• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Aşk İlişkileri
5 sa

Sevgilime özel fotoğrafı ne zaman atacağıma sadece benim karar vermem yanlış mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
şimdilik değil nisandan sonra atabilirim ancak dememin neresi yanlış?
Sevgilime özel fotoğrafı ne zaman atacağıma sadece benim karar vermem yanlış mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
5 sa
  • Kendi bedenin ve sınırların hakkında sadece senin karar vermen kadar doğal bir şey olamaz aşkooo ✨ Bu senin kişisel alanın ve kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman adım atmalısın. Sevgilinin seni bu konuda sıkıştırması hiç tatlı değil açıkçası 💅

Sınırlarına saygı duymayan biriyle flört etmek insanı gerçekten yorar. Kendini hiç kimse için baskı altında hissetme olur mu? İletişim kurup hislerini açıkça anlatmayı denedin mi peki? ☕💖

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

19

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 sa

bence kesinlikle yanlış değil, sonuçta senin bedenin ve neyi ne zaman paylaşacağına sadece sen karar verirsin. kendini ne zaman hazır ve güvende hissediyorsan o zaman yapmalısın, karşı tarafın da bu sınıra saygı duyması gerekir.

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Sevgilim benden , kalça fotoğrafı istiyor. Ben de iç çamaşırlı hâlimi değil giyinik şekilde atıyordum, o da sürekli onunla idare ediyordu. Bugün ise ic camasirli istedi. Ben de “Aşkım, onu ancak nişanlanıp yüzüğü taktığımızda atarım, biraz da heyecanını diri tut” gibi bir şey söyledim. O da “Ne alaka?” diyerek tepki gösterdi. Ben de “O zaman daha iyi ve rahat hissederim, kendimce sebeplerim var” dedim. Bunun üzerine daha da kızdı ve “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” dedi. Ben de “Niye bu kadar tepki veriyorsun?” diye sordum.

Sonrasında bana, fotoğrafı atıp atmamama kızmadığını, asıl “nişanlanınca, yüzük takınca atarım” dememe kızdığını söyledi. Ben de burada şunu anlamaya çalışıyorum: Ben fotoğrafı nişanlanınca atacağımı söylediğim için neden bu kadar tepki gösteriyor? Onu rahatsız eden şey tam olarak ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

İç çamaşırlı attığın zaman sorun oluyor senin için ama iç çamaşırsız atarsan kafanda soru işareti kalmıyor ve kendini rahat hissediyorsun. Bence sen kendini kandırıyorsun. Ya foto atarsın ya da hiç atmazsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Hayie İç camasirli atmadım pijamalı giyinik haliyle attım o ise benden iç camssirli hali ile istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Senin kafa almıyor galiba ikisinin arasında fark yok zaten diyorum ya foto atarsın ya da hiç atmayacaktın diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Beyfendi ona bakarsan dışarıya insanlar kıçısı 2 metre dışarı atilmis şekilde geziyor giyinik halde ben bugün pijamalı atarım yarın kot pantolonla dışarı çıkarım bütün herkes görür o ayrı bir şey hadi onu geçtim 27 yaşındayım 1 kere bile bikini giyip denize girmedim yani çıplak gezen biri değilim kimseyede o tarz bikinili veya sadece iç camasirli foto atmadım atmam da belirli bir ilişki düzeyinde olmamız gerekiyor nişanlı gibi bende bunu iza etmeye çalışıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

dostum sen bu yaşa kadar iyi yaşamışsın allah sana kolaylıklar versin hayırlı işler sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Anlamamışsın ki neyse uğraşamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Sende zeka olmadığını düşünüyorum. Diyorsun ki pijama ile attım ulan böyle attın ya zaten kuralı çiğnemiş oluyorsun diyorum kafan almıyor mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Bedenim gözükmuyor? Ulan o pijamayla zaten aynı sekil dışarıya çıkıyoruz diyorum binlerce insan görüyor ben herkesin gördüğünü zaten çekip atmışım farkı anlıyor musun sen acaba sen mi zekanı sorgulasan acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Bu kafayla zor kanka zor çok zor yani bir insanın kalçana bakması seni rahat hissettiriyorsa kapıda öyle geziyorum diyorsan yuh yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Sen sıkıntılı mısın anlamakta zorluk mu çekiyorsun adamlar bile tişörtünü pantolonun içine sokup geziyor kimim poposu gözükmüyor ki? Bana söyler misin uzun tişörtler giyen insan sayısı kaç? Elbise giyerken insanın kalçası gözükmüyor mu arkadan? Pantolun giyince gözükmüyor mu? Sen evde pijama giyince dizine kadar uzun tunik mi giyiyorsun?

