şimdilik değil nisandan sonra atabilirim ancak dememin neresi yanlış?
5 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
bence kesinlikle yanlış değil, sonuçta senin bedenin ve neyi ne zaman paylaşacağına sadece sen karar verirsin. kendini ne zaman hazır ve güvende hissediyorsan o zaman yapmalısın, karşı tarafın da bu sınıra saygı duyması gerekir.
Sevgilim benden , kalça fotoğrafı istiyor. Ben de iç çamaşırlı hâlimi değil giyinik şekilde atıyordum, o da sürekli onunla idare ediyordu. Bugün ise ic camasirli istedi. Ben de “Aşkım, onu ancak nişanlanıp yüzüğü taktığımızda atarım, biraz da heyecanını diri tut” gibi bir şey söyledim. O da “Ne alaka?” diyerek tepki gösterdi. Ben de “O zaman daha iyi ve rahat hissederim, kendimce sebeplerim var” dedim. Bunun üzerine daha da kızdı ve “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” dedi. Ben de “Niye bu kadar tepki veriyorsun?” diye sordum.
Sonrasında bana, fotoğrafı atıp atmamama kızmadığını, asıl “nişanlanınca, yüzük takınca atarım” dememe kızdığını söyledi. Ben de burada şunu anlamaya çalışıyorum: Ben fotoğrafı nişanlanınca atacağımı söylediğim için neden bu kadar tepki gösteriyor? Onu rahatsız eden şey tam olarak ne?
İç çamaşırlı attığın zaman sorun oluyor senin için ama iç çamaşırsız atarsan kafanda soru işareti kalmıyor ve kendini rahat hissediyorsun. Bence sen kendini kandırıyorsun. Ya foto atarsın ya da hiç atmazsın.
Hayie İç camasirli atmadım pijamalı giyinik haliyle attım o ise benden iç camssirli hali ile istiyor
Senin kafa almıyor galiba ikisinin arasında fark yok zaten diyorum ya foto atarsın ya da hiç atmayacaktın diyorum
Beyfendi ona bakarsan dışarıya insanlar kıçısı 2 metre dışarı atilmis şekilde geziyor giyinik halde ben bugün pijamalı atarım yarın kot pantolonla dışarı çıkarım bütün herkes görür o ayrı bir şey hadi onu geçtim 27 yaşındayım 1 kere bile bikini giyip denize girmedim yani çıplak gezen biri değilim kimseyede o tarz bikinili veya sadece iç camasirli foto atmadım atmam da belirli bir ilişki düzeyinde olmamız gerekiyor nişanlı gibi bende bunu iza etmeye çalışıyorum
dostum sen bu yaşa kadar iyi yaşamışsın allah sana kolaylıklar versin hayırlı işler sana
Anlamamışsın ki neyse uğraşamam
Sende zeka olmadığını düşünüyorum. Diyorsun ki pijama ile attım ulan böyle attın ya zaten kuralı çiğnemiş oluyorsun diyorum kafan almıyor mu?
Bedenim gözükmuyor? Ulan o pijamayla zaten aynı sekil dışarıya çıkıyoruz diyorum binlerce insan görüyor ben herkesin gördüğünü zaten çekip atmışım farkı anlıyor musun sen acaba sen mi zekanı sorgulasan acaba
Bu kafayla zor kanka zor çok zor yani bir insanın kalçana bakması seni rahat hissettiriyorsa kapıda öyle geziyorum diyorsan yuh yani
Sen sıkıntılı mısın anlamakta zorluk mu çekiyorsun adamlar bile tişörtünü pantolonun içine sokup geziyor kimim poposu gözükmüyor ki? Bana söyler misin uzun tişörtler giyen insan sayısı kaç? Elbise giyerken insanın kalçası gözükmüyor mu arkadan? Pantolun giyince gözükmüyor mu? Sen evde pijama giyince dizine kadar uzun tunik mi giyiyorsun?
Atma bence. Nişan bile atılabilir garanti değil❌. Evlenınce zaten yaşarsın yaşayacağını sabırlı ol derim.
