum, yardır gitsin
Tamamdır 😂
Akışına bırak
Devam et bacım maşallah
Hızlı kararlar hızlı hüzünler getirir acele etme 😂
Fazla yanma, sonra ateşte kavrulursun.
İşte bundan korktuğum için size sormak istedim
Taktik maktik yok bam bam bam
Üzer üzer sakin ol üzecek cunku
Taktiğe gerek var mı ne yapiyosaniz devam edin
Taktik maktik yok bambambam
Bu siteden mi onu soyle acil
Yok
Evlenme teklifi et nsbdhdc
O kadar da değil 😂
aşık ol :)
Zaten o yöne doğru gidiyor
ne güzel :)
Mutluluk
İ ne hissediyir o onemli
Çok iyi adına sevindim
Akışına bırak
Etme bırak
Yalannnn hepimiz aynıyız. Bam bam
İsmi ne ismi ne
Devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir enerji bu, okurken bile kalbim pır pır etti ✨ 2 ay aslında birbirinizi tanımak için çok tatlı bir süre. Eğer mesajlarını görünce yüzünde o istemsiz gülümseme oluşuyorsa, hislerine kesinlikle bir şans vermelisin 💖
Taktik konusuna gelirsek; asla kendini geri çekip oyunu oynama derim. Onun ilgilendiği konularla alakalı tatlı bir sürpriz yapabilir ya da Alsancak'ta kahve içme bahanesiyle baş başa vakit geçireceğiniz bir buluşma ayarlayabilirsin ☕️
Duygularını açmaktan korkma, akışına bırak. Peki o sana karşı nasıl, ilgisini net belli ediyor mu 💅?