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Atma bence. Nişan bile atılabilir garanti değil❌. Evlenınce zaten yaşarsın yaşayacağını sabırlı ol derim.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Ben Sabrediyorum ama sadece o beni yanlış anladı neyimi yanlış anladı onu da bilmiyorum Hani nişanlanınca yüzük takınca atarım sana dedim hani o zaman daha içim rahat olur tabularımı Daha çok yıkarım dedim kendimce sebeplerim var dedim Neymiş o sebeplerin diyerek bana yükseldi Ben nerede yanlış yaptım ki

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      2 sa

O mu atmanızı istedi siz mi atmak istiyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Hayır kendisi istedi benden

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      2 sa

Atma bence. Ben doğru bulmuyorum nişan garanti değil seviyorsa beklesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Ben de doğru bulmuyorum kesinlikle dediğinizde de katılıyorum bir insan seviyorsa zaten bekler

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      2 sa

Baktınız ki çok çirkinleşti ısrar kıyamet atın nişanı daha şimdiden sizi anlayışla karşılamsyan adam, evlendiğiniz zaman hep kendi istediği olsun ister size kıymet vermez. Zararın neresinden dönülürse kârdır. 💟

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      2 sa

Size katılıyorum.

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      2 sa

@Samirates teşekkürler🙇🙏

Yorumla
  • Samirates
    Samirates Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    5 sa

Yanlış bir şey yok. sen istediğin zaman da atabilirsin zaten bu konuyu diretiyor sa farklı bir durum söz konusu olabilir.

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Diretmek değil sadece nişan yüzük olunca atarım dedim buda ona kızdı

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      4 sa

Kızması yanlış kızılacak bir durum değil tam aksine hoşnut olması gerekirdi. kesinleşmeden böyle bir şey yapmadığın için memnun olması gerekirdi atmanı pek tavsiye etmem ne kadar süredir görüşüyorsunuz bilmiyorum ama iyice tanı derim sevgilini.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

İşte neden bu kdr kızdı ki anlamış değilim Yani nişan olsun yüzük olsun Çok güzel şeyler yani daha tatlı olur Daha güzel olur içim rahat olur en azından bunu anlatmaya çalışıyorum ben ona

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      3 sa

Anlamıyorsa zorlama kesin duruşunu sergile derim. ve konuyu kapat zaten başı g. t oynarsa senle ciddi düşünmüyor olabilir derim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Anladım.. sence gönlünü almalı mıyım ne yapmam gerekiyor

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      3 sa

Gönül alınacak bir durum yok burada bak sana gel buluşalım dese veya şurada yemek yiyelim veya bi mekandasındır resim istemiştir yapmamışsındır bu durumlarda okey tamam mı kırılır gönlünü alırsın.
      Fakat senden a. nın resmini istemiş ve atmadın diye kızmış bu normal bir şey değil !
      Çok gerekiyorsa.
      Ya bak yarın ne olacağı belli değil beni yanlış anlama lütfen ben böyle bir şey yapamam bana yanlış geliyor lütfen anla beni nişanımız olunca neden olmasın bu yüzden bana kırılıp darılma lütfen de geç.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Sevgilim benden genital bölge değil, kalça fotoğrafı istiyor. Ben de iç çamaşırlı hâlimi daha önce giyinik şekilde atıyordum, o da sürekli onunla idare ediyordu. Bugün yine istedi. Ben de “Aşkım, onu ancak nişanlanıp yüzüğü taktığımızda atarım, biraz da heyecanını diri tut” gibi bir şey söyledim. O da “Ne alaka?” diyerek tepki gösterdi. Ben de “O zaman daha iyi ve rahat hissederim, kendimce sebeplerim var” dedim. Bunun üzerine daha da kızdı ve “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” dedi. Ben de “Niye bu kadar tepki veriyorsun?” diye sordum.

Sonrasında bana, fotoğrafı atıp atmamama kızmadığını, asıl “nişanlanınca, yüzük takınca atarım” dememe kızdığını söyledi. Ben de burada şunu anlamaya çalışıyorum: Ben fotoğrafı nişanlanınca atacağımı söylediğim için neden bu kadar tepki gösteriyor? Onu rahatsız eden şey tam olarak ne?