Ben Sabrediyorum ama sadece o beni yanlış anladı neyimi yanlış anladı onu da bilmiyorum Hani nişanlanınca yüzük takınca atarım sana dedim hani o zaman daha içim rahat olur tabularımı Daha çok yıkarım dedim kendimce sebeplerim var dedim Neymiş o sebeplerin diyerek bana yükseldi Ben nerede yanlış yaptım ki
O mu atmanızı istedi siz mi atmak istiyorsunuz?
Hayır kendisi istedi benden
Atma bence. Ben doğru bulmuyorum nişan garanti değil seviyorsa beklesin.
Ben de doğru bulmuyorum kesinlikle dediğinizde de katılıyorum bir insan seviyorsa zaten bekler
Baktınız ki çok çirkinleşti ısrar kıyamet atın nişanı daha şimdiden sizi anlayışla karşılamsyan adam, evlendiğiniz zaman hep kendi istediği olsun ister size kıymet vermez. Zararın neresinden dönülürse kârdır. 💟
@Samirates teşekkürler🙇🙏
Yanlış bir şey yok. sen istediğin zaman da atabilirsin zaten bu konuyu diretiyor sa farklı bir durum söz konusu olabilir.
Diretmek değil sadece nişan yüzük olunca atarım dedim buda ona kızdı
İşte neden bu kdr kızdı ki anlamış değilim Yani nişan olsun yüzük olsun Çok güzel şeyler yani daha tatlı olur Daha güzel olur içim rahat olur en azından bunu anlatmaya çalışıyorum ben ona
Anladım.. sence gönlünü almalı mıyım ne yapmam gerekiyor
Gönül alınacak bir durum yok burada bak sana gel buluşalım dese veya şurada yemek yiyelim veya bi mekandasındır resim istemiştir yapmamışsındır bu durumlarda okey tamam mı kırılır gönlünü alırsın.
Fakat senden a. nın resmini istemiş ve atmadın diye kızmış bu normal bir şey değil !
Çok gerekiyorsa.
Ya bak yarın ne olacağı belli değil beni yanlış anlama lütfen ben böyle bir şey yapamam bana yanlış geliyor lütfen anla beni nişanımız olunca neden olmasın bu yüzden bana kırılıp darılma lütfen de geç.
Sevgilim benden genital bölge değil, kalça fotoğrafı istiyor. Ben de iç çamaşırlı hâlimi daha önce giyinik şekilde atıyordum, o da sürekli onunla idare ediyordu. Bugün yine istedi. Ben de “Aşkım, onu ancak nişanlanıp yüzüğü taktığımızda atarım, biraz da heyecanını diri tut” gibi bir şey söyledim. O da “Ne alaka?” diyerek tepki gösterdi. Ben de “O zaman daha iyi ve rahat hissederim, kendimce sebeplerim var” dedim. Bunun üzerine daha da kızdı ve “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” dedi. Ben de “Niye bu kadar tepki veriyorsun?” diye sordum.
Sonrasında bana, fotoğrafı atıp atmamama kızmadığını, asıl “nişanlanınca, yüzük takınca atarım” dememe kızdığını söyledi. Ben de burada şunu anlamaya çalışıyorum: Ben fotoğrafı nişanlanınca atacağımı söylediğim için neden bu kadar tepki gösteriyor? Onu rahatsız eden şey tam olarak ne?
kendimce sebeplerim var Bu kısmı yanlış algılamış anladığım kadarıyla kendimce nedenlerim dediğin zaman kafasında milyontane soru oluşur. acaba o neden diye aklında ne sıraladağını tahmin edemeyiz ne yazık ki
“Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” burada neden rahatsızlık duyduğunu dile getirmiş.
Sebepten kastım doğru bulmuyorum yanlış geliyor bana demek istedim diye bilirsin çünkü sen sebep dersen erkek zihni farklı çalışır bir sorun aramaya çalışır.