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      2 sa

kendimce sebeplerim var Bu kısmı yanlış algılamış anladığım kadarıyla kendimce nedenlerim dediğin zaman kafasında milyontane soru oluşur. acaba o neden diye aklında ne sıraladağını tahmin edemeyiz ne yazık ki
      “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” burada neden rahatsızlık duyduğunu dile getirmiş.
      Sebepten kastım doğru bulmuyorum yanlış geliyor bana demek istedim diye bilirsin çünkü sen sebep dersen erkek zihni farklı çalışır bir sorun aramaya çalışır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

İşte sorun Tam da burada ve şimdi benim Bunu ne yapmam gerekiyor Nasıl telafi etmem gerekiyor Bana yazmıyor Şu anda

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      2 sa

durumu izah ettiysen ve anlamadıysa resmi almak için diretiyordur.
      Böyle saçma bir neden de küsülmez küsüp tirip atacaksa son kez durumu açıkla anlarla anlar anlamazsa işine gelmiyodur düşün sün biraz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Şöyle iza etmiştim ;

Kızdığın şeyi anlıyorum tekrar diyorum ben bunu senin şartlandırmak için söylemedim söz veya nişan benim için ilişkimizin daha ciddi ve daha güvenli bir noktaya gelmesi demek o yüzden o zaman kendimi daha rahat hissedeceğimi söyledim ve bu kendimi daha hazır hissetme şeklim.

O da işte tamam adımın Ben de tamam dedim böyle yapmaya devam et falan beni daha fazla sinir etme dedi çok sinirliyim Seni kırmak istemiyorum diye sinirim sana dedi kimseye değil dedi ben de susuyorum dedim ve konuşmak kesildi yani akşam 6'dan beridir yazmıyor.

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      2 sa

Bak güzel insan bu insan daha şimdiden böyle şuncacık şeye bu kadar parlamış bu tiple ömür geçmez seni sevse haksız olsa bile altan alır rahatsız olduğunu fark eder konuyu kapatır.
      Bu ise fitili ateşlenmiş dinamit gibi sen bilirsin güzel kardeşim ama bunla olmaz şimdiden sana karşı bu kadar agresif biri. yol yakınken vaz geçmeni öneririm yinede sen bilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Şunu düşünüyorum ona güvenmediğimi düşünmüş olabilir mi?

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      2 sa

Emin değilim bir şey diyemem fuzili agresif çocuğun karakterini en iyi sen bilirsin.
      Diğer konular da da ara ara böyle gel gitleri var ise çocuk seni sevmiyordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Yani 6'dan beridir bekliyorum yazmıyor ona kırıldım zaten belirtmiştim seviyor mu sevmiyor mu artık o da kendisi bilir bir şey diyemem mahremiyetime saygım ve sınırım olduğu için resmen bunun için kavga ediyorum nasıl bir devire denk geldik bilmiyorum

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      1 sa

Saygı duymuyorsa kendini kabul ettirmek için açıklamak için daha fazla uğraşma kendi bilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

O zaman bu gece yazmayacağım ona

Yorumla
    • Samirates
      Samirates
      1 sa

Yazma düşünsün aklı başına gelsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Yok hata bende normal bir şekilde de atmayacaktım Tabii beklenti içerisine girer

Yorumla
  • avaka_do
    avaka_do Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.

Bence sen o ilişkiyi tamamen bitir. Hayatının hatası olur.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Neden öyle bir şey dediniz

Yorumla
    • avaka_do
      avaka_do
      2 sa

Nişanlansanız bile atmamanız lazım. Size istediği kadar trip atsın. Ne zaman atarsan bilki o ilişki çok kötü yerlere gider. Evlenemezsin bile. Sen beni dinle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Peki neden bazı erkekler diyor ki sen ona cinsellik vermezsen ilgisi azalır falan aranızda bir şey olmaz arkadaş gibi olursunuz falan diyorlar tatmin etmek istersen başkasına gider falan filan bakın ben 27 yaşındaki bir insanım cinsellik yaşamadım bakireyim kimseye bırakın nude atmayı net 10 yıldır dudağım kimsenin dudağına değmemiş bile oda benden isteyince atamıyorum dedim de zaten ona alisk değilim zor geliyor dedim ha olursa nisanlaninca yüzük takınca atarım dedim kendimde sebeplerim var o zaman içim daha rahat olur deidm bana kızdı niye demisim nişan yüzük takınca atarım diye

Yorumla
    • avaka_do
      avaka_do
      2 sa

Ya sen beni dinle bırak onları ne dedi felan. Seni sen gibi olduğun için sevsin saygı göstersin. Bir kalbe sığabilmek için kendini parçalama. Rabbimizin yolundan git. İmansız insanlarla işin olmasın. Yok ihtiyaçmış yok buymuş vs gibi sözlere kanma. Bunları annenle paylaşabiliyomusun peki paylaşamazsın neden? Çünkü tasvip edilen bir şey değil. Ayıp dimi. Paylaşamazsın anlatamazsın derdini. Hatta seni evlatlıktan bile siler. O yüzden doğru yoldan sapma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Şunu düşünüyorum ona güvenmediğimi düşünmüş olabilir mi?