İşte sorun Tam da burada ve şimdi benim Bunu ne yapmam gerekiyor Nasıl telafi etmem gerekiyor Bana yazmıyor Şu anda
Şöyle iza etmiştim ;
Kızdığın şeyi anlıyorum tekrar diyorum ben bunu senin şartlandırmak için söylemedim söz veya nişan benim için ilişkimizin daha ciddi ve daha güvenli bir noktaya gelmesi demek o yüzden o zaman kendimi daha rahat hissedeceğimi söyledim ve bu kendimi daha hazır hissetme şeklim.
O da işte tamam adımın Ben de tamam dedim böyle yapmaya devam et falan beni daha fazla sinir etme dedi çok sinirliyim Seni kırmak istemiyorum diye sinirim sana dedi kimseye değil dedi ben de susuyorum dedim ve konuşmak kesildi yani akşam 6'dan beridir yazmıyor.
Bak güzel insan bu insan daha şimdiden böyle şuncacık şeye bu kadar parlamış bu tiple ömür geçmez seni sevse haksız olsa bile altan alır rahatsız olduğunu fark eder konuyu kapatır.
Bu ise fitili ateşlenmiş dinamit gibi sen bilirsin güzel kardeşim ama bunla olmaz şimdiden sana karşı bu kadar agresif biri. yol yakınken vaz geçmeni öneririm yinede sen bilirsin.
Şunu düşünüyorum ona güvenmediğimi düşünmüş olabilir mi?
Yani 6'dan beridir bekliyorum yazmıyor ona kırıldım zaten belirtmiştim seviyor mu sevmiyor mu artık o da kendisi bilir bir şey diyemem mahremiyetime saygım ve sınırım olduğu için resmen bunun için kavga ediyorum nasıl bir devire denk geldik bilmiyorum
O zaman bu gece yazmayacağım ona
Yok hata bende normal bir şekilde de atmayacaktım Tabii beklenti içerisine girer
Bence sen o ilişkiyi tamamen bitir. Hayatının hatası olur.
Neden öyle bir şey dediniz
Peki neden bazı erkekler diyor ki sen ona cinsellik vermezsen ilgisi azalır falan aranızda bir şey olmaz arkadaş gibi olursunuz falan diyorlar tatmin etmek istersen başkasına gider falan filan bakın ben 27 yaşındaki bir insanım cinsellik yaşamadım bakireyim kimseye bırakın nude atmayı net 10 yıldır dudağım kimsenin dudağına değmemiş bile oda benden isteyince atamıyorum dedim de zaten ona alisk değilim zor geliyor dedim ha olursa nisanlaninca yüzük takınca atarım dedim kendimde sebeplerim var o zaman içim daha rahat olur deidm bana kızdı niye demisim nişan yüzük takınca atarım diye
Ya sen beni dinle bırak onları ne dedi felan. Seni sen gibi olduğun için sevsin saygı göstersin. Bir kalbe sığabilmek için kendini parçalama. Rabbimizin yolundan git. İmansız insanlarla işin olmasın. Yok ihtiyaçmış yok buymuş vs gibi sözlere kanma. Bunları annenle paylaşabiliyomusun peki paylaşamazsın neden? Çünkü tasvip edilen bir şey değil. Ayıp dimi. Paylaşamazsın anlatamazsın derdini. Hatta seni evlatlıktan bile siler. O yüzden doğru yoldan sapma.
Şunu düşünüyorum ona güvenmediğimi düşünmüş olabilir mi?
Başka bir soruda nude atan kızla ciddi düşünürüm ihtiyaca göre hareket edilir demişsin? Bu nasıl bir çelişki?
Tabi yanlış siz isteyince biz hemen kendimizi S. S. alıp atıyoruz
İyi de benim öyle bir isteğim olmadı ki hiç bugüne kadar hiçbir erkekten
Böyle bir kural mı var 😂 nude atmayınca dövüyorlar mı ne oluyor 😂😂
Sadece nişanlanmayi bekliyorum dedim diye kızdı kendimce sebeplerim var dedım ancak o zaman kendimi rahat hissederim dedim çünkü bugüne kde hiç ne cinsellik yaşadım nede birine nude attım alışık değilim
Eee atma o zaman. Seni bunun için zorlayamaz. Böyle bir hakkı yok.
Zorlamıyorda sadece Nisan olunca atarm kendimce sebeplerim var dedim diye beni yanlış anladi
Anlarsa anlasın. Takılma böyle şeylere.
Kendimi yanlış mı ifade ettim sence ona karşı
Yoo olması gerekeni söylemişsin asıl o anlamıyor
iyi yapmışsın. göreceğini görüp pırr uçar gider. sakın atmayın
Hem nisanlaninca insan daha güvende daha rahat hisseder değil mi
evet ama sakın göğüslerini ve özel bölgeni atma. nişanlılık döneminde de yakın olmayın cinsel konularda. saygıyı yitirir. kabalaşır. evlenmekten bile vazgeçebilir.
Gerçekten mi?
evet gerçekten böyle. seviyorum ölüyorum demelerine kanma sakın. o sevgi cümlelerini duymak istiyorsan özel şeyleri imza sonrasına bırak
Ama kırıldı atsamiydim acaba
hayır kırılsın. eğer bunun için kırılıyorsa amacı başkadır onun. seviyorum demeleri de cinsel arzudur. alırsa bırakır
Ben ona güveniyorum ama bana neden bu kfr kırıldı kızdı anlamıyorum alt tarafı nişan olunca yüzük olunca atarım dedim ben mi yanlış bisi dedim
güvenme. görürsün nasıl bırakılıyorsun.
Ya onu geçin nisanlaninca atarım dememe neden kızdı bu kadar neden yani ne var bunda
:) demiyim diyorum ama dicem.
nişan falan yok.
Ya niye yok niye benim bu kdr moralimi bozuyorsunuz
e sende ısrar ediyorsun. niyeti nişanlanmak olan erke bu tavrından kırılmaz aksine hoşnut olurdu
Sizce gönlünü nasıl almalıyım ne yapmam gerekiyor
hiçbişey bence. o alsın gönlünü. sakın azıcık ucundan gösteryim falan deme.
senin yaptığın doğru şeye kırılan bırak kırılsın.
Atarsam beni ucuz gormesinden korkuyorum atmazsam ona guvenmedigimi onu kaybetmekten korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım ona cinsel bir şeyler sunmaz isem beni nasıl sevsin
:) güvenmemelisin zaten. cinsel bişeylerini değil gülüşünü huyunu sevmeliki evlenesiniz. o konulara girerseniz her gün biraz daha ileri gidersiniz. bu süreçte sen bağlanırsın o ise saygısını yitirir. o naif kırılgan adam gider yerine bir hödük gelir
Nasıl bu kadar eminsiniz bana dedi ki görürsem daha çok tutku olur sana karşı
off kanma böyle şeylere. sonra başlayacak bir defa emeyim. bir defa yalat bana.
bunları duyacaksın. hergün bir üst seviyeye çıkacaksınız.
tutkuyu onda arıyorsa zor işin
Sadece onu kaybetmek istemiyorum bana akil verin farklı başka ne yapabilirim
güleryüzlü tatlı dilli ol. gönülünü hoşnut edeyim diye kendinden taviz verme.
anlayışlı olmasını iste. nikah öncesi öyle bir yakınlık olamaz de. karakter uyumumuzun önüne geçmesin cinsel arzularımız de.
Emin ol benim kdr hosgurlu güler yüzlü anlayisli biri yok konuşurken bile tartışırken bile asla saygımı bozmuyorum ne dese tamam diyorum sorun değil canın sagolsn diyorum iyi ol yeter ki diyorum
bu kadar da alttan alma. kendini ezdirme tepene çıkarma
Yani Ben sevdiğim adama saygı duyuyorum ben ailemden annemden bunu gördüm Ama bu en ufak bir şeyde hemen bana kızmaya başladı bn ona kızamıyorum bile hemen barışıyorum şu an konuşmuyoruz ne yapacağımı da bilmiyorum
hiçbişey yapma. fotoğraf atmadı diye seni üzeni de çok sahiplenme.