Yorumla
    • avaka_do
      avaka_do
      1 sa

Güvenmek zorunda değilsin zaten. Yapmak zorunda da değilsin. Kendiniz gibi birisiyle hayat yaşamaya çalışın. Uçkuruk düşkünü insanlarla olmaz. Aklın yolu 1

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Başka bir soruda nude atan kızla ciddi düşünürüm ihtiyaca göre hareket edilir demişsin? Bu nasıl bir çelişki?

Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Tabi yanlış siz isteyince biz hemen kendimizi S. S. alıp atıyoruz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

İyi de benim öyle bir isteğim olmadı ki hiç bugüne kadar hiçbir erkekten

Yorumla
  • LiarProphet
    LiarProphet Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Böyle bir kural mı var 😂 nude atmayınca dövüyorlar mı ne oluyor 😂😂

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Sadece nişanlanmayi bekliyorum dedim diye kızdı kendimce sebeplerim var dedım ancak o zaman kendimi rahat hissederim dedim çünkü bugüne kde hiç ne cinsellik yaşadım nede birine nude attım alışık değilim

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      5 sa

Eee atma o zaman. Seni bunun için zorlayamaz. Böyle bir hakkı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Zorlamıyorda sadece Nisan olunca atarm kendimce sebeplerim var dedim diye beni yanlış anladi

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      5 sa

Anlarsa anlasın. Takılma böyle şeylere.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Kendimi yanlış mı ifade ettim sence ona karşı

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      5 sa

Yoo olması gerekeni söylemişsin asıl o anlamıyor

Yorumla
  • opusenadam34
    opusenadam34 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

iyi yapmışsın. göreceğini görüp pırr uçar gider. sakın atmayın

0
    34 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Hem nisanlaninca insan daha güvende daha rahat hisseder değil mi

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      5 sa

evet ama sakın göğüslerini ve özel bölgeni atma. nişanlılık döneminde de yakın olmayın cinsel konularda. saygıyı yitirir. kabalaşır. evlenmekten bile vazgeçebilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Gerçekten mi?

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      5 sa

evet gerçekten böyle. seviyorum ölüyorum demelerine kanma sakın. o sevgi cümlelerini duymak istiyorsan özel şeyleri imza sonrasına bırak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Ama kırıldı atsamiydim acaba

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

hayır kırılsın. eğer bunun için kırılıyorsa amacı başkadır onun. seviyorum demeleri de cinsel arzudur. alırsa bırakır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Ben ona güveniyorum ama bana neden bu kfr kırıldı kızdı anlamıyorum alt tarafı nişan olunca yüzük olunca atarım dedim ben mi yanlış bisi dedim

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

güvenme. görürsün nasıl bırakılıyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Ya onu geçin nisanlaninca atarım dememe neden kızdı bu kadar neden yani ne var bunda

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

:) demiyim diyorum ama dicem.
      nişan falan yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Ya niye yok niye benim bu kdr moralimi bozuyorsunuz

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

e sende ısrar ediyorsun. niyeti nişanlanmak olan erke bu tavrından kırılmaz aksine hoşnut olurdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Sizce gönlünü nasıl almalıyım ne yapmam gerekiyor

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

hiçbişey bence. o alsın gönlünü. sakın azıcık ucundan gösteryim falan deme.
      senin yaptığın doğru şeye kırılan bırak kırılsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Atarsam beni ucuz gormesinden korkuyorum atmazsam ona guvenmedigimi onu kaybetmekten korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım ona cinsel bir şeyler sunmaz isem beni nasıl sevsin

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

:) güvenmemelisin zaten. cinsel bişeylerini değil gülüşünü huyunu sevmeliki evlenesiniz. o konulara girerseniz her gün biraz daha ileri gidersiniz. bu süreçte sen bağlanırsın o ise saygısını yitirir. o naif kırılgan adam gider yerine bir hödük gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Nasıl bu kadar eminsiniz bana dedi ki görürsem daha çok tutku olur sana karşı

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

off kanma böyle şeylere. sonra başlayacak bir defa emeyim. bir defa yalat bana.
      bunları duyacaksın. hergün bir üst seviyeye çıkacaksınız.
      tutkuyu onda arıyorsa zor işin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Sadece onu kaybetmek istemiyorum bana akil verin farklı başka ne yapabilirim

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

güleryüzlü tatlı dilli ol. gönülünü hoşnut edeyim diye kendinden taviz verme.
      anlayışlı olmasını iste. nikah öncesi öyle bir yakınlık olamaz de. karakter uyumumuzun önüne geçmesin cinsel arzularımız de.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Emin ol benim kdr hosgurlu güler yüzlü anlayisli biri yok konuşurken bile tartışırken bile asla saygımı bozmuyorum ne dese tamam diyorum sorun değil canın sagolsn diyorum iyi ol yeter ki diyorum

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

bu kadar da alttan alma. kendini ezdirme tepene çıkarma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Yani Ben sevdiğim adama saygı duyuyorum ben ailemden annemden bunu gördüm Ama bu en ufak bir şeyde hemen bana kızmaya başladı bn ona kızamıyorum bile hemen barışıyorum şu an konuşmuyoruz ne yapacağımı da bilmiyorum

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

hiçbişey yapma. fotoğraf atmadı diye seni üzeni de çok sahiplenme.
      seni tanıyor. dayanamaz atar diye bekliyor sakın atma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Foto atmadın diye kızmıyorum demişti sadece nişanı yüzüğün takılmasını beklediğimi dediğim için Kızmış işte ben de bunu anlamıyorum neden mesela hani benim nişanı beklememde ne gibi bir sakınca var

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      4 sa

:) var. onun niyeti yok buna. kendi kendine gelin güvey olma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Sen benim iyice moralimi bozmaya başladın

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      3 sa

moralin bozulsun diye demiyorum. bak benim biraz önce söylediğimi şimdi onun sana söylediğini yazdın. niyeti gerçekten evlenmek olan erkek nişan demenden bile mutlu olurdu. bence sakın güvenme. zaten güveneceğin erkek sana oranın buranın fotosunu at ddemez diyemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Ne diyeceğimi bilemiyorum sadece şu an ne yapacağımı bilmem gerekiyor bazı erkekler de atmazsan adamın ilgisi azalır vs dedi iyice kafam karışıyor sende diyorsun isteyen erkek zaten istemez kırılmaz hoşuna gider kendini bu kdr sınırliyorsn diye

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      3 sa

onları dinleme sen. sakın foto vs atma. çünki devamını da isteyecek. ve sen karşı koyamayacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Çevrende böyle şeyler gördün mü hiç galiba erkeklerin kafasını çok biliyorsun

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      3 sa

:) biliyorum tabi. ve sen taviz verirsen başına gelecekleri de biliyorum.
      arzuyu sevgi sanan erkeklerin genel tavrı bu. hiç şüpheye gerek yok.
      bu erkekler
      1- tanıştıktan hemen sonra ciddiyim anama seni anlattım der , evlilikten bahsetmeye başlar
      2- evlilik hayalleri kurdurur , şundan sonra bundan sonra evlenmek istediğini söyler
      3- anasıyla blasıyla yengesiyle tanıştır
      4- 5 çocuk isterim der :)
      5- gelecek planlarından sıkca bahseder
      6- cinsellik yaklaşımı olduğunda ben öyle birimiyim , güvenmiyormusun bana derler
      7- ilk kez böyle oldum sen gibi biri daha yok derler
      ...
      ama cinsellik konusunda ilerleyemecekleri duygusuna kapıldıklarında triplere başlarlar , güven konusunu önüne sürerler . zaten karım olacaksın derler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Ne kadar çok bilgi biliyorsunuz... şimdi benim yapmam gereken şey şu anladığım kadarıyla seviyorsa dert etmez kızmaz benim ekstra yapabileceğim bir şey yok

Yorumla
    • opusenadam34
      opusenadam34
      3 sa

evet. asla kendinden taviz verme. bir başlarsan devamı gelir.

Yorumla
  • anonimmkimsee
    anonimmkimsee Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.