seni tanıyor. dayanamaz atar diye bekliyor sakın atma
Foto atmadın diye kızmıyorum demişti sadece nişanı yüzüğün takılmasını beklediğimi dediğim için Kızmış işte ben de bunu anlamıyorum neden mesela hani benim nişanı beklememde ne gibi bir sakınca var
:) var. onun niyeti yok buna. kendi kendine gelin güvey olma
Sen benim iyice moralimi bozmaya başladın
moralin bozulsun diye demiyorum. bak benim biraz önce söylediğimi şimdi onun sana söylediğini yazdın. niyeti gerçekten evlenmek olan erkek nişan demenden bile mutlu olurdu. bence sakın güvenme. zaten güveneceğin erkek sana oranın buranın fotosunu at ddemez diyemez
Ne diyeceğimi bilemiyorum sadece şu an ne yapacağımı bilmem gerekiyor bazı erkekler de atmazsan adamın ilgisi azalır vs dedi iyice kafam karışıyor sende diyorsun isteyen erkek zaten istemez kırılmaz hoşuna gider kendini bu kdr sınırliyorsn diye
onları dinleme sen. sakın foto vs atma. çünki devamını da isteyecek. ve sen karşı koyamayacaksın.
Çevrende böyle şeyler gördün mü hiç galiba erkeklerin kafasını çok biliyorsun
:) biliyorum tabi. ve sen taviz verirsen başına gelecekleri de biliyorum.
arzuyu sevgi sanan erkeklerin genel tavrı bu. hiç şüpheye gerek yok.
bu erkekler
1- tanıştıktan hemen sonra ciddiyim anama seni anlattım der , evlilikten bahsetmeye başlar
2- evlilik hayalleri kurdurur , şundan sonra bundan sonra evlenmek istediğini söyler
3- anasıyla blasıyla yengesiyle tanıştır
4- 5 çocuk isterim der :)
5- gelecek planlarından sıkca bahseder
6- cinsellik yaklaşımı olduğunda ben öyle birimiyim , güvenmiyormusun bana derler
7- ilk kez böyle oldum sen gibi biri daha yok derler
...
ama cinsellik konusunda ilerleyemecekleri duygusuna kapıldıklarında triplere başlarlar , güven konusunu önüne sürerler . zaten karım olacaksın derler.
Ne kadar çok bilgi biliyorsunuz... şimdi benim yapmam gereken şey şu anladığım kadarıyla seviyorsa dert etmez kızmaz benim ekstra yapabileceğim bir şey yok
evet. asla kendinden taviz verme. bir başlarsan devamı gelir.
Atmal gerekiyor mi illa? Nişanlanınca yakınlaşırsınız. Niye kaydedebilceği bişey atıcaksınız ki
İşte bende bunu diyorum nisanlanicna daha rahat olurum ama şu an olamam yani
gayet doğru. kadın ne zaman isterse ne zaman hazırsa o zaman olmalı. erkeğin zoruyla olmamalı
Yarın ayrılmayacağınızın garantisi yok halbuki
Atmamak en iyisidir bence atacaksanda abartmamak iyidir bide karar tamamen senin
Sevgilim benden genital bölge değil, kalça fotoğrafı istiyor. Ben de iç çamaşırlı hâlimi daha önce giyinik şekilde atıyordum, o da sürekli onunla idare ediyordu. Bugün yine istedi. Ben de “Aşkım, onu ancak nişanlanıp yüzüğü taktığımızda atarım, biraz da heyecanını diri tut” gibi bir şey söyledim. O da “Ne alaka?” diyerek tepki gösterdi. Ben de “O zaman daha iyi ve rahat hissederim, kendimce sebeplerim var” dedim. Bunun üzerine daha da kızdı ve “Neymiş o sebepler? Bir şey diyorsan devamını getir” dedi. Ben de “Niye bu kadar tepki veriyorsun?” diye sordum.
Bence bunu şöyle demelisin sana tam güvenim yok o tam güvene ulaşınca atabilirim
Güven değil mesele atıyorum ama giyinik bir şekilde iç çamaşırı atmıyorum oda iç çamaşılı istiyor bende oda ancak Nisan olunca atarım dedim
O zaman ilişkiniz daha yeni
Yanlış bir şey yok istersen hiç atmazsın
Sadece nişanlanmayi bekliyorum dedim diye kızdı kendimce sebeplerim var dedım ancak o zaman kendimi rahat hissederim dedim çünkü bugüne kde hiç ne cinsellik yaşadım nede birine nude attım alışık değilim
Yani işinin bitmesini bekliyoruz bir kac aydır beraberiz ailelerimiz babam dahil biliyor bu kışın bir şeyler yaparız diye düşünüyorum o yüzden bekle diyorum ona Çünkü benim herhangi bir şekilde cinsellik yaşamadığımı biliyor kimseye n*** atmadığımı da biliyor o yüzden hani isteyince atamıyorum içim vicdanımı rahat olması gerekiyor Bunun için de ona dedim ki nişanlanınca ancak atabilirim kendimce sebeplerim var dedim O da bana kızdı yanlış anladı galiba beni
25 yaşında öyle demeyin lütfen oda kırıldı bana
Sadece kendimi iza etmeye çalışıyorum dedigm gbi ben bunları yapmaya alışık değilim sadece içimin rahat vicdanımın rahat olması için nişan olsun dedim ondan sonra en azından nişanlım atıyorum derim kimene
Nudeyi nisanlaninca atarım dedigim icin , içim rahat olur en azından dedim kendimce sebeplerim var diyince sinirlendi neymiş o sebeblerin dedi falan bende içim rahat olur dedim ve vicdanen rahat hissederim dedim
Özelden konuşmuyorum burdan yazın lütfen
Neyi yanlış anlamış olabilir
Problem değil yazmayabilirsiniz
Sakladığım ne olabilir ki? Ne anlamda
Sizce gönlünü nasıl almalıyım ne yapmam gerekiyor
Ne anlataym ki onun hakkında
nisandan sonra o istemezse ne olacak?
Neden istemesin?
işte sorun burada hep tersleyip, el atında tuttunuzu sanıyorsunuz sonra bir bakmışsın ilgi azalmış, merak azalmış..
Arkadaşım benim vücudum benim mahremiyetim kendisi benim sevgilim henüz eşim değil ve benim kendimce sınırlarım var bunu anlatmaya çalışıyorum ona zaten cinsel konuşma yapıyorum sadece iç çamaşırı foto atmıyorum başka türlü atıyorum iç çamaşırli istedi güzel bir dille onuda yüzük takınca atarım heyecanın seni diri tutsun dedim biraz ne var bunda? Bu karar benim hakkım değil mi?
karar senin tabi, eşin değil sonuçta cinsel ihtiyaçlarını dilediği gibi giderebilir bekar adam sonuçta.
Pardon? İstediği gbi giderebilir derken? Sadıklık adamlık nerde kalıyor insanların zehirleyen sizlersiniz biliyorsunuz dimi
sadıklık tek taraflı olmuyor, ihtiyaçları, talepleri karşılayanlara oluyor. vermeden almak Allah' a mahsus biliyorsun dimi.
İyi de bir iç çamaşırli fotoğraf görmekle nereye kadar arasın konuşabilir yani anlatabiliyor muyum ilişkin sadece cinsellikle yürümüyor sevgi saygı anlayış ve başka bir şeyler de vakit geçirmek de oluyor
cinsellik, tahrik olma, tatmin olma yoksa bir ilişki yürümez ve muhtemelen erkek cinselliğe daha düşkün olduğu için bu tavrın erkek tarafından kafasında soru işareti oluşturabilir. evlilik kumar değildir ve evlilik çocuk oyuncağı olmadığı için cinselliğe düşkün birisi bu riski almak istemez. tercih senin, beden senin, istek senin ben istekli erkek kafasıyla yazıyorum tabiki.
Atmana mi yoksa atmamana mi bozuldu bu?
Atmak için nişanlıligi yüzüğü takmamı beklediğimi belirttiğim için kendimce sebeblerimin olduğunu belirttiğim için
Buna saygı duyması lazım o zaman
Ki atmam da dememissin.