Atmal gerekiyor mi illa? Nişanlanınca yakınlaşırsınız. Niye kaydedebilceği bişey atıcaksınız ki

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

İşte bende bunu diyorum nisanlanicna daha rahat olurum ama şu an olamam yani

Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.

gayet doğru. kadın ne zaman isterse ne zaman hazırsa o zaman olmalı. erkeğin zoruyla olmamalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 sa

Yarın ayrılmayacağınızın garantisi yok halbuki

0
    0 Yorumla
  • Negan1
    Negan1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    3 sa

Atmamak en iyisidir bence atacaksanda abartmamak iyidir bide karar tamamen senin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Sevgilim benden genital bölge değil, kalça fotoğrafı istiyor. Ben de iç çamaşırlı hâlimi daha önce giyinik şekilde atıyordum, o da sürekli onunla idare ediyordu. Bugün yine istedi. Ben de “Aşkım, onu ancak nişanlanıp yüzüğü taktığımızda atarım, biraz da heyecanını diri tut” gibi bir şey söyledim. O da “Ne alaka?” diyerek tepki gösterdi. Ben de “O zaman daha iyi ve rahat hissederim, kendimce sebeplerim var” dedim. Bunun üzerine daha da kızdı ve “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” dedi. Ben de “Niye bu kadar tepki veriyorsun?” diye sordum.

Yorumla
  • Adnan20001
    Adnan20001 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    5 sa

Bence bunu şöyle demelisin sana tam güvenim yok o tam güvene ulaşınca atabilirim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Güven değil mesele atıyorum ama giyinik bir şekilde iç çamaşırı atmıyorum oda iç çamaşılı istiyor bende oda ancak Nisan olunca atarım dedim

Yorumla
    • Adnan20001
      Adnan20001
      5 sa

O zaman ilişkiniz daha yeni

Yorumla
  • Maavah
    Maavah Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    5 sa

Yanlış bir şey yok istersen hiç atmazsın

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Sadece nişanlanmayi bekliyorum dedim diye kızdı kendimce sebeplerim var dedım ancak o zaman kendimi rahat hissederim dedim çünkü bugüne kde hiç ne cinsellik yaşadım nede birine nude attım alışık değilim

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      5 sa

Onda hormonlar tavan yaptı sen reddedince tabii sinirlendi ama işin zor ister yani. Peki nişan gündemde yani yakın zamanda olacak mı bir de ne kadar süredir sevgilisiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Yani işinin bitmesini bekliyoruz bir kac aydır beraberiz ailelerimiz babam dahil biliyor bu kışın bir şeyler yaparız diye düşünüyorum o yüzden bekle diyorum ona Çünkü benim herhangi bir şekilde cinsellik yaşamadığımı biliyor kimseye n*** atmadığımı da biliyor o yüzden hani isteyince atamıyorum içim vicdanımı rahat olması gerekiyor Bunun için de ona dedim ki nişanlanınca ancak atabilirim kendimce sebeplerim var dedim O da bana kızdı yanlış anladı galiba beni

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      5 sa

Bunun yanlış anlaşılacak tarafı yok yani erkekler ister atmayınca bozulur da ama bunun lafını çok yapıyorsa sıkıntı var. Kaç yaşında arkadaş bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

25 yaşında öyle demeyin lütfen oda kırıldı bana

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      5 sa

Yani sana kırılacak bir durumu yok şimdi çocuğu görmediğim bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Sana saygı duyması lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Sadece kendimi iza etmeye çalışıyorum dedigm gbi ben bunları yapmaya alışık değilim sadece içimin rahat vicdanımın rahat olması için nişan olsun dedim ondan sonra en azından nişanlım atıyorum derim kimene

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      5 sa

Bu çocuk sen nude atmadın diye bozuldu dimi yanlış anlamadığımdan emin olmak istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Nudeyi nisanlaninca atarım dedigim icin , içim rahat olur en azından dedim kendimce sebeplerim var diyince sinirlendi neymiş o sebeblerin dedi falan bende içim rahat olur dedim ve vicdanen rahat hissederim dedim

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      4 sa

Yanlış anlamış olabilir bi yazsana bana çocuğu biraz tanıyayım doğru anlayıp yorum yapalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Özelden konuşmuyorum burdan yazın lütfen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Neyi yanlış anlamış olabilir

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      4 sa

Muhabbet çok uzayıp bağlamından kopuyor burada bir de herkese açık burası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Problem değil yazmayabilirsiniz

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      4 sa

Sakladığın bir şey olduğunu düşünüyor olabilir ama işte kendisini daha iyi tanımak lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Sakladığım ne olabilir ki? Ne anlamda

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      4 sa

Belki vücudunu merak ediyor, belki tatmin olmak istiyor ya da onu cinsel olarak tatmin edemeyeceğini düşünüyor bir sürü sebep var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Sizce gönlünü nasıl almalıyım ne yapmam gerekiyor

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      4 sa

Dostum çocuğu tanımıyorum onu biraz tanımam lazım ki tavsiye verebileyim. Burada iki yazışmayla fikir versem ters tepebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Ne anlataym ki onun hakkında

Yorumla
    • Maavah
      Maavah
      4 sa

Kimdir nedir ne yapar nasıl biri ilişkiniz dinamikleriniz vs ve buradan yazma bunları

Yorumla
  • siyahcorap
    siyahcorap Takip Et
    Master Yaş: 38
    4 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

nisandan sonra o istemezse ne olacak?

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 sa

Neden istemesin?

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      3 sa

işte sorun burada hep tersleyip, el atında tuttunuzu sanıyorsunuz sonra bir bakmışsın ilgi azalmış, merak azalmış..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Arkadaşım benim vücudum benim mahremiyetim kendisi benim sevgilim henüz eşim değil ve benim kendimce sınırlarım var bunu anlatmaya çalışıyorum ona zaten cinsel konuşma yapıyorum sadece iç çamaşırı foto atmıyorum başka türlü atıyorum iç çamaşırli istedi güzel bir dille onuda yüzük takınca atarım heyecanın seni diri tutsun dedim biraz ne var bunda? Bu karar benim hakkım değil mi?

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      3 sa

karar senin tabi, eşin değil sonuçta cinsel ihtiyaçlarını dilediği gibi giderebilir bekar adam sonuçta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

Pardon? İstediği gbi giderebilir derken? Sadıklık adamlık nerde kalıyor insanların zehirleyen sizlersiniz biliyorsunuz dimi

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      3 sa

sadıklık tek taraflı olmuyor, ihtiyaçları, talepleri karşılayanlara oluyor. vermeden almak Allah' a mahsus biliyorsun dimi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 sa

İyi de bir iç çamaşırli fotoğraf görmekle nereye kadar arasın konuşabilir yani anlatabiliyor muyum ilişkin sadece cinsellikle yürümüyor sevgi saygı anlayış ve başka bir şeyler de vakit geçirmek de oluyor

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      3 sa

cinsellik, tahrik olma, tatmin olma yoksa bir ilişki yürümez ve muhtemelen erkek cinselliğe daha düşkün olduğu için bu tavrın erkek tarafından kafasında soru işareti oluşturabilir. evlilik kumar değildir ve evlilik çocuk oyuncağı olmadığı için cinselliğe düşkün birisi bu riski almak istemez. tercih senin, beden senin, istek senin ben istekli erkek kafasıyla yazıyorum tabiki.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 sa

Atmana mi yoksa atmamana mi bozuldu bu?

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Atmak için nişanlıligi yüzüğü takmamı beklediğimi belirttiğim için kendimce sebeblerimin olduğunu belirttiğim için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Buna saygı duyması lazım o zaman
      Ki atmam da dememissin.
      Ne zamandır sevgilisiniz, m

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Bir kaç aydır evet atmam demedim belirli bir düzeyde olmamız gerekiyor yani nişanlı o zaman tabularımı yıkabilirim çünkü sevgililik ve Nişanlilik ayrı şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Nişan artık adını koymak demek. Evlilikte cinsellikte önemli. Haliyle bazı şeyler ortaya açılır normal.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

İşte bende tabularımi yıkmak için nişan olsun ondan sonra dedim oda bana kızdı beni yanlış anladı saatlerdir yazmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Seni yanlış anlayacak Bir şey yok ki.
      Aksine anlayış göstermesi lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Yazmıyor maalesef bende yazamıyorum bana kızgın diye uykum var konuşmak istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Zamana bırak. Ve büyüsun biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Öyle demeyin ona kötü laf gelmesini istemem belki de ben kendimi yanlış ifade etmişimdir belki de ona güvenmediğimi sanmıştır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Eee öyle? Baksana kendi acelecigi ve saygısızlığı ile sana kendini sorgulatmis. Manipüle etmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Olabilir insanlık hali yazsa konuşsa çözeceğim de yazmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Ergen ergen işler ya valla
      Kusura bakma da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Belki de onun da haklı olduğu yerler vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Böyle Trip atıyorsa sen ona pedde al. Lazım olur yakında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 sa

Trip atmiyordur sinirliyim kalbini kırmak istemiyorum demişti en son belki de kafa dinliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 sa

Olabilir bir şey diyemem. Ama konuşmayı öğrensin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      59 dk

Oda onun tercihi demek neyse ben uyuyayım en iyisi başım ağrıyor üzüntüden teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      58 dk

Gecmis olsun
      İyi geceler.