Ne zamandır sevgilisiniz, m
Bir kaç aydır evet atmam demedim belirli bir düzeyde olmamız gerekiyor yani nişanlı o zaman tabularımı yıkabilirim çünkü sevgililik ve Nişanlilik ayrı şeyler
Nişan artık adını koymak demek. Evlilikte cinsellikte önemli. Haliyle bazı şeyler ortaya açılır normal.
İşte bende tabularımi yıkmak için nişan olsun ondan sonra dedim oda bana kızdı beni yanlış anladı saatlerdir yazmiyor
Seni yanlış anlayacak Bir şey yok ki.
Aksine anlayış göstermesi lazım.
Yazmıyor maalesef bende yazamıyorum bana kızgın diye uykum var konuşmak istiyorum
Zamana bırak. Ve büyüsun biraz
Öyle demeyin ona kötü laf gelmesini istemem belki de ben kendimi yanlış ifade etmişimdir belki de ona güvenmediğimi sanmıştır
Eee öyle? Baksana kendi acelecigi ve saygısızlığı ile sana kendini sorgulatmis. Manipüle etmis
Olabilir insanlık hali yazsa konuşsa çözeceğim de yazmiyor
Ergen ergen işler ya valla
Kusura bakma da
Belki de onun da haklı olduğu yerler vardır
Böyle Trip atıyorsa sen ona pedde al. Lazım olur yakında
Trip atmiyordur sinirliyim kalbini kırmak istemiyorum demişti en son belki de kafa dinliyor
Olabilir bir şey diyemem. Ama konuşmayı öğrensin
Oda onun tercihi demek neyse ben uyuyayım en iyisi başım ağrıyor üzüntüden teşekkür ederim
Gecmis olsun
İyi geceler.
Ona da, lütfen beklemesini ve buna degecegini söyle
Yazarsa söylerim bi önemi kalmışsa tabi
Yani bir nude atmadın diye de bu moda girmesin
Aklı şeyden çıksın
Onun derdi benim niye atmak için nişanliliği beklemem , dediğim gbi yazarsa konuşurum yazmaz ise gönlünü mecbur alacağım onunla konuşmamak beni üzüyor
Aman nesi üzüyor yahu
Sevdalıyım çünkü uyku tutmuyor bu bna yazmicak belli oldu
Sana saygısı yok ama anladim
Niye böyle düşünüyorsunuz
Sence?
Benim kız Arkadaşım varken atmak istemediğinde ergen tribine gitmedim ben hiç
Diyorum ya belki ona guvenmedigimi düşünmüştür
Bunun güvenle ne alakası olabilir ya
Belli ki hassasiyetlerin var
Güvenmiyorsan konuşma
Güven değil mesele atıyorum ama giyinik bir şekilde iç çamaşırı atmıyorum oda iç çamaşılı istiyor bende oda ancak Nisan olunca atarım dedim
Anlıyorum
Gerçekten anlıyor musun kız olarak kendimce sebeplerim var
O sana atıyor mu?
Hayır..
Çünkü istemediğimi biliyor
Hakkınızda hayırlısı olsun başka düşüncem yok
Yok haklısın onun niyeti ciddiyse bekler
Nisanlaninca ancak atabilirm o zaman tabuları yıkarım dedim bana kızdı
Demekki çok ciddi değil gibi. Vücut senin vücudun istediğini yapmakta özgürsün kızıyorsa söyle soğuk su içsin
İlk önce bize at
Kararın dogru
Yanlış bişey bunda bide yüzünü atma sakin
Ya şimdi atmak istemiyorum hala hala neden anlamiyor kimse
Yanlış bişey yok bunda haklisin sen
Nişanliyken bile yüzünü atma
Niye
Nisan az 2030 da at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi bedenin ve sınırların hakkında sadece senin karar vermen kadar doğal bir şey olamaz aşkooo ✨ Bu senin kişisel alanın ve kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman adım atmalısın. Sevgilinin seni bu konuda sıkıştırması hiç tatlı değil açıkçası 💅
Sınırlarına saygı duymayan biriyle flört etmek insanı gerçekten yorar. Kendini hiç kimse için baskı altında hissetme olur mu? İletişim kurup hislerini açıkça anlatmayı denedin mi peki? ☕💖