Ona da, lütfen beklemesini ve buna degecegini söyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      58 dk

Yazarsa söylerim bi önemi kalmışsa tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      57 dk

Yani bir nude atmadın diye de bu moda girmesin
      Aklı şeyden çıksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      53 dk

Onun derdi benim niye atmak için nişanliliği beklemem , dediğim gbi yazarsa konuşurum yazmaz ise gönlünü mecbur alacağım onunla konuşmamak beni üzüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      53 dk

Aman nesi üzüyor yahu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      49 dk

Sevdalıyım çünkü uyku tutmuyor bu bna yazmicak belli oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      49 dk

Sana saygısı yok ama anladim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      47 dk

Niye böyle düşünüyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      46 dk

Sence?
      Benim kız Arkadaşım varken atmak istemediğinde ergen tribine gitmedim ben hiç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      45 dk

Diyorum ya belki ona guvenmedigimi düşünmüştür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      38 dk

Bunun güvenle ne alakası olabilir ya
      Belli ki hassasiyetlerin var

Yorumla
  • AtsızKovboy93
    AtsızKovboy93 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    5 sa

Güvenmiyorsan konuşma

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Güven değil mesele atıyorum ama giyinik bir şekilde iç çamaşırı atmıyorum oda iç çamaşılı istiyor bende oda ancak Nisan olunca atarım dedim

Yorumla
    • AtsızKovboy93
      AtsızKovboy93
      5 sa

Anlıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Gerçekten anlıyor musun kız olarak kendimce sebeplerim var

Yorumla
    • AtsızKovboy93
      AtsızKovboy93
      5 sa

O sana atıyor mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Hayır..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Çünkü istemediğimi biliyor

Yorumla
    • AtsızKovboy93
      AtsızKovboy93
      5 sa

Hakkınızda hayırlısı olsun başka düşüncem yok

Yorumla
  • MüniHLiii
    MüniHLiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    5 sa

Yok haklısın onun niyeti ciddiyse bekler

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Nisanlaninca ancak atabilirm o zaman tabuları yıkarım dedim bana kızdı

• MüniHLiii
      MüniHLiii
      5 sa

Demekki çok ciddi değil gibi. Vücut senin vücudun istediğini yapmakta özgürsün kızıyorsa söyle soğuk su içsin

• Ananastronomi
    Ananastronomi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    3 sa

İlk önce bize at

0
    0 Yorumla
  • zcmelqlsgkrkdkf
    zcmelqlsgkrkdkf Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kararın dogru

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 sa

Yanlış bişey bunda bide yüzünü atma sakin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Ya şimdi atmak istemiyorum hala hala neden anlamiyor kimse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

Yanlış bişey yok bunda haklisin sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

Nişanliyken bile yüzünü atma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Niye

Yorumla
  • kethüdası
    kethüdası Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.

Nisan az 2030 da at

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime özel fotoğrafı ne zaman atacağıma sadece benim karar vermem yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tesettürlü birinin sevgilisine özel fotoğraflar atması ne kadar uygun? 14 cevap verildi
Sevgilime fotoğraf atmalı mıyım? 6 cevap verildi
Sevgilime fotoğraf atmalı mıyım? 64 cevap verildi
İnstada sevgiliyle foto paylaşmak sizce ne kadar süre geçince olmalı? 6 cevap verildi
Sevgiliyle fotoğraf paylaşmak gereksiz mi? 12 cevap verildi
Sevgilimden foto istesem yanlış anlar mı? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün beni gömüyoruz (tabi böyle bir şeyin mümkünatı var ise) İyi ya da kötü izlenimlerinizi yazabilir misiniz?
  • İç sesiniz ( düşünceleriniz ) dışarıdan duyuluyor olsaydı ne olurdu?
  • Kızların arabası hep pis oluyor diyenler haklı mı?
  • Milkshake içen erkekten olmaz mı?
  • Sobalı evleri özlediniz mi?
  • Gerçek sevgi, nedensiz olan mıdır?
  • Hiç Toblerone yediniz mi?
  • Sadece dış görünüşünüzle birini tavlayabilir misiniz?
  • Hangi CRUSH oğlanısın?
  • Hayat niye sarmıